💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 217
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
Да, видях и току що редактирах моя пост. Не съм визирала теб, в твои постове никога не е имало обиди и груби изрази. Не съм по изопачаването и лъжите, знаеш.
Да, аз просто си видях името - и като bat signal. Bowtie

# 2 341
  • София
Гого също е нагаждач. Когато тормозеха девойките къде му беше достойнството,  морала и честта? Трайкаше си при болшинството.
А сега въпрос с повишена трудност: след като в началото на реденето на пъзела Виктория и Гого установиха, че има липсваща част, защо не накараха другите да я търсят, докато редят пъзела - рул?
Защо?
И накрая ореваха орталъка - ние се измъчихме, ние герой, вие - саботьори...
Вина имат и те двамата. Толкова време редяха със знанието за липсваща част и не предприеха нищо. Това също може да се приеме за саботаж.
Много двуличие се разкрива вече...
Алекса си е баш "сръбски тарикат". С думи ги омайва, но той си играе неговата си игра от самото начало. Не искам той да спечели.
Започнах да харесвам Ралица.

# 2 342
Ако Георги го е хванал летния вирус с повръщане след тази игра с това напъване сигурно пак е бил на системи. Да ме поправи някой ако го е видял в кадър.
Съграсна съм - Генчо добре направи като остана на масата.

# 2 343
  • SF
200 пъти написах, че харесвам Гого, когато си сложи перката на гащите и литне по терена.
Днес разкри нещо, което не ми хареса. Чувствам се ограбена от него. Отне ми нещо, което ми беше дал.
Пак си остава силен, но вече ще го подкрепям по-равно.

# 2 344
  • Другата България
Да, видях и току що редактирах моя пост. Не съм визирала теб, в твои постове никога не е имало обиди и груби изрази. Не съм по изопачаването и лъжите, знаеш.
Да, аз просто си видях името - и като bat signal. Bowtie
Не, не.
Въпреки това, продължавам да смятам, че това не беше заплаха от страна на Вики, а просто един вид ...констатация за това, което се е случило и оценка на риска един вид, реална такава, както и за последствията от него. Но не и заплаха от вида : “Сега ще си платиш за всичко сторено, ще видиш ти, и т.н.“

# 2 345
Продукцията трябва само да наблюдава и да заснема, но да не се меси. Както National Geographic фотографи. Оставяш нещата на естествения им ход.
Това не са животни Joy че само да ги наблюдава. Продукцията избира хората, разпределя ги по племената, залага конфликти и т.н. Без нея шоу няма.
На мен не ми се гледа шоу в което най-подлия печели.

# 2 346
Жени какво се прави голяма светица, тя никога не би предала. Точно пък тя, дето пращаше Фифо  все  на битки. Ако се чувства заплашена ще предаде и Мирелка и цялото племе.

# 2 347
Мани е интересен образ, конкретно предателството не мисля, че я описва като личност, но все пак се случи. Или, ако не е предателство, ще е отмъстителност. Да кажем, че е имала причина и си стои зад решението.
Но наистина ли трябваше да въвлича и Фейгин? МАни опозна добре Фейгин и виждаше колко ѝ е некомфортно. Двамата с Илиян "натиснаха" Фейгин много грозно - убедиха я, че това е истинското приятелство.
Но не е. Дори и продукцията да ги беше скатала, Фейгин пак щеше да се измъчва.

Аз не споделям виждането, че Мани и Фейгин са били малтретирани при сините. Малтертиран беше Куков. Най-малтретираният някога участник в тези игри е Ваня от сезон 2 (как издържа това момиче и съвсем сама!). При Мани и Илиян това си беше обичайната конфронтация между коалициите, а Фейгин просто вървеше с тях. Мани и Илиян даже се гъбаркаха с гръмогласните си опоненти.

# 2 348
Гого се сети да е мъж, чак когато стана дума за саботажа. Той много добре трябва да разбира защо Мани и Фейгин са действали по този начин. Ама не, развалиха му удобството в племето, сега вече няма да е достатъчно да седи и да си мълчи, ще трябва да поиграе. Вече го бях отписала, ама ново дъно удари за мен. Показа си и той злобното лице.

Фейгин я съжалявам, много е малка и не е готова за такава отговорност, нито да прецени всички пластове на събитията. Жалко, че си го изкараха на нея хора с много повече опит.

