💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 396
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 235
Ужас.
Виктория ти ли си?
Тук някои хора си мислят ,че като напишат сто пъти ,че Вики е лоша ,а Мани и Фейгин са душички, всички ще повярваме.😁😁😁
 УНИКАЛЕН ГОГО !!!❤ Блестяща реч , мъж с голямо М, човек с достойнство и чест. Всеки би трябвало да мечтае за такъв приятел.❤
Хаха не . Ама харесвам Вики двойно повече от Мани и Фейгин. Тя е огнена и дива и каквото и е на акъла това и е и в устата. Харесвам такива хора. А и не ме е страх ,че ще вика . 😁Аз викам повече от нея.😁

# 2 236
  • София
Гото се оказа жаба, вместо принц. Много, много разочароващо!

# 2 237
Мани току-що си измила ръцете- ГОГО.
А ти, който все седиш странично, най- накрая нека видиш какво е да си в огъня.
И аз се разболях от Игри на шизофренията, казвам ви. Гого ме дразни в този епизод. Дай да се скатаваме и да не сме между шамарит, зорлем той да трябва да реши нещо. И гласът на Мани си е глас на Мани, той ясно й каза, че не играе с нея преди това, не знам какво очаква от нея повече.

# 2 238
Фейгин така или иначе изпитваше такава дълбока вина в себе си, че възможността за катарзис и поне някакво изкупление беше най-доброто, което можеше да ѝ се случи на този етап. Заради нея самата, не заради играта.

# 2 239
Тия пак щв пратят Филип.. Кухи лейки.

# 2 240
  • София
Това беше добър ход на Мани, тя е в неизгодна позиция, за да взима крайни решения, касаещи новото племе. Не всичко се върти около Филип, има и други участници, които биха искали да стигнат напред във формата.

# 2 241
  • София
И какво стана, отново Филип ли ?

# 2 242
Ееее, сигурна бях. Казах ли ви, че на Вики ще и мине бързо и ще я гушне Фейгин.
Прегърна я със закани, че ще си плати. Откривам разлика между непосредствената реакция на Алекса и нейното наставническо поведение. Тя използва като аргумент за номинациите си към Илиян нещо, което е направил във втората седмица, не бих казала, че толкова бързо ѝ минава.

Виктория е злобна, злопаметна и отмъстителна, със собственическо чувство. Няма как да й мине. Да му е жива и здрава на Цецко да си го води за носа, 'красавицата".

# 2 243
Ееее, сигурна бях. Казах ли ви, че на Вики ще и мине бързо и ще я гушне Фейгин.

Типичен пример за психически тормоз. Насилникът първо мачка жертвата и после благородно я помилва. Ако слушка, всичко ще е наред, ако не пак на пангара.
Само, който го е видял, или изживял, разбира точно за какво става въпрос. Аз разбирам и тези, които не го виждат така, това означава, че не са имали такива хора в живота си, или са се отървали някак навреме. Не пожелавам такива хора на никого, аз от личен опит го казвам. Точно типичен насилник, ако не слушаш те тъпче, ако обещаеш “повече да не правиш така”, те прегръща и успокоява. Пази Боже от такива хора…

# 2 244
Беше много по-добре като Гого не говореше. Знаех си, че е твърде перфектен и трябваше да има нещо гнило.

# 2 245
Точно пък Джаферович да чете морал ..айде няма нужда .. който е гледал сървайвър знае тя как се извъртя и заби нож на своите без никаква причина..

# 2 246
Понеже някой по-нагоре попита - ако ми спретнат такъв номер дали ще кимам с умиление и доволна усмивка?
Ами със сигурност не, но и никога не бих оказвала такава вербална агресия, каквото Виктория и компания демонстрираха седмици напред. Така че, когато посееш агресия, то не очаквай да ти отвърнат с нещо добро.
Както народът е казал - каквото повикало, такова се обадило.

# 2 247
  • София
Гого е готин май само в игра. Или на снимките Simple Smile

# 2 248
Според мен Гого ще гласува за Мишето.

# 2 249
  • SF
Мани току-що си измила ръцете- ГОГО.
А ти, който все седиш странично, най- накрая нека видиш какво е да си в огъня.
И аз се разболях от Игри на шизофренията, казвам ви. Гого ме дразни в този епизод.

И аз го разлюбих.
И понеже не беше игра, в която да хвърчи и да премята плочките из арената, нямам за какво да се хвана, за да го харесам.
Днес. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт