💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 304
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Пловдив
Добре де, на вас ако ви спретнат такъв номер,  искате да кажете, че ще кимате усмихнати и разбиращи, доволни и с умиление в очите. Горките крехки момичета. Особено Мани, такова мило и невинно същество.
Гого добре я нарече - енергиен вампир!
Както по-нагоре някой писа Wink Всеки получи желаното, мммм или не съвсем....Виктория и сърбина искаха да са заедно, а той с Елица - сбъдна им се след разпадането.
Не искат с тях да са нито Фейгин, нито Мани, не съвсем да не са, а да не са в играта, защо??? На Виктория, защото простичко Мани би я била на всяка игра, нищо, че се тупари в гърдите колко е добра на всичко, такова поне аз не видях.
Който се мисли/чувства И наистина е силен, дори и 100 пъти да го номинират, пак ще се върне и ще побеждава.
Същото важи и за всички останали. През цялото време се мислеха за по-силни, по-умни, че дори и по-красиви от другите, защо тогава им трябваха коалиции и от какво се пазеха!? И сам войнът е войн, не би трябвало да се страхува от битки, не би трябвало да очаква мили и лигави приказки в такъв вид предаване.

# 2 251
  • Другата България
Гого няма да гласува срещу Фифо. Както и Фифо срещу Гого.
В това поне съм сигурна.
Сега надеждата ми е в Ралица.
Да се усети и да направи нещо срещу Джаферович.

# 2 252
  • София
Аз напълно оправдавам Мани и Фейгин. Игра е и това си е тактика, пак пък такава драма го изкараха. Според мен и Гого ще реши да даде на капитана да реши

# 2 253
Щом има хора, които не биха искали обяснение за действията, които са повлияли на тях, то така има и хора, които биха го направили.  Гого го поиска от Мани, а Вики и Алекса от Фейгин. Разликата бе, че първата застана зад действията си, а втората съжаляваше и затова и плака.

Жълтите колко са долни, дойде и с гръм на Михаела, а Филип ще отърве кожата заради Гого.

Филип ще се спаси защото е време и го заслужава ,и най вече защото им изнесе цялото племе .А Михаела ще отиде на елиминация защото се опита да играе двойна игра и беше разкрита!

# 2 254
Ми, разбирам я в случая Мани. Те с Фейгин бяха следващите, които си заминават. При евентуална победа на сините, Елица щеше да е при тях, което все така ги оставя на пангара. И продукцията в случая защо се намеси? Всеки си има стратегия. По тая логика продукцията да каже кой има саби, грошове и кой в какви коалиции е. Това предаване е време само да си определи правилата и да си играе по тях.
Продукцията работи избирателно, то е ясно
Там принципност не чакай !!

# 2 255
И Фейгин сега кое я спря да каже на Алекса и Виктория защо го направиха? Да им припомни как те двете с Мани бяха капитаните, които ги спасиха от глад? Как се раздаваха на макс за племето, но се чувстваха вечно нападнати и застрашени? Страх от Алекса и Вики явно. Ама и най-вече самосъхранение - иска да продължи напред в племето и сега е супер момент да каже как друг я е подвел, тя не знаела какво прави и т.н. и т.н. Няма смелост в това момиче да си застане зад действията и решенията. И не са виновни Алекса и Виктория затова.
Той отново е спасител на малки момичета, само дето ореол не му нарисуваха.
А я да вземат пример жените от Джаферович каква реч дръпна да замаже положението Joy

# 2 256
Михаелааа, Михаела...не разбра откъде й е дошло. И тя, и Ралица тепърва разбират, че са лъгани.
Разликата между ножа в гърба на Михаела от страна на Джаферович и действието на Мани и Фейгин е, че Михаела и Ралица до този момент бяха верни на Евгения, докато Мани и Фейгин търпяха много агресия.
Ето това действие от страна на Евгения е гадно.

# 2 257
  • София
Добрееееее изпих няколко валериана Grinning

Време е малко Михаела да се пържи!

# 2 258
  • София
Казах ви аз още преди време, че като си отвори устата и лекичко олеква Гого, ама вие не, та не. Да беше си продължил мълчаливо да играе. Като цяло отвратителен епизод, ТЪпаревска помия като започнеш от разкриването на саботажа и стигнеш до крясъците и истериите.
Алекса - старата песен на нов глас - "Ще ви пазя всички". Да бе, видяхме какъв пазител си. А двете лоботомирани червени девойки как го гледат в очите и само дето още с***ка не са му направили. Не за друго, а защото е приятелят на Елица, нали. Така по приятелска линия и да засвидетелстват подкрепа.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 16:42 от Reinа

# 2 259
Виктория ти ли си?
Тук някои хора си мислят ,че като напишат сто пъти ,че Вики е лоша ,а Мани и Фейгин са душички, всички ще повярваме.😁😁😁
 УНИКАЛЕН ГОГО !!!❤ Блестяща реч , мъж с голямо М, човек с достойнство и чест. Всеки би трябвало да мечтае за такъв приятел.❤
Хаха не . Ама харесвам Вики двойно повече от Мани и Фейгин. Тя е огнена и дива и каквото и е на акъла това и е и в устата. Харесвам такива хора. А и не ме е страх ,че ще вика . 😁Аз викам повече от нея.😁

С болднатото съм съгласна. Това говори за липса на мисъл. Хората с акъл, първо мислят, после говорят. Хората без, само говорят

# 2 260
Нито жълтите са племе, нито червените. На този етап има няколко коалиции и това е. “Боренето” за племето е за да се запази дадена коалиция, не самото племе. Алекса пак каза, че за всички щял да се бие. И какво-накрая пак ще номинират Фейгин или някой друг, който им боде очите. А Фейгин защо реве и на битката??

# 2 261
  • Брюксел / София
Е, браво на Гого. Добре постъпи като гласува за Михаела и мн ласкаво се изказа за фифо, което още един път доказва колко силен играч е фифо!

# 2 262
  • София
Гого смята, че елиминационните игри са, за да се доказват участниците, а не начин да стигат напред чрез отстраняване на противници. Той и Филип е с тази нагласа, изглежда. Ще е чудо, ако стигнат до финал.

# 2 263
  • Където морето целува небето...
Мани добре подсказа на Гого, че или той решава или капитана. А е ясно какво ще реши капитана. Та браво Гого, че спаси Фифо от тази номинация! Дано утре са Червените на съвет!
Пак ще има драми утре и Фейгин ще реве. Виктория е рядко неприятна личност.

# 2 264
Ехе, и какво сега, никой не смее да номинира Джаферович тъкмо е контузена и да си отива . Нали са стратези ходят и по свирката...

Общи условия

Активация на акаунт