💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 028
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 460
  • София
Все едно разни версии на предаването са давали, толкова различно са го гледали хората.

С какво толкова ви възмути Гого? Каква е правилната реакция - "Евала, мацки, как не се сетих и аз да саботирам, супер идея, е, малко се помъчихме там с колежката на руля, ама кво пък!"
Аз пък го подкрепям във всяка една дума, даже доста сдържан беше, аз нямаше да мога да се владея така. Дано само през тази седмица отсрочка не му влезе пак Мани под кожата, сега поне е прогледнал.

И Виктория била процедила през зъби "Ще си платиш" или каква беше там трактовката. Нищо подобно, тя я прегърна, показа, че може да загърби станалото, но не може да гарантира как ще действат другите, затова каза "Обаче ще си носиш последствията".

Между другото, ако бяха останали в сините, поне щяха да са двете заедно и да се подкрепят срещу "тормоза", а сега, както беше близко до ума, едната е сама срещу тормозителите.

Ох, и как ги била заплашвала Виктория още от първата номинация. Да, употреби доста силни думи. И? Направи ли нещо? Да не би да ги е затискала по ъглите с нож под брадичката? Нима ако си мълчаха студено през цялото време, Илиян и придатъците му нямаше пак да измислят великия план? Че той затова беше влязъл.

Съжалявам, не обичам тайните, а пък тайните тип "нож в гърба" съвсем не ги понасям.

# 2 461
Добре де, аз пак питам, момичетата казаха ли, че са тормозени. Казаха ли, че се чувства тормозени. НЕ. Казаха, че искат отмъщение. Това са отношенията между коалициите. Някой ще ми отговори ли тогава, какво се води постоянната провокация от Илиян за физическо насилие. Всъщност, моля не ми отговаряйте. В крайна сметка всеки си има мнение и вече е наистина банално 60стр. да четем едно и също.

# 2 462
Сега искам една анкета от сорта:Кой бихте предпочели за приятел:
Мани, Фейгин, Виктория, Гого ,Джаферович и т.н по ред на номерата  .С максимум 3, хайде 4опции за глас. И гласът на само четящите ще ми е интересен.

# 2 463
  • София
Нямаше как Гого да остави Рали да реши, защото беше 100 % ясно какво ще избере. А Фифо е единственият му малък лъч надежда в това племе , а и му симпатизира.
Значи Мани му е направила услуга, давайки му възможност да спаси Фифо. Защо ѝ се цупи тогава?
Да, тя Манята само за това живее... да прави услуги... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 464
Гого не бил мъж, Фейгин се измъкнала с рев, Виктория не знам си какво .. абе хубаво е всеки да си има мнение, ама не се ли отказахме от това да съдим по отделни сценки ? Някой има ли си на представа Гого и Филип колко са “си отваряли устата” ? Това че нещо не е излъчено, не значи, че не съществува.
Ами той Гого си каза, че е защитил Мани ... когато гласувал за Илиян 😂
Защо не каза, че я е защитил когато онези я нападаха и и държаха сметка за всяка дума, не и даваха да се изкаже?

# 2 465
А как се връзва среднощния коментар на Генчо с днешния епизод?

# 2 466
Фен съм на:
Гого, защото е чиста и открита душа;
Вики, защото може да те овика и да ти посочи грешките, макар и грубовато, но ще те прегърне в слабост и ще те утеши пак грубовато по викевски;
Алекса, защото може да е комбинативен и хитър, но има сърце и душа;
Фифо, защото е хладнокръвен и умен;
Ралица, защото е чист и светъл човек.
И петимата са отлични играчи.

# 2 467
  • София
Нямаше как Гого да остави Рали да реши, защото беше 100 % ясно какво ще избере. А Фифо е единственият му малък лъч надежда в това племе , а и му симпатизира.

Тогава какъв е проблемът, че се е наложило да поеме отговорност? Даже си затвърждава позициите със силната коалиция. Услуга му направи Мани с тоя ход.

