💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 066
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 475
Няколко неща от лайфа..
Мани и Илиян са знаели за имунитета през първата седмица и това е била една от причините да искат да се разпаднат. Ако си бяха останали племе, пак те щяха да са на пангара, а така се спасяват за поне седмица.

Скрит текст:
Мирела каза, че всички от Безстрашните са мислили че племето с най-малко победи или членове ще се разпадне, и за това бяха онези синхрони на които бяха 100% сигурни, че ще имат нови членове.

Не са се сетили, че Мани и Гого може да имат имунитет. Даже преди съвета са били много спокойни, били на басейна, пили вино, забавлявали се.
От къде?
Много интересно, че те са знаели, а Джаферович не е очаквала и чак останала изненадана. Направо нереално ми звучи.

# 2 476
Аз пък видях скрита страст в неумело изграното възмущение на Гого, сричайки думите по сценарий и гледайки Мани - очаквах всеки момент да се награбят двамата. Много си подхождат.
Мани, момиче, ако четеш, връщай се в България и си спретвайте едни Гогоманчета, ще са много красиви дечицата.

😂😂😂 Точно, да, вчера на сцената между тях също си личеше. Според мен той по-скоро беше разочарован от постъпката й на нея самата, защото в неговата книга и за неговата нагласа за ИВ това е крайно неморално и недопустимо. Все още си държа на тезата, че той е имал симпатии към нея и със случилото се тотално се охладиха нещата.

# 2 477
  • София
Ако са знаели, значи е чудна актриса Мани - такива очи отвори, като казаха за имунитета, едва ли не падна от пъна от изненада.

# 2 478
Гледали са предни сезони.

Каза и че на Гого му е казала първата вечер, ама не и повярвал.

# 2 479
Абе Джаф не може да не се е досетила, ама нали не е застрашена , дреме й.

# 2 480
  • Другата България
Аз затова питам, ако нещо са казали откъде са знаели.
Че иначе наистина много “интересно“.
Ясно. Предполагали са. Ама тя и Джаферович е гледала, пък не очакваше. Тоест, не “знаеше“.
Че е актриса, актриса е, ама много актриси станах в сериала, трудно се ориентираш коя е истинска и коя статистка, а главния артист е по-скоро статист.....

# 2 481
А Джаферович не е? Thinking

# 2 482
  • София
Вече отговорих, но ще добавя и това. Мани няколко пъти изтъкна  и скандалите в племето като причина. Разбира се, не беше изслушана и беше прекъсвана. Тя не е като Виктория да се надвиква. Не е и типа да ги играе жертва и да търси съжаление. Което не променя непоносимо отношение и ролята му в действията им. Ако не беше това отношение и хората нямаше да са така разделени, а повечето щяха да осъдят действията им без да се замислят.

# 2 483
Не вярвайте на всичко, което се казва за чиста монета.
Днес Мани каза "Аз исках да съм в друго племен, а Фейгин искаше да е при Жоро, така че всички сме доволни". Допоследно и двете искаха да са в едно и също племен, а не разделени. Според мен просто си говорят на момента, което им е по-изгодно, или поне на Мани де. Което като цяло е нормална подсъзнателна защитна реакция.

# 2 484
Не вярвайте на всичко, което се казва за чиста монета.
Днес Мани каза "Аз исках да съм в друго племен, а Фейгин искаше да е при Жоро, така че всички сме доволни". Допоследно и двете искаха да са в едно и също племен, а не разделени. Според мен просто си говорят на момента, което им е по-изгодно, или поне на Мани де. Което като цяло е нормална подсъзнателна защитна реакция.
Аз поне не съм чула да казват, че искат да са заедно. Даже преди Териториалната имаха разговор, в който си казаха коя къде иска да е, и не беше в едно и също племе.

# 2 485
Лъвица, скандали са едно, тормоз друго. Между две коалиции винаги има дразни и скандали. Те са провокирали, онези са викали. Ами Игри на волята са, да си каляват волята и двете страни. Да, тонът беше висок, но тормоз...не

# 2 486
Аз пък видях скрита страст в неумело изграното възмущение на Гого, сричайки думите по сценарий и гледайки Мани - очаквах всеки момент да се награбят двамата. Много си подхождат.
Мани, момиче, ако четеш, връщай се в България и си спретвайте едни Гогоманчета, ще са много красиви дечицата.

😂😂😂 Точно, да, вчера на сцената между тях също си личеше. Според мен той по-скоро беше разочарован от постъпката й на нея самата, защото в неговата книга и за неговата нагласа за ИВ това е крайно неморално и недопустимо. Все още си държа на тезата, че той е имал симпатии към нея и със случилото се тотално се охладиха нещата.

Стига хора още двойки ли ..Гого и Мани..накрая Джеферович и Фифо . В ноеините - целият форум бг Мама (дори не четящите темата) , дружно се самоуби

# 2 487
На Гого му трябва едно сладко момиче като Валерия от сегашния формат на Фермата 8.
И тя е треньор на деца по художествена гимнастика. В една сфера са - ще си паснат.
После да вземат и да пуснат тук една снимчица на децата - прелестни ще бъдат. Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 11:02 от Tahiti

# 2 488
И още нещо, съгласна съм, че поведението на Виктория и Алекса е на типичен насилник - първо те омагьосва с приказки, после започва да те притиска и променя начина на живот, на мислене, крещи, обижда, понякога посяга, но после те прегръща и гали по главата, дори може да се извини - до следващия път.
Затова домашното насилие в България процъфтява, защото максимата, бий ме - обичам те, сякаш се е сраснала с националния ни манталитет, защото не се разпознава насилника, а жертвата е обвинявана, че сама си е виновна.
И институции, и близки, и познати игнорират признаците, както и тук толкова хора оправдават това поведение.
Въпреки, че всичко е сценарий, явно държането на двамата им идва от вътре и ако целта на продукцията е да покаже този наболял проблем, евала, но едва ли, всичко е за рейтинг и трафик.

# 2 489
Цитат от ФБ:
България била такава заради хора като Мани и Фейгин и ние които ги защитаваме и разбираме? Не, България е такава точно заради хора като Алекса, Виктория и Джаферович , които имат двойни стандарти, малтретират психически, агресивни са и налагат мнението си!

Общи условия

Активация на акаунт