💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 202
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 355
Според мен нищо не може да оправдае постъпката на Мани и Фейгин. Това е мръсна игра и удар в гърба.

# 2 356
Аз пак се връщам към Гого, може ли да кажете отново по- точно, който е гледал лайфове твърдял е, че от телевизора ли научава за всичко това? При положение, че дадоха сега, че са им разкрили? За мен е от значение, той е любимият ми играч.
Най-вероятно е казал, че сега го е видял като е гледал епизода. Едно е преразказ по картинка, друго да видиш с очите си

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 23:39 от KatyaS

# 2 357
Далеч съм от това да съм адвокат на Гого, но повече от това, което показа по повод на Мани не можем да очакваме. Гого е обвинявал себе си за разпада на племето, защото е допуснал да загубят парче. Гого е мъж и е фокусиран върху резулатата, за разлика от жените, които са аналитични и раздробяват емоцията на части. За мен е имал симпатия към Мани- ако щете чисто заради спортните и качества. Ако не сте виждали бесен мъж- това беше Гого в разговора  с Мани. На масата на терасата беше свил юмрук, а защо тя го беше последвала, като той явно е с купичка и се опитва да яде? Да я поздрави, че го направиха на маймуна? Уважавам и Мани, че не се огъна да се извинява. Само лицето и беше погрозняло. Но си застана зад действията. А над Фейгин проведоха геноцид. Когато Мира каза , че саботира на пъзела как пък нямаше такива драми. Занимателен спектакъл. Но от всичко ненавиждам "я сега ела тук и всичко си кажи..."- надзиратели в концлагер...

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 23:35 от victoria vassileva

# 2 358
  • София
Жени какво се прави голяма светица, тя никога не би предала. Точно пък тя, дето пращаше Фифо  все  на битки. Ако се чувства заплашена ще предаде и Мирелка и цялото племе.
Никога не е дължала лоялност на Филип. Мирела не би предала, така, както Мани, Александра и Илиян не се предадоха един друг.

# 2 359
  • София
Айде сега пък Гого не бил мъж. До вчера, "Защо няма позиция", днес има позиция, пак недоволни има. Явно не е правилната позиция. Защо не можем да разберем, че всеки/и Гого/ сам избира приятелите си и възгледите си и това е напълно нормално. Дори да одобрявах Мани, пак щях да съм ОК с позицията на Гого. Да се чувства предаден е негово право.

Мен обаче Мирела пак ме издразни, а дори не знам с какво точно. Много тъпо от моя страна.

Няма как да не ми направи впечатление кога Гого придоби позиция - когато го извадиха от удобната му среда, в която не се налагаше да изказва мнение и да бъде застрашен от номиниране. Няма как и да не забележа как беше изразена тази позиция. Със злоба и жлъч. От Алекса и Виктория съм свикнала да очаквам това, но той досега се снишаваше. Поне ми се изясни защо беше в тяхната коалиция - явно си приличат доста повече, отколкото си личеше.

Иначе разбира се, че имат право да са ядосани, въпреки че, ако имаха елементарна емоционална интелигентност, щяха да осъзнават какво е довело до тези събития. Но те тогава нямаше да се държат така де, и нямаше да има саботаж, тъй че това е изначално безсмислена кауза. А Гого е видно след пусната снимка миналия епизод, че още таи злоба заради случката. За мен има голяма разлика на момента да се ядосаш и да таиш омраза месеци по-късно. Показателно е.

Почти не остана за кого да се радвам този сезон. Един Фифо държи положението, по неговия си недодялан начин. Даже Алекса днеска успя малко по-човешки да реагира, колкото и да му нямам доверие принципно. Ще ме накара продукцията да не съжалявам, ако той победи. Поне това.

# 2 360
  • SF
Ако бях на мястото на Мира и Зори, щях да изведа Фейгин от съдебна зала и да я накарам да играем на морски шах в пръстта.
Виктория нарежда, онова реве, а тея слушат и...
Не че Зори и Мира са виновни за ситуацията. Фейгин си е виновна, че не намери сили да се измъкне. На Алекса трябваше да му каже "Брат, това е само игра! Евала, брате, нали дойде при Елица, благодарение на моя саботаж"

# 2 361
Гого също е нагаждач. Когато тормозеха девойките къде му беше достойнството,  морала и честта? Трайкаше си при болшинството.
А сега въпрос с повишена трудност: след като в началото на реденето на пъзела Виктория и Гого установиха, че има липсваща част, защо не накараха другите да я търсят, докато редят пъзела - рул?
Защо?
И накрая ореваха орталъка - ние се измъчихме, ние герой, вие - саботьори...
Вина имат и те двамата. Толкова време редяха със знанието за липсваща част и не предприеха нищо. Това също може да се приеме за саботаж.
Много двуличие се разкрива вече...
Алекса си е баш "сръбски тарикат". С думи ги омайва, но той си играе неговата си игра от самото начало. Не искам той да спечели.
Започнах да харесвам Ралица.

Защото не са го разбрали в началото, а чак накрая, когато сглобиха другите части. Чак тогава взеха да вдяват, че им липсва една част.

# 2 362
Защо сега потребители се възмущават от продукцията?  Тя постъпи, както постъпиха Илиян и особено Мануела, яко а?
Фейгин милата и тя не е за тези игри. Наивна, добродушна, лесно манипулируема, неопитна. Очаквах Жорката да я подкрепи.

Защото на Мани и Фейгин хода беше част от ограта, естествено развитие спрямо взаимоотношенията и играта.

Продукцията трябва само да наблюдава и да заснема, но да не се меси. Както National Geographic фотографи. Оставяш нещата на естествения им ход.

Фактът, че не го правят е просто минус.
Е как щяха да запълнят ефира с драмата която се разрази. Такова публично унижение беше излишно според мен.