Продукцията е дъно. След като в Сървайвър позволиха на журито да се меси на участниците, тук други простотии. За нищо не стават.
Подкрепям! Гого ми беше любим. Още му харесвам качествата на арената, разбира се. Не съм от фурнаджийските лопати. Също харесвам и някои от качествата на характера му, но тук просто целия епизод ме вбесяваше той. Не мога да си обясня, при положение, че всичко ставаше пред очите му, че слушаше отстрани кой на кого и защо крещи нон-стоп, не помисли 10 секунди преди да беснее (разбирам го и за яда му). Не мога да харесам обаче нито една черта на Виктория… Копае дъното със злоба, ненавист, че и актриса го играе… А Фейгин е дете все още. Ще порастне и ще осъзнае доста неща.

# 2 349
Жорката мисля, че беше много зле, даже не знам как го пуснаха да играе, той нямаше идея къде е. Тия лети вируси са толкова ужасни, трябваше да го оставят да почива.

# 2 350
Гого се сети да е мъж, чак когато стана дума за саботажа. Той много добре трябва да разбира защо Мани и Фейгин са действали по този начин. Ама не, развалиха му удобството в племето, сега вече няма да е достатъчно да седи и да си мълчи, ще трябва да поиграе. Вече го бях отписала, ама ново дъно удари за мен. Показа си и той злобното лице.
🤣🤣🤣🤣 Какво злобно лице за бога 🤣🤣🤣Виж ехидната усмивка на Мани и пак помисли от кой извира злобата.

# 2 351
  • софия
Аз само не разбрах двете момичета защо си замълчаха и не се обосноваха за постъпката си. Хайде Фейгин ми е ясно, че е малка и няма смелост да го направи, но на Мани й стиска.
Джаферович тая истина за нищо я няма, направо й разказа играта - върти я както й е най-удобно в момента.
И в понеделник, когато беше предишната война в темата го зададох този въпрос. Никой не ми отговори. Кога в играта чухте момичетата, че са били насилвани и мачкани. Кога се оплакаха от това и го сложиха, като причина да саботират отбора. Ще ви кажа, никога. Причините, които изтъкваха пак повтарям в играта бяха : да отмъстим за Илиян и защото така ще отървем кожите. Това с насилието беше подето от драгият зрител, в последствие на лайфовете и те решиха, че е чудесно оправдание и започнаха да го използват.
  А сега да си кажа колко съм доволна от днешният епизод. Първо, доста фенки на Гого (да се свето името му) минаха от осанна на разпни го. За мен е чудесна новина. Тълпата се разреди и ми стана по широчко и комфортно. Мани, както защитаваше Фейгин и както обясняваше, че и е като по малка сестричка, така рязко, като я натиснаха пробва и с: ама тя Фейгин изхвърли частта. Илиянката трябва да е много горд, че остави двете момичетата да му свършат мръсната работа и да поемат всички последствия. Изобщо не му дремеше как те ще виреят в останалата част от играта.Важното беше след Илиян племе да няма. Е това е истински приятел. Шапка му свалям. От тримата ми е жал единствено за Фейгин. Това момиче потъпка всичко в името на едно имагинерно приятелство. И я виждам, колко се изяжда от вътре. Дано го приеме за урок, раната да зарастне, но белегът да и напомня. Малка е, но тези уроци са важни.

# 2 352
Аз само не разбрах двете момичета защо си замълчаха и не се обосноваха за постъпката си.
А какво всъщност ги накара да постъпят така? Защото в темата масово се пише, че на агресията са отговорили със саботаж. А те и двете го казаха - да отмъстим за Илиян. Себе си ли защитиха или изпълниха неговия план? От два дена ви чета колко одобрявате или разбирате стореното. Е аз пък щях да съм ок ако имаха топките още докато търсеха липсващата част от пъзела да кажат: ние бяхме, не искаме това племе да съществува защото не се чувстваме добре в него или защото си стоим зад коалицията с Илиян. То пък една коалиция, намерил две куклички да му се връзват на стратегиите. Били си признали. Да ама като ги поставиха на тясно пред всички. Имаха ли избор всъщност? И пак Мани пред всички каза аз бях, а по-късно пред новите си съотборници посочи Фейгин. Не ме трогнаха нито сълзите на едната, нито ехидната усмивка на другата. Вярно каквото посееш това ще пожънеш.

# 2 353
А защо Георги да защитава Фейгин за нещо, което даже не знае откъде е дошло и кой прав и крив? И то след като тя не го подкрепи за капитан и подкрепи Алекса?
Приемете сякаш той е дал шанс да я защити като капитан с два гласа, а тя избра другия - и нормално Георги да помисли, че Алекса не я е тормозел, щом го подкрепя.
Стига с двойния стандарт - мъжете вечно да се жертват и да защитават, жените да се въртят както си искат

# 2 354
Мери, това е нервна усмивка. Не й е лесно на Мани.

Каква нервна усмивка? Та тя не трепна.

Общи условия

Активация на акаунт