💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 788
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 430
Ами не знам, вие казвате че е тормозена, пък аз дори от нея не го чух. Имаше само отмъщение, отмъщение, отмъщение. Та кажете изглежда ли тормозена?

Цитат на: Lafusko
На мен ми е интересно, така дали ви приличаше на тормозена Мани например.
[/quote

Как трябва да изглежда - насинена и ревяща ли, за да е достоверно

# 2 431
На Цецо също са му поставили условие - или влизате с брат ти, или не влиза никой. В крайна сметка обаче брат му се е отказал заради травми.

Откъде имаш такава информация, да не го е споделил в някой от подкастовете? Още не мога да намеря време да ги изгледам.

В Надкаста го каза.

# 2 432
Днес епизода ме натовари определено, но се радвам да прочета различните мнения в темата. От една страна за това, че има много, с които споделяме мироглед и заклеймяваме  поведението на Виктория днес ( и Алекса в предишни епизоди). За тези, на които им се струва симпатично, огнено и емоционално само мога да си радвам, че явно никога не са имали близки взаимоотношения с насилници  и агресори.

Пуснах лайфа, но Мирела малко ми наду главата и го спрях. Чакала ни поздрави обаче и успях да видя коментар и на Гената в чата: бг мама рулз. Тъй че поздрави на Генчо, ако чете, стискам много силно палци и да помни основоположника на фен клуба.😉

# 2 433
  • София
Същото Мани, което на съвета можеше да даде празен глас като номинира който и да е НЕноминиран и да не поставя Гого, отново, в позицията да решава съдбата на друг човек, защото и той със сигурност щеше да даде празен глас!
И защо Мани е длъжна да осигурява социалния комфорт на Гого?

Как му попречи да даде празен глас?

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 00:31 от Илит

# 2 434
В потрес съм. Брей, не знаех, че масово българи подкрепят това подливане на вода. Мога само да кажа: Радвайте се, че не сте попадали в подобна ситуация, че тогава друга песен щяхте да пеете.

Гого към Мани: Аз винаги съм застава зад теб, включително и на последният съвет... А ти!?
Мани: Най ме е яд, че разочарова Гого.
Гого: Мани е енергиен вампир! - Право в десетката.

Гого с насълзени очи преди, по време и след битка, разсеян, не разбиращ що е туй саботаж.

Потребителите: Гого няма мнение, той само си мълчи, не взема отношение.
Започват да излъчват Гого.
Пак Потребителите: Гого, млъкни. Кой ти дава право да вземаш отношение и да търсиш обяснение

Двоен аршин.

Виктория прекали, но е разбираемо!

Мариела в синхрон: Аз такова нещо не мога да направя и не го разбирам!
Мирела в ИГ: Браво Зла Троица! Подкрепям Ви..... WTF.

Разплаках се в началото на епизода. Ама аз съм си такава.

Браво на Гого, че защити Фифо и се извини на Мишето, преди да я номинира!
Мануела е дребно вредно и злобно човече. Фейгин я разбирам и не я обвинявам.

Накрая ще кажа, даже ще го болтна: Аз в обкръжението си хора като Мануела и Илиян нямам, няма да търпя и няма да толерирам. Игра, игра, но за да си способен на това трябва да го носиш във себе си и да го правиш и извън играта. За да имаш наглостта да постъпи по този долен, значи си такъв и в живота! Подкрепям казаното от Джаферофич!

# 2 435
Ей, вие мъжете направо на кръст ги разпънахте 😂 Защо Георги не защитава Фейгин, защо Гого едва ли не не е потупал Мани по рамото. Ама като Алекса защитаваше Елица беше проблем.
Според мен Гого много цивилизовано се държа. Каза каквото имаше да казва, нито един път не повиши тон, та даже и се опита да избяга от нея, за да не задълбават темата. Ама тя де ли ходи по него. Не знам как очаквате различна реакция от човек, който се чувства предаден. Ясно се видя, че изключително навътре прие разпадането на племето ( за Гого говоря ) и как се обвиняваше за това, което се е случило. Според мен си е мъж, с главно М. Отстоя си позицията, ама недоволни пак има. И само да ви кажа, че не един участник в лайфове е казвал, че Гого е бил единственият, който е “гасил” страстите между двете коалиции. Нямаше всички да имат такова уважение към него, ако с нищо никога не е показал, че заслужава това уважение. Та тя самата Мани каза, че само за него ѝ е гадно. Ние пък сме големи “мъже” ( метафорично го казвам ), като седим и оценяваме мъжките постъпки от пред телевизора Simple Smile Разговорите и в двете племена бяха нужни след такова разкритие, пък според мен и Алекса не се отнесе лошо с Фейгин. Личеше си, че наистина го хвана жал като се разплака момичето. Борим се ние за феминизъм, ама момичетата все ранени птички ги изкарваме, които имат нужда от защита. Ами решили са да действат по начин, по който считат за правилен, знаели са какви реакции ще предизвикат, трябва да им е било ясно, че ще има отзвук.
Аз лично на Гого евала му правя за това колко добре се държа, и въпреки това колко беше бесен, един път тон не повиши. Според мен да си мъж, не значи да галиш жената с перо, а когато действията ѝ според теб не са правилни, да си отстоиш позицията. Та нали двата пола уж сме равни ? Simple Smile
П.С. Усещам как някои ще искат през екрана да ме бият Bowtie

# 2 436
  • София
Гого като не е искал да решава чужда съдба, да беше дал празен глас. Мани да не се измивала ръцете, за да не поеме той отговорност.

# 2 437
Гого изобщо не оцени, че Мани му подсказа на съвета какво да направи. Той май дори и не разбра Simple Smile Иначе Мани и Фейгин бяха супер готини само когато носеха саