💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 963
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 445
Подкрепям постъпката на Мани! Това момиче е много по от Алекса и Виктория взети заедно.

# 2 446
Нямаше как Гого да остави Рали да реши, защото беше 100 % ясно какво ще избере. А Фифо е единственият му малък лъч надежда в това племе , а и му симпатизира.

# 2 447
Гого изобщо не оцени, че Мани му подсказа на съвета какво да направи. Той май дори и не разбра Simple Smile Иначе Мани и Фейгин бяха супер готини само когато носеха саламите, през останалото време бяха навиквани и обиждани. Надявам се Рали след днешния съвет малко да се е поосъзнала.
Дотук бяха подсказките и манипулациите на Мани. Повечето останали в играта са достойни хора. Надявам се вече никой да не се връзва на долните й номера.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 00:25 от KatyaS

# 2 448
  • София
Нямаше как Гого да остави Рали да реши, защото беше 100 % ясно какво ще избере. А Фифо е единственият му малък лъч надежда в това племе , а и му симпатизира.
Значи Мани му е направила услуга, давайки му възможност да спаси Фифо. Защо ѝ се цупи тогава?

# 2 449
Не гледайте лайфа на Мирела, че милата отново блесна със спойлер. Чудно ми е как не са й забранили да участва в лайфове, след като вече няколко пъти се дъни.

Не помня кой от пишещите тук каза, че тя е ходещ спойлер, но си беше страхотно попадение Joy

# 2 450
  • София
Виктория ако нямаше коалиция зад себе си, нямаше да злобее явно. Просто се чувства сигурна, че няма да е цел и ѝ идва силата да намила. На Алекса не знам защо всички му мълчат, може би още са нямали време да се издразнят взаимно. Едно е сигурно - жена му му осигури фен клуб. Той пък си осигури мишени.

# 2 451
Гого като не е искал да решава чужда съдба, да беше дал празен глас. Мани да не се измивала ръцете, за да не поеме той отговорност.

Празният глас в случая при последен в гласуването означаваше автоматично глас за Фифо от Ралица. Така, че имаше само два избора Фифо или Михаела.

# 2 452
  • София
Направо не бих могла да си представя какъв хейт щеше да отнесе тук, ако беше го направил.

# 2 453
Гого или яко си е затварял очите за псих тормоз над момичетата, или за него е Ок да има подобно поведение. Не знам кое е по-кофти от двете …
А за психотормоза от страна на Илиян, за който ТОЙ самия си призна и каза, че е искал да ги накара да агресират върху него и да ги изгонят? За това очи имате ли или само избирателно гледате?
Не разбирам как това така тактично се пропуска постоянно от "моралистите", които иначе вчера се възмущаваха от обидите, а днес същите тези хвърлят ли, хвърлят кал Joy

Mира призна сама без бой, че е саботирала, а реално нямаше как някой да е сигурен дали го е направила или не. След това си понесе последствията, като я номинираха.

Мирела е като Том Холанд - щом отвори уста, изпуска спойлер Joy

# 2 454
Победителят е един. Ред има за всеки. Да се свети името на Продукцията. Мани нали беше много силна и комплексна. А май се оказа страхлива. И в предишни сезони колко пъти жени ходиха на елиминации многократно, и Ваня, и Амелия-Мира. Дали някой от тях си позволи саботаж, само и само да се отърве от битки? Честно казано някой с хуманитарна професия, с такава заявка за любов и уважение към отделния индивид и кка беше... среща отблизо със Смъртта...  би трябвало да е някой като Гого. Обръща се мирогледа на човек при тези обстоятелства, замисля се за много неща в живота. Е Мани няма как да ме убеди. Съжалявам. А Гого, на който аз лично само се възжищавах от физическите умения, без да се прехласвам, не съм от фенклуба, обикновено съм на страната на слабите и губещи те, днес /поне днес го излъчиха, сигурна съм, че не е единична реакция/ ме накара да го уважавам. Достоен. Точка.

# 2 455
То на Виктория там ѝ е силата, в устата. Пардон и там не ѝ, че помним как ги беше заплела като кошница единият път когато беше за предпочитане да крещи.

