💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 421
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 205
Радвам се, че Мани се спаси поне първия път. Но това е още един начин да я намразят.

# 2 206
  • Някъде там...
Добре де, на вас ако ви спретнат такъв номер,  искате да кажете, че ще кимате усмихнати и разбиращи, доволни и с умиление в очите. Горките крехки момичета. Особено Мани, такова мило и невинно същество.
Гого добре я нарече - енергиен вампир!

Фейгин се разби за плаче, Мани обясни, с лице застана срещу убийствения поглед на Гого, само дето не я заплю, и се продължава да се намила, ами за мен е жестокост това. Да не са убили човек в края на краищата.
И какво, ако се разревеш, това ти опрощава всичко ли?!
Аз бих я заплюла, честно, вече го направих виртуално.

# 2 207
  • София
Ееее, сигурна бях. Казах ли ви, че на Вики ще и мине бързо и ще я гушне Фейгин.

Типичен пример за психически тормоз. Насилникът първо мачка жертвата и после благородно я помилва. Ако слушка, всичко ще е наред, ако не пак на пангара.

# 2 208
Доста се напрегнах от видяното досега в епизода, но дойдох тук и видях, че с по-голямата част от коментиращите сме на едно мнение (колко ужасно е поведението на Виктория и Алекса и тн)... Та ми олекна малко 😅😅

# 2 209
And the Oscar goes to "Евгения Джаферович .Такъв артистизъм 🤣😂

# 2 210
Добре де, на вас ако ви спретнат такъв номер,  искате да кажете, че ще кимате усмихнати и разбиращи, доволни и с умиление в очите. Горките крехки момичета. Особено Мани, такова мило и невинно същество.
Гого добре я нарече - енергиен вампир!
Както по-нагоре някой писа Wink Всеки получи желаното, мммм или не съвсем....Виктория и сърбина искаха да са заедно, а той с Елица - сбъдна им се след разпадането.
Не искат с тях да са нито Фейгин, нито Мани, не съвсем да не са, а да не са в играта, защо??? На Виктория, защото простичко Мани би я била на всяка игра, нищо, че се тупари в гърдите колко е добра на всичко, такова поне аз не видях.
Който се мисли/чувства И наистина е силен, дори и 100 пъти да го номинират, пак ще се върне и ще побеждава.

# 2 211
  • Варна
Евгения ще пуска крокодилски сълзи, сякаш до вчера не искаше да я изгони! Махатма Ганди от алиекспрес с тези фалшиви “философски” разсъждения!

# 2 212
Айде  отиде си Мишето.Нож в гърба.

# 2 213
Жени, Жени .... нали нямаше как да номинираш жени? Няма лошо да гласуваш както си искаш, но кому бяха нужни тези плямпаници?

# 2 214
  • София
Ееее, сигурна бях. Казах ли ви, че на Вики ще и мине бързо и ще я гушне Фейгин.
Прегърна я със закани, че ще си плати. Откривам разлика между непосредствената реакция на Алекса и нейното наставническо поведение. Тя използва като аргумент за номинациите си към Илиян нещо, което е направил във втората седмица, не бих казала, че толкова бързо ѝ минава.

# 2 215
  • Брюксел / София
Жени какво се прави на много морална и тя: от ден едно върти номера и интриги. Това е игра: всичко, което не е против правилата е позволено. Всеки прави стратегии и оцелява, според възможностите си. Жени е контузена и не играе на 100 %, тя като не се сеща да си тръгне - продукцията може да й каже, че играта не позволява контузени играчи да участват. Ама, ето на още е в играта и май ще стигне далеч.
Гого се държа нормално и цивилизовано тази вечер, изрази позиция и я защити възпитано, НО доста време му отне да има позиция.

# 2 216
Това е игра… какво заплюване, какъв съд… както в началото всички плакаха, все едно Елица е умряла. Сега все едно… да, може да са сърдити, но какви са тези думи. Чест, достойнство… в такава игра са, чест и достойнство се гледат от постъпки в реалния живот.

# 2 217
Айдеее пак Фифо. А, Джаферович сега с тази контузия изобщо няма да смеят да я номинират.

# 2 218
  • Другата България
Тази седмица, по-точно днес, съм тотал щета с моите прогнози.
Освен за най-важната - Мишето. За съжаление.
Само днес писах за този сценарий, и как дадоха по поръчка първо думата на Фифо....само му трябваше да каже Джаферович. Обачееее, 1:0 за Тупарев. Браво. Сценария с шока от саботажа, не им даде време да обмислят стратегия, със сигурност бяха решили за Мани, и хоп - в 93та минута. Евала Тушев, брависимО!

# 2 219
Ама нали имаше женска коалиция. Hushed
А Фифо поне да се спаси.

Общи условия

Активация на акаунт