💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 566
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 310
Хората, които защитават постъпката на двете девойки, защо се възмущават, че продукцията им подля вода?  Тя играе за рейтинг. Не е ли честно? Двойни стандарти май има.

# 2 311
  • София
Аз само не разбрах двете момичета защо си замълчаха и не се обосноваха за постъпката си. Хайде Фейгин ми е ясно, че е малка и няма смелост да го направи, но на Мани й стиска.
Джаферович тая истина за нищо я няма, направо й разказа играта - върти я както й е най-удобно в момента.

# 2 312
Реално най-прецакан от всички е Гого. Защото е постоянна мишена при жълтите, докато не го отстрелят. Всички останали са си ок, най-вече за Алекса, който набързо формира новия фен клуб:)

# 2 313
Аз явно съм безчувствен дебил, защото ме досмешава да ги гледам как циврят.
Съгласна съм!

# 2 314
  • София
Аз епитети, достойни за хамали, не съм ползвала по адрес на Виктория, или по нечий друг, не знам и какво се визира с това, но запазвам правото си да оприлича тона на Виктория като наставнически, поведението ѝ като агресивно и всяка пета нейна дума като закана. Ако някой смята подобно поведение за нормално, няма нужда се чувства засегнат.

# 2 315
  • SF
И аз мисля , че Фейгин плаче , защото иска да се извини .
И не , защото другите са и вменили вина , тя се изчерви и съжали още при споменаването от водещите . Вътрешно знае , че не е ок .

Редакторите трябваше да се понапънат и да измислят друг начин за изпортване на саботьорите.
Още снощи написах какво ще се случи, когато го направят. Не е трудно на дете в трети клас да напише такъв сценарий - прозрачно, предвидимо и твърде логично, за да бъде интересно.
Много недъгав опит да стане интересно.
Истинският срам трябва да бъде за немощните сценаристи. Момичетата им дадоха такъв коз да си развинтят фантазиите, те го удариха на фашисти и партизани.
Спойлнаха целия епизод.

Сони, пускай анкетите за епизода.

# 2 316
Направо съм отвратена от хода на прдукцията и само на продукцията в този епизод. Опитаха се да унищожат всеки опит за естествено развитие на играта. След като не казаха нишо по време на битката, след като всички планове бяха обявени на синхрон - значи са ок с това, но не... Трябваше да се направи другарски съд.

Реакциите на всички са очаквани, не съдя никого. Предателство си, нормално е да ги е яд, Гого и Вики изпитваха и сериозно чувство за вина, не е хубаво чувство да знаеш, че са те правили на глупак.

Мани - личеше си, че й е неудобно, но се опита да спаси Фейгин и си отстоя позицията. Взе решение, което знае, че ще има тежки последици и си ги пое с високо вдигната глава. Много бързо се ориентира и в съвета и взе бързо и адекватно решение за собственото си оцеляване. Даже на Гого подсказа, но той се закопа сам.

Фейгин - на 19 е. Нямам какво повече да кажа. Дете е, не мога да изисквам същата адекватност от тийнейджър, каквато от хора с много повече житейски опит.

Жълтите се наиграха, сега почват скандалите при тях. Ралица и Мани могат да подобутат малко понапред.

Виктория за пореден път ми показа, че е типаж, с когото аз не бих искала да общувам. Абсолютно я разбирам за разочарованието, но поведението й беше както винаги на ръба на нормалното. Да имаш морален превес в една ситуация и пак да се изложиш.

Поздравления на Фифо, най-сетне няма да е на жълта номинация. Засега.

# 2 317
Миналия сезон новодошлите имаха имунитет цяла седмица  Не е измислено в движение  Мани го е знаела много добре. Сега ще се съюзи с Мишето и Ралица. Не, че ще стигнат  далече. Единствения ход на Ралица беше да даде двата си гласа за Джафето и оттам да подскаже и на Мани. Това щеше да е много як ход, ама и тя милата го играе доблестна.

И още нещо. Абсолютно сигурна съм, че ходът със " саботажа" е напълно координиран с продукцията. Няма начин да е другояче. Тук нищо не става " просто така". ВЕрвайте ми!

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 23:08 от silvia.si

# 2 318
  • София
Бе какво семейство, какво знаме??!? Шепа хора събрани случайно и един парцал в цвят, психиката на едно дете в калта. Дано е горда Виктория, искаше да се разкайва, постигна го.
Психиката на това "дете", беше натикана в калта от подлярите Илиян и Мани, напълно безогледно и използвайки я за собствените си цели. Rolling Eyes

# 2 319
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Защо сега потребители се възмущават от продукцията?  Тя постъпи, както постъпиха Илиян и особено Мануела, яко а?
Фейгин милата и тя не е за тези игри. Наивна, добродушна, лесно манипулируема, неопитна. Очаквах Жорката да я подкрепи.

