💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 248
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Другата България
Викинга, няма нужда да се разпознаваш, а ако все пак го правиш, което е видно, то може и да има защо.
В случая изобщо нямах теб предвид, говорех по принцип. Казано честно, не всичко успявам да прочета, и никове почти винаги прескачам, освен когато пост не ме впечатли, или не съм съгласна с него, за да го лайкна.
И аз си пиша мнението и това, което смятам за нормално за мен, защото това е форум и тема за ИВ, нито ме интересуват твоите права, нито съм имала намерение да ги нарушавам, нито пък да се засягам от нещо, написано тук за предаването от когото и да е. Сега си позволявам да се обърна лично, защото подмятането ти е очеизвадно, че е насочено към мен, заради използвания израз за “хамалина“. Няма да се повтори, надявам се на същото, дори и когато няма личните обръщения прекрасно става ясно кой потребител се визира в нечии пост.
Едит. Върнах се на поста, и наистина чак сега видях, че е цитиран твой пост в този, на когото репликирах. Вероятно заради това се е получило....това, което се получи. Отново ще кажа, нямах никой конкретно предвид, това за “сега ще си платиш“ го прочетох на още няколко места, без да помня авторите на постовете.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 23:11 от Merri_An

# 2 326
Не, че защитавам Виктория, понеже много изплиска легена с командите и тирадите за Цецо, обаче тук излиза, че Илиян, Мани и Фейгин от самозащита се хванали един за друг и са невинни, а тя е най-голямото зло, сформирала коалиция и тормозела другите.
Всъщост първата седмица Виктория нямаше коалиция и съюз, а номинира на базата представяне в игрите Фейгин. Но се оказа, че Фейгин играе с Илиян и Мани и в крайна сметка номинираха и Виктория без тогава да се беше издънила. Тя тогава издивя и Цецо, който беше залитнал по нея и застана зад гърба. Касим беше близък с Цецо и отиде при тях, а Гого явно не можеше да осмисли плановете на триото и видя във Вики и Цецо силни играчи, спортисти, раздаващи се за пламето и се присъедини. Известно време Виктория следваше линията на слабия играч и с Цецо номинираха и отблъснаха Касим. После като дойде Алекса, с който си се знаеха от резерви той отиде в техния лагер. И стана нещо естествено - заформиха се две коалиции - едните виждаха основен дразнител в Илиян и слабак в Касим, а другите дразнител във Виктория и слабак в Цецо. Всеки прилагаше хитрости и подлости, едните бяха агресивни, другите потайни и подмолни, изобщо нямаше цветя за мирисане. Обаче триото не са жертви. Те отначалото играеха играта и бяха коалиция. Другите успяха да съберат повече хора и да ги претопят.
Не мисля, че има бели и добри в този сценарий. И щях да одобря Фейгин и Мани да се скатават по трасето, ако ще и съвсем да спрат да играят, но не и да скрият част от пъзел, понеже така не затрудниха другите, а просто не им дадоха никакъв шанс.
При червените се случи сходен сценарий. Той там Генчо малко ли изтърпя от жените? Ама и той играеше с коалиция и просто загуби хората си.
Единствената жертва до момента беше Фифо, който просто защото е силен играч и заплаха беше номиниран нон стоп и нямаше коалиция зад гърба си до преди няколко серии.

# 2 327
Искам гифче с физиономиите на жълтите, като чуха, че Гого и Мани са с имунитети на този съвет - безценни бяха Joy

Фейгин се чувства виновна, защото тя е една като цяло чиста по душа човек и подобни действия, особено за спортист, не са й в природата. Плаче, защото другите знаят и с право я питат "защо?", а тя няма отговор за себе си, камоли за другите. И децата знаят, че щом сториш нещо, трябва да си готов за последствията, щом се разбере, а винаги се разбира. Мани е много по-хладнокръвна в това отношение, това и помага и в работата й, по-силна е психически и затова първа призна за пъзелгейт. Виктория и Гого са мислели, че те носят вината за разпада, след като не са могли да наредят пъзела, затова са и по-емоционални и засегнати от действията на момичетата.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 23:19 от maichetoooo

# 2 328
Защо сега потребители се възмущават от продукцията?  Тя постъпи, както постъпиха Илиян и особено Мануела, яко а?
Фейгин милата и тя не е за тези игри. Наивна, добродушна, лесно манипулируема, неопитна. Очаквах Жорката да я подкрепи.

Защото на Мани и Фейгин хода беше част от ограта, естествено развитие спрямо взаимоотношенията и играта.

Продукцията трябва само да наблюдава и да заснема, но да не се меси. Както National Geographic фотографи. Оставяш нещата на естествения им ход.

Фактът, че не го правят е просто минус.

# 2 329
Айде сега пък Гого не бил мъж. До вчера, "Защо няма позиция", днес има позиция, пак недоволни има. Явно не е правилната позиция. Защо не можем да разберем, че всеки/и Гого/ сам избира приятелите си и възгледите си и това е напълно нормално. Дори да одобрявах Мани, пак щях да съм ОК с позицията на Гого. Да се чувства предаден е негово право.

Мен обаче Мирела пак ме издразни, а дори не знам с какво точно. Много тъпо от моя страна.

