💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 457
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 175
Гого започвам да не го харесвам. Разочарован от Мани, а не направи нищо, когато Виктория и Алекса ги мачкаха. Сори, Гого, поведението ти не е мъжко.

Женската отново коалиция е ясна, говорят си колко са разочаровани и бла бла само, защото в момента това е "правилното" поведение.

# 2 176
Никой не ги спря, Георги изобщо го няма.

# 2 177
хайде да не си кривим душите. И без саботаж, сините щяха да загубят тази битка. Виктория и Гого бяха много зле на пъзела.

# 2 178
  • София
Не мога да повярвам, че и от тази ситуация успяха да направят winner's edit момент за Алекса. Sweat Smile Невероятно.

# 2 179
Днеска някаква там игра и драми, Елица, драми, сълзи ..........уффф

# 2 180
  • Някъде там...
Добре де, на вас ако ви спретнат такъв номер,  искате да кажете, че ще кимате усмихнати и разбиращи, доволни и с умиление в очите. Горките крехки момичета. Особено Мани, такова мило и невинно същество.
Гого добре я нарече - енергиен вампир!

# 2 181
Съдят Фейгин Алекса с тайната брадва и Ралица със сабите… Фейгин махни се оттам. Гого е бесен и като мъж се опитва да се сдържа.

# 2 182
Тук някои хора си мислят ,че като напишат сто пъти ,че Вики е лоша ,а Мани и Фейгин са душички, всички ще повярваме.😁😁😁
 УНИКАЛЕН ГОГО !!!❤ Блестяща
" реч ", мъж с голямо М, човек с достойнство и чест. Всеки би трябвало да мечтае за такъв приятел.❤

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 03:22 от Joy 05

# 2 183
Недостойно поведение ог Гого
И кое точно му е недостойното.
Че е възмутен, заради факта че други са постъпили Недостойно. Та ев това племе той се раздаване на макс. Може би най много от всички. И в един момент разбира че всичко е било без смисъл.
Кое му е недостойното. Че си каза истината в очите. И в интерес на истината нито повиши тон нито нищо. И да ценностите на Мани са 0
хайде да не си кривим душите. И без саботаж, сините щяха да загубят тази битка. Виктория и Гого бяха много зле на пъзела.
Пълни глупост. Щяха да изпреварват червените. Те им водеха и само това парче им оставаше.
Червените щяха да се разпадат.

# 2 184
Фейгин, Мани...ако четете знайте, че ви подкрепям. Изобщо да не ви пука  Аман от лицемери!

# 2 185
  • София
Алекса и Виктория много ясно знаят какво правят сега срещу Фейгин. И знаят, че се разстроят. Хайде малко, Виктория къде и беше честа и достойнството с това “че ще си го получат”. Значи момичетата да стоят, да си “получават” заслуженото, да ги гонят една по една и накрая да очакват да подкрепят племето?
Що? В другите племена не си ли отиват хора един по един? Кой от тях саботира племето си? Само дребната злоба Мани, която най-нагло употреби Фейгин!

# 2 186
Много разочароващо поведение на Фейгин днес. Ми да си беше играла с Алекса и Виктория, какъв й е проблема.

# 2 187
  • SF
Много ми е неприятно да гледам вече това, което се случва.

Мани да отиде на номинации и да победи. Как няма вариант утре Виктория да бъде номинирана...
Генчо, Зори, Мира и Георги искам да номинират Виктория като супергероиня и да тя да бъде чао.

# 2 188
О, аз си мислих, че аз имам проблеми... това е шизофрения пълна Joy Не знам какво гледам вече.

# 2 189
Ееее, сигурна бях. Казах ли ви, че на Вики ще и мине бързо и ще я гушне Фейгин.

Общи условия

Активация на акаунт