💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 356
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 295
  • SF
Мери, това е нервна усмивка. Не й е лесно на Мани.

# 2 296
любимецът на форума гого цял сезон се криеше зад коалицията на гаднярите виктория алекса и ко, а сега изведнъж почна да плямпа глупости XD

Гого добре правеше, че мълчеше досега, но днес много, ама много изпростя.

# 2 297
  • София
Виктория е двулична. Който е гледал внимателно е забелязал. Човек, който не зачита чуждото мнение, казва си нейното, врътка се и казва: " Аз не искам да слушам". С такъв човек е много трудно. Да не говорим за злобните физиономии, които прави непрекъснато, когато говори и не говори. Представям си ги с Цецо в бъдещето как той седи и мълчи, а тя му размахва пръст и намила ли намила нещо нейно си....

# 2 298
  • Варна
За съжаление Мани никога няма да осъзнае тъпата си постъпка, а Фейгин вечно ще реве.

# 2 299
За пореден път/година, продукцията е злодей номер 1, ама и аз се връзвам да и гледам глупостите.

# 2 300
Алекса пък много преиграва. Най-малко на него му пукаше за Супергероите. Ако се разпаднат - отива при Елица, ако червените се разпаднат - Елица идва. Лесна е неговата, когато друг играч, че и цялата продукция играят за него. Гого не ме е разочаровал супер много, според мен беше истински шокиран. Но и на него мисля, че му е по-криво, че му се разпадна коалицията, а не за племето като цяло. И как обвини Мани, че, о, Боже, и той ще трябва да вземе някакво решение най-накрая, и то не много приятно .. за капак Джафа тръгнала да чете лекции за доверие и морал, дето се чуди как да пусне Михаела и Рали по пързалката

# 2 301
Тук чета, че Фейгин се разкайва и съжалява, наистина ли мислите така?
В Инстаграм не беше ли тя, която е непрекъснато на снимки с Илиян и Мани, която се гордееше с постъпката с пъзела.
Е, как става това- пред Виктория плаче и реве,  тук на живо обаче е с другите? Оттам почна да ми се пропуква Фейгин и се усетих за какво става на въпрос.

# 2 302
Мирела, Мани, Илиян и Чакалов пуснаха лайф.

# 2 303
Гого, ако ще го играе морален съдник, защо си мълчеше когато тормозеха момичетата и не се намеси? Много "мъжка" позиция.

# 2 304
  • София
Аз пък съм доволна поне веднъж от намесата на продукцията. Щото съм неумна и агресор също, нали, това се разбрахме. Grinning
Като бяха толкова горди от постъпката си двечките, сега да си сърбат попарата. То беше пределно ясно, че ще има подобно развитие. Жалко, че имат имунитет, да я видим Мани колко щеше да е доволна да е първа на елиминации.
Жал ми стана за Фейгин в действителност, неориентирана е, лесно се поддава на манипулации и си страда детето.

Гого вдигна кръвно, горкият. А-ха да повиши тон. Grinning

# 2 305
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Гого е човек с различно от масата мислене и понятия като чест, достойнство, отборна игра не са само на хартия за него. Поне така съдя от думите и реакциите му. Прекарал е доста време с всички тези хора и си е дал сметка за характерите им. Това дали на някого му харесва или не поведението му, начина на мислене и избора на приятелски кръг си е негов проблем, а не на Гого. С нетърпение чакам да пусне лайф, да чуем сега гледната му точка.
За мен епизода завърши добре, Фифо се спаси. Двамата с Гого се надявам да си станат партия.

# 2 306
  • София
Ако съм играч искам да играя с Гого в един отбор.
На разочарованите оставям Мани.

# 2 307
Гого скатава незабелязан зад Виктория, нямаше нищо против психическия тормоз над Мани и Фейгин. Сега е сам, без коалицията, която му гарантираше финал и не само стигна дъното, ами гребе усилено надолу.
Не обичал да е до енергиен вампир (човекът, стоял плътно зад Алекса и Виктория). Уникално!!!

# 2 308
  • Sofia
Не ми е мъчно за Фейгин въобще. Никаква психика, не знам как е станала шампион и със сигурност не е за това предаване. Възрастта й не я оправдава, достатъчно голяма е...
Мен ме отврати поведението на оригиналните червени, как пък никой не застана срещу Виктория и да й обясни с 5 думи, че не е дружинната и не може да се държи така с друг човек, независимо какво се е случило. Страшно грозно беше.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 00:03 от Не се сърди, човече

# 2 309
Вчера се надявах Филип да спасява Гого, пък то стана точно обратното!
Гого излезе извън контрол! Най-голямата обида, на която е способен: "енергиен вампир"! Simple Smile
Еми много е готин, много!
Ще трябва да медитира. И никакво месо! Simple Smile

В ситуацията съжалявам най-вече за Фейгин, много хубаво, скромно и много добро дете, то си личи. Всички правим тъпотии в живота си и губим себе си понякога, но нейното се случи доста публично. От предаването са ѝ големи длъжници!

Общи условия

Активация на акаунт