# 2 320
Ще отнеса много хейт, ама имам да кажа нещо. Ей, всичко тук големи моралисти се оказахме, всичко знаем. Нали знаете, че няма нито един човек от нас, който да знае какво в действителност се е случвало там през тези 2 месеца ? Ние виждаме едни сглобени кадри, които просто са направени да предизвикат реакция от зрителя. Гого не бил мъж, Фейгин се измъкнала с рев, Виктория не знам си какво .. абе хубаво е всеки да си има мнение, ама не се ли отказахме от това да съдим по отделни сценки ? Някой има ли си на представа Гого и Филип колко са “си отваряли устата” ? Това че нещо не е излъчено, не значи, че не съществува. Това, което ни представят са едни 10% от всичко случило се (ако не и по-малко). Нека не съдим хората прибързано, само постъпки. Но да се говори напред-назад кой какъв е, без да познаваш някого, за мен е прекалено. Аз примерно си имам позиция за постъпката на Мани и Фейгин, но единствено описвам нея (самата постъпка). След като си “сложих масата” сама за вълна от недоволство, мисля да си лягам. Simple Smile

# 2 321
Есме , със сигурност не и е било лесно . Но аз не улових дори капка съжаление от стореното . Сякаш се възгордя още повече .

А от лайфове те им оставам с впечатление , че пак са ок с това , дори и Фейгин .
Макар че , едно от обясненията им беше , че го направили , за да не стане племето им червено и пак щели да се чувстват като пленени … пълни глупости .
Фейгин изглежда много добро момиче , ако имаше собствена позиция , можеше да е още по-успешна в социалните игри и отношения .
Говори с едните , съгласна е , говори с другите , пак е съгласна … в случая на номинациите , зае позицията на по-скоро убеждаващите я .

# 2 322
Трябва да ви кажа, че не знам дали и вие се чувствате така, уж е просто предаване, но този епизод направо ме напрегна, доста неприятно беше.
За да отбия малко от основните конфликти , имам чувството, че лайтмотивът този сезон  е култът към личността. Основни герои: Елица, Джаферович, Алекса. 😂😂😂😂 Като викаха вместо Непобедими. ,, Елица!”, хем прихнах, хем бях????😂😂🤣 Тука трябва лекар.

# 2 323
Тук някои хора си мислят ,че като напишат сто пъти ,че Вики е лоша ,а Мани и Фейгин са душички, всички ще повярваме.😁😁😁
 УНИКАЛЕН ГОГО !!!❤ Блестяща реч , мъж с голямо М, човек с достойнство и чест. Всеки би трябвало да мечтае за такъв приятел.❤
ВСИЧКИ играчи от двете племена осъдиха постъпката на саботьорките. Други думи са излишни.
Ами не, това се нарича болшевизъм. Известно им е, че пред българска публика това ще говори за "чест". И кой се произнася с тази присъда? Джаферович, която наместо да си тръгне като контузена влачи племето назад с интриги с и това, че не може да играе с ръцете си- ама е царкинята жаба на отбора. Това е почтено? Това е ценностна система? Или Ралица, която удобно си има саби, но съща така удобно ги пази "в тайна"? Но иначе готова да се "влачи" за отбора. Или всички, които тази вечер изпратиха Михаела на пангара, като обективно Джаферович и Мирела трябва да си ходят. За "червените" всичко сте казали. Повече разбирам мъжа Гого, когото са направили за смях и на маймуна да подскача из лодката, че беше стиснал юмруци да не нападне Мани физически. Но успя да запази самообладание. Каза правилни неща- най-вече, че с човек, който счита, че го е предал, не може да остане в една стая. Все пак мъжката агресия изглежда по-бързо набира скорост. Изказа си мнението. А наистина не знаем какво е ставало при сините. Гого само за Мани претендира да е спасил с гласа си. Виждам известна болка у него и от това, че явно е имал симпатия към нея и е стресиран да открие "енергиен вампир". Претрепете и мен с камъни, но Гого беше много красив тази вечер сърдит. Лека нощ!

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 23:34 от victoria vassileva

# 2 324
  • София
Гого се сети да е мъж, чак когато стана дума за саботажа. Той много добре трябва да разбира защо Мани и Фейгин са действали по този начин. Ама не, развалиха му удобството в племето, сега вече няма да е достатъчно да седи и да си мълчи, ще трябва да поиграе. Вече го бях отписала, ама ново дъно удари за мен. Показа си и той злобното лице.

Фейгин я съжалявам, много е малка и не е готова за такава отговорност, нито да прецени всички пластове на събитията. Жалко, че си го изкараха на нея хора с много повече опит.

Продукцията е дъно. След като в Сървайвър позволиха на журито да се меси на участниците, тук други простотии. За нищо не стават.

Общи условия

Активация на акаунт