# 2 330
  • София
Викинга, няма нужда да се разпознаваш, а ако все пак го правиш, което е видно, то може и да има защо.
В случая изобщо нямах теб предвид, говорех по принцип. Казано честно, не всичко успявам да прочета, и никове почти винаги прескачам, освен когато пост не ме впечатли, или не съм съгласна с него, за да го лайкна.
Беше цитирала пост, в който Lafusko отговаря на мен, след като бях казала, че Виктория все пак заплаши Александра, когато я прегърна. Аз най-малко имам защо да се припознавам в употребата на епитети, хамйлски или други, затова и се учудих.

# 2 331
Не разбрах с какво толкова ви издразни Гого? Че напълно нормална реакция, той е отвратен и дори не може да проумее как е възможно това да се случи. Видяхте как реагираха и останалите от жълтите.  Гого си беше по течението и не му се занимаваше изобщо със стратегии и скандали- скатавка в социалната игра, но пък гори на макс в игрите. Затова няма как да разбере точно обратното от Мани и Илиян.

# 2 332
Аз пак да помоля някоя търпелива душа да разкаже днешните лайфове, когато има възможност Simple Smile

# 2 333
Браво на Генчо, че не позволи Виктория и Алекса да останат сами с Александра. Представям си какво щеше да се случи.
Друго исках да попитам. Чухте ли как Джаферович тихо и спокойно каза/когато Гого разговаряше с Мани в резиденцията пред всички/, че в тяхното племе не иска да чува скандали, защото никога не е имало такива. Гого се извини за високия тон. Сега когато Джаферович вижда какви скандали е имало при сините и с какъв тон се е говорило, каква позиция би заела относно решението на двете момичета?

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 00:00 от jhbd

# 2 334
  • Другата България
Беше цитирала пост, в който Lafusko отговаря на мен, след като бях казала, че Виктория все пак заплаши Александра, когато я прегърна. Аз най-малко имам защо да се припознавам в употребата на епитети, хамйлски или други, затова и се учудих.
Да, видях и току що редактирах моя пост. Не съм визирала теб, в твои постове никога не е имало обиди и груби изрази. Не съм по изопачаването и лъжите, знаеш.

# 2 335
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Продукцията винаги се е месила и ще продължава да го прави. Такъв сеир точно тези никога няма да изпуснат. Всички социалки гърмят, Мани и Фейгин взеха своето решение. Винаги с такъв ход шанса на продуцентите да го използват е почти на 100.

# 2 336
  • София
Защо сега потребители се възмущават от продукцията?  Тя постъпи, както постъпиха Илиян и особено Мануела, яко а?
Фейгин милата и тя не е за тези игри. Наивна, добродушна, лесно манипулируема, неопитна. Очаквах Жорката да я подкрепи.
Жорката е хитряга, който гледа само и единствено собствения си интерес от ден първи. Може и да греша, но лично аз не съм видяла да се трогне от ничия болка или да защити, когото и да било в критичен момент. Или нагъва олигофренски ухилен или е навел глава и чака хавата да се разреши от останалите или от само себе си.

# 2 337
Хем ми стана жал за Фейгин как я навикват, хем съм наясно, че има хора, които цял живот си остават неопитни и крехки за носене на отговорност и заявяване на позиция и в един момент го превръщат в удобно за тях.

# 2 338
Ех, рязко всички станаха много морални. Действията на Мани и Фейгин наистина са спорни, но са част от играта - техният опит да се противопоставят на отношение към тях и да продължат възможно най-далеч напред. Точно както направи Чакалчето в елиминационната битка срещу Фифо и Цветан при елиминацията на Илиян.
Браво на Мани за това, че до последно се опита да защити Фейгин и не отстъпи от позицията си. Фейгин е малка и неопитна, дано успее да изгради по-твърд характер в бъдеще, това би й било от голяма полза в живота.
Поведението на Виктория е отвратително. Пълно е с такива хора, които непрестанно мачкат, тормозят и заплашват, а след това размахват достойнството като знаме и обидено отказват да влязат в дискусия.
От цялата работа Алекса пак излезе най-великодушен и най-прекрасен.
Симпатизирам на Гого като играч на арената, но не ми допада поведението му.
Ясно ми е, че продукцията търси рейтинг, а сълзливите драми са идеални за целта. Но намесата й в този случай, когато няма нарушение на правилата, беше много неуместно.

# 2 339
  • SF
Есме , със сигурност не и е било лесно . Но аз не улових дори капка съжаление от стореното .

Е, тя твърди, че не съжалява. Но не й е лесно, не й е добре.
Очакваха, че в новите племена ще са по-щастливи, а още на старта ги провитопоставиха и на новите съотборници.
На кого ще му е добре от това?
Мани и тя е човек. Всеки, който не иска да бъде мразен и аутсайдер, ще разбере как се чувства.
Вероятно беше откровена, когато каза на Джаферович, че пак би го направила. Искаше да убеди Джаферович, колко зле й е било в старото племе. Но Джаферович чу "предател съм и пак бих предала, и тебе бих те предала."
Мани не е казала такова нещо.
За това, че така се развиха нещата, съжалява много и то не с капки, а с кофи.

Общи условия

Активация на акаунт