# 2 468
  • Другата България
Не знам кой е бил агресор и кой е мачкал, но такава агресия като тази тук отдавна не бях виждала. Flushed
Anguished
Ако щеш вярвай, аз се почувствах аматьорка, като се сетя ние какви интелигентни битки водихме в “нашия сезон“.
Направо е плашещо, и това са хора, които същевременно осъждат “агресията“ на някакви непознати в режисиран сериал. Наистина ТВ промива мозъци, че чак и съзнанието на едно цяло поколение, и в случая не визирам конкретно никого, говоря по принцип. Затова и зачестяват случаите на агресия по улиците, по пътищата, в училищата, навсякъде. Мани, направо .....а в началото на сезона нещата стояха по друг начин, да не говорим, че тепърва ще става още по-“забавно“ с напредването на истинската част и отпадането на този, на онзи....
За утре нямам никаква идея кой би бил излъчен от жълтите, ако отново загубят. Наистина никаква. Вече писах, че Мани според мен ще се ориентира към Ралица и Мишето, Гого към коалицията на Евгения, дано спечелят битката все пак.
При червените, Бен, ако четеш, моята туба с нафта може да стане имагинерна само защото след днешната битка и представянето на Зорница, по-скоро нали там нещо с ръцете ѝ, ако загубят червените си мисля, че може и да ѝ се размине. А и спечели доверието на Алекса, засега. Така че ако загубят, може и някой от мъжете да замине, не знам. Кристалното ми кълбо много се запоти след днешните емоции и разочарованието от НЕслучилата се коалиция при жълтите, за която си мечтаех, и която знаех, че надали ще се случи. Ама пък мечтите са безплатни.

# 2 469
Добре де, аз пак питам, момичетата казаха ли, че са тормозени. Казаха ли, че се чувства тормозени. НЕ. Казаха, че искат отмъщение. Това са отношенията между коалициите. Някой ще ми отговори ли тогава, какво се води постоянната провокация от Илиян за физическо насилие. Всъщност, моля не ми отговаряйте. В крайна сметка всеки си има мнение и вече е наистина банално 60стр. да четем едно и също.
Не, не са казали, но щом ние казваме, значи са били.

# 2 470
Аз пък видях скрита страст в неумело изиграното възмущение на Гого, сричайки думите по сценарий и гледайки Мани - очаквах всеки момент да се награбят двамата. Много си подхождат.
Мани, момиче, ако четеш, връщай се в България и си спретвайте едни Гогоманчета, ще са много красиви дечицата.

# 2 471
Няколко неща от лайфа..
Мани и Илиян са знаели за имунитета през първата седмица и това е била една от причините да искат да се разпаднат. Ако си бяха останали племе, пак те щяха да са на пангара, а така се спасяват за поне седмица.

Мирела каза, че всички от Безстрашните са мислили че племето с най-малко победи или членове ще се разпадне, и за това бяха онези синхрони на които бяха 100% сигурни, че ще имат нови членове.

Не са се сетили, че Мани и Гого може да имат имунитет. Даже преди съвета са били много спокойни, били на басейна, пили вино, забавлявали се.

# 2 472
Ми то на Гого му трябва жена с характер,да го ръчка. Иначе той явно постоянно блее.

# 2 473
  • Другата България
Няколко неща от лайфа..
Мани и Илиян са знаели за имунитета през първата седмица и това е била една от причините да искат да се разпаднат. Ако си бяха останали племе, пак те щяха да са на пангара, а така се спасяват за поне седмица.

Скрит текст:
Мирела каза, че всички от Безстрашните са мислили че племето с най-малко победи или членове ще се разпадне, и за това бяха онези синхрони на които бяха 100% сигурни, че ще имат нови членове.

Не са се сетили, че Мани и Гого може да имат имунитет. Даже преди съвета са били много спокойни, били на басейна, пили вино, забавлявали се.
От къде?

# 2 474
Аз пък видях скрита страст в неумело изграното възмущение на Гого, сричайки думите по сценарий и гледайки Мани - очаквах всеки момент да се награбят двамата. Много си подхождат.
Мани, момиче, ако четеш, връщай се в България и си спретвайте едни Гогоманчета, ще са много красиви дечицата.
Аз затова въпреки последните събития в предаването, продължавам да си ги харесвам и подкрепям и двамата. Няма как да си затриеш мнението за даден човек, в който дълго време виждаш положителни качества, а после си видял там и някое отрицателно и край вече, тоя не ме кефи. Е хората не са перфектни, всеки си има и + и -

Общи условия

Активация на акаунт