# 2 456
Яд ме е, че с този съвет Мани за една седмица не само щеше да изиграе изиграе стратегическия ход, за който вече толкова се писа и няма да се повтарям за него, но можеше да разтури коалицията на Джаферович и тотално да обърне нещата в Безстрашни.

Водещата Ралица дори даде на коалицията на Джаф да гласуват първи, Мишето и Рали трябваше да стрелят по Мирела, вече са предадени, какъв е смисълът все Фифо, та Фифо. Съответно Гого и Мани гласуват за Мирела и стават 5 на 4 гласа. След това четиримата не пускат капитанство и нещата вероятно щяха да се раздвижват по съвсем различен начин. Следващата седмица можеше дори да видим Джаферович на номинации.

Но Рали и Мишето не излязоха достатъчни прозорливи на момента, за съжаление.

# 2 457
След днешния епизод, заключението, което мога да направя е: Мани е смела жена, добър приятел и изключително последователна. Взела е решение, направила го е и си стои зад него, готова е да носи последствията. Адмирирам я! Фейгин, това момиче трябва да ходи на психолог след тези игри, тоест не игри, ами казарма! Но, въпросите, които ме мъчат:
1. Гого, който е силен в игрите, как мълчеше в предното племе, а в новото каза повече думи отколкото през цялото предаване? Защо не се опита да чуе гледната точка на Мани, не да я приема, а да помисли малко?
2. Генчо и гаджето Жоро гладното как позволиха този кон Виктория да тормози това лабилно момиче?
3. Защо никой не се запита какво са преживяли тези момичета, че да стигнат до това крайно решение?
4. Джаферович, голямата моралистка, цяло предаване е Троянският кон, но никой не го вижда?
5. Тази Мирела, първо не била никога Елица и защо никой не й е казал, че всеки човек има отделни мозъчни клетки, а не споделени? Страшна тъпанарка.
6. Лефтеров като мъж защо не застане с позиция поне веднъж?

За съжаление това, което дава като пример предаването е, че хората в днешно време сме станали изключително жестоки. Много тъжно! Съдят и се възмущават, говорят за ценности, но се съмнявам, че дори 3-ма знаят дефиницията на думата ценност, чест и спортсменство. Това предаване би трябвало да бъде развлекателно, а то стана тъжно. Ако аз бях там, без значение какво е станало, без значение от кое племе съм, бих защитила Фейгин само при вида на комплексираната Виктория и фалшивия герой. Бих изслушала Мани, бих се заинтересувала и от нейната гледна точка. Но, лесно е да стъпчеш падналия. Ужасни участници! Надявам се Тъжна картинка.
Същата картинка гледахме в Ергенът . Агресия и сега тук същото. И там никой не се замисли, защо и сега от участниците никой не се запита защо. Тъжна работа

Това, което направиха Мани и Фейгин бе безумие и просто не мога да повярвам, че мислеха, че ще им се размине току - така.
Това бе брутално предателство, но явно като робска нация сме свикнали да прощаваме предателствата и винаги да намираме оправдание за тях.
В подобна ситуация и аз не бих се интересувала особено от мотивите на Мани и Фейгин. Постъпката им е повече от красноречива.
Дори не мога да повярвам, че постъпката им може да се коментира.

# 2 458
Колкото и да не харесвам двете подводници, при Фейгин има надежда да се осъзнае, има някаква машина, която да отмерва кое е лошо и кое - не. Вярно малко е ръждясала тая машина 🤣, но ще заработи.
При другата девойка машината отдавна е продадена за скраб.

# 2 459
  • София
Не знам какво е това желание на Виктория да мачка по-слабите, защото за нея Фейгин очевидно е такава. Тя пък, че изобщо не знае как да си отстоява позицията и какво да каже, е ясно. Но защо трябва някой да ѝ стои на главата и да ѝ казва кое е правилно и кое - не? При положение, че правилното тук е субективно. Всичко е приключило, решението е взето, ама се искат обяснения, вменява се вина и пр. излишни работи. Целта на всичко това ми е неясна.

Общи условия

Активация на акаунт