# 2 363
Да, видях и току що редактирах моя пост. Не съм визирала теб, в твои постове никога не е имало обиди и груби изрази. Не съм по изопачаването и лъжите, знаеш.
Да, аз просто си видях името - и като bat signal. Bowtie
Мери-ан, Викинда, съжалявам че така се получи с поста. Най-малкото съм искала такова недоразумения. Отговорих на Викинда, макар да имаше и други, именно защото тя никога не използва обиди.

# 2 364
  • София
Да си кажа и аз впечатленията от драмите в епизода, тя играта е ясна - Жени пусна и от там всичко се разбалансира при жълтите и започна верижна реакция.
Не разбирам защо постоянно продължава да се говори, че Мани и Фейгин са саботирали заради агресия и заплахи към тях... Те не са го казали нито веднъж (освен в лайфове сега, когато са видяли удобно оправдание) Ако беше така, щяха да го кажат и днес, поне Мани със сигурност. Фейгин дори каза, че не било, защото не ги харесвала, искала да помогне на Мани. Еми... Това, че не ни показват всичко е ясно, не знам кой се съмнява още.
Стана ми мъчно за Фейгин, защото си личи колко се срамува от постъпката си. В случая мисля, че и Алекса и Виктория бяха искрени - първо се ядосаха (естествена реакция според мен) и, когато им поразмина, се успокоиха.
Виктория каза "този път ти ще си сърбаш попарата". Това го разбирам, че, в следствие на чуденките на Фейгин какво да прави и крайното й решение, изгоря Цецо, а сега сама трябва да си носи  последствията за решението.

Вчера гласувах в анкетата, че вече съм за жълтите, но днес преосмислих нещата и ще стискам палци на червените + Филип и Гого.

По повод Гого - аз пък му се възхитих на сдържаността, не знам какво пак не се хареса на някои. Съвсем спокойно обясни нещата, каза какво мисли и толкова.

Мани няма какво да я коментирам...тъкмо ми се издигна в очите, че пое вината вместо Фейгин и после побърза да обясни на жълтите, че Фейгин е извадила частта.

# 2 365
Есме , със сигурност не и е било лесно . Но аз не улових дори капка съжаление от стореното .

Е, тя твърди, че не съжалява. Но не й е лесно, не й е добре.
Очакваха, че в новите племена ще са по-щастливи, а още на старта ги провитопоставиха и на новите съотборници.
На кого ще му е добре от това?
Мани и тя е човек. Всеки, който не иска да бъде мразен и аутсайдер, ще разбере как се чувства.
Вероятно беше откровена, когато каза на Джаферович, че пак би го направила. Искаше да убеди Джаферович, колко зле й е било в старото племе. Но Джаферович чу "предател съм и пак бих предала, и тебе бих те предала."
Мани не е казала такова нещо.
За това, че така се развиха нещата, съжалява много и то не с капки, а с кофи.
Баш това си каза. И като ги няма “агресорите” защо не сподели пред Жени какво е ставало в синьото племе. Щяха на драго сърце да я изслушат. Ама нали и Гого е на масата и не може да си съчинява. 

# 2 366
Продукцията постигна целта си. Погледнете колко страници страсти и емоции.
Очаквайте в следващ сезон, още повече от същото.

Харесваха ми разнообразните игри, но вече взе да ми писва от сълзливи истории и груби, тежки, водещи до контузии игри.  Напоследък  все дънери - я да ги вадят, я да ги дърпат. Все по- безинтересно.

# 2 367
Гого се сети да е мъж, чак когато стана дума за саботажа. Той много добре трябва да разбира защо Мани и Фейгин са действали по този начин. Ама не, развалиха му удобството в племето, сега вече няма да е достатъчно да седи и да си мълчи, ще трябва да поиграе. Вече го бях отписала, ама ново дъно удари за мен. Показа си и той злобното лице.

Фейгин я съжалявам, много е малка и не е готова за такава отговорност, нито да прецени всички пластове на събитията. Жалко, че си го изкараха на нея хора с много повече опит.

Продукцията е дъно. След като в Сървайвър позволиха на журито да се меси на участниците, тук други простотии. За нищо не стават.
Подкрепям! Гого ми беше любим. Още му харесвам качествата на арената, разбира се. Не съм от фурнаджийските лопати. Също харесвам и някои от качествата на характера му, но тук просто целия епизод ме вбесяваше той. Не мога да си обясня, при положение, че всичко ставаше пред очите му, че слушаше отстрани кой на кого и защо крещи нон-стоп, не помисли 10 секунди преди да беснее (разбирам го и за яда му). Не мога да харесам обаче нито една черта на Виктория… Копае дъното със злоба, ненавист, че и актриса го играе… А Фейгин е дете все още. Ще порастне и ще осъзнае доста неща.

Гого е толкова вглъбен в себе си. Наместил се беше удобно и съм сигурна, че дори не е забелязал цирка покрай него. За него това са маловажни неща. По скоро егоизъм е неговото. Много се надявах да не ме разочарова до края на сезона..но уви..да беше помълчал още една две седмици

# 2 368
Ще ме прощавате, ама Гого какъв им е на Мани и Фейгин да ходи да ги защитава. Защо да е длъжен да ги защитава. Нали половете са равни. Защо на тези двете им трябват спасители. И аз да съм в играта, няма да ги защитавам. Това са ми непознати хора, дето не знам що за стока са. Думите ви нямат логика. Това е игра.

# 2 369
  • SF
Ето това е! Градиш, градиш, градиш отношения с някого седмици наред. Величаеш го, възхваляваш го, подкрепяш го, сънуваш го, кълнеш се във вечна вярност и преданост и един миг е достатъчен, за да...
За Гого говоря.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт