💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 347
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
Мани, нали имаш топки? Кажи, че не те интересува и искаш да отидеш ти, да си изтърпиш наказанието !

# 2 221
Ееее, сигурна бях. Казах ли ви, че на Вики ще и мине бързо и ще я гушне Фейгин.
Прегърна я със закани, че ще си плати. Откривам разлика между непосредствената реакция на Алекса и нейното наставническо поведение. Тя използва като аргумент за номинациите си към Илиян нещо, което е направил във втората седмица, не бих казала, че толкова бързо ѝ минава.

Абсолютно, през зъби и каза" ще си платиш сега".
А бе къде е Георги

# 2 222
  • Пловдив
Днес им сипаха с големия черпак, двойно!

# 2 223
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Кофти за Мишето, но по-добре тя отколкото Фифо.

# 2 224
Браво Мани,страхотен вод!
Само за Сървайвър е това момиче!

# 2 225
Мани,Мани а така те защитавах и теб.Разочорование заедно с Фейгин.Под ръчика заедно двечките  и кой от къде е

# 2 226
Доста гнусна и напрягаща стана тази игра. Не знам дали бих искала да продължавам да я гледам.

# 2 227
Какво наказание? Регламента не позволява новите играчи да се номинират. Да саботираш не е наказание от продукцията, щом не са я наказали. А жълтите с какво право да я наказват?
Мани, нали имаш топки? Кажи, че не те интересува и искаш да отидеш ти, да си изтърпиш наказанието !

# 2 228
  • София
Какво е то бе? Пак ли Филип....ще си счупя телевизора. Мани голяма глупост направи.

Цецо беше прав!!!!!

# 2 229
Виктория ти ли си?
Тук някои хора си мислят ,че като напишат сто пъти ,че Вики е лоша ,а Мани и Фейгин са душички, всички ще повярваме.😁😁😁
 УНИКАЛЕН ГОГО !!!❤ Блестяща реч , мъж с голямо М, човек с достойнство и чест. Всеки би трябвало да мечтае за такъв приятел.❤
Хаха не . Ама харесвам Вики двойно повече от Мани и Фейгин. Тя е огнена и дива и каквото и е на акъла това и е и в устата. Харесвам такива хора. А и не ме е страх ,че ще вика . 😁Аз мога да викам повече от нея.😁

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 03:40 от Joy 05

# 2 230
  • Брюксел / София
Оооо, колко хубаво: Гого пак трябва да заеме позиция. Мани мн добре го изигра този съвет. Да видим Гого как ще постъпи, макар че не мисля, че ще номинира фифо.

# 2 231
  • София
Ми, разбирам я в случая Мани. Те с Фейгин бяха следващите, които си заминават. При евентуална победа на сините, Елица щеше да е при тях, което все така ги оставя на пангара. И продукцията в случая защо се намеси? Всеки си има стратегия. По тая логика продукцията да каже кой има саби, грошове и кой в какви коалиции е. Това предаване е време само да си определи правилата и да си играе по тях.

# 2 232
  • SF
Аз ако бях на мястото на Фейгин, щях да и отговоря на Вики: “Защото ни е страх от теб и искахме да се спасим от теб!”

Аз пък нямаше да й отговарям въобще. Ставам и се махам от подсъдимата скамейка. Градина, алеи, Георги там...
Да й казва някакво нежно хилещо се "Сориии, не се стягай, това е само една игра" и беж да я няма.
Игнор и да си говори сама!

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 23:01 от Esmee

# 2 233
Щом има хора, които не биха искали обяснение за действията, които са повлияли на тях, то така има и хора, които биха го направили.  Гого го поиска от Мани, а Вики и Алекса от Фейгин. Разликата бе, че първата застана зад действията си, а втората съжаляваше и затова и плака.

Жълтите колко са долни, дойде и с гръм на Михаела, а Филип ще отърве кожата заради Гого.

# 2 234
Е, сега видяхте ли мръсна коалиционна игра. По- добре някой враг да ме саботира, отколкото коалицията, в която вярвам и мисля, че съм, да го направи. Айде моралистите сега да се изкажат!

Общи условия

Активация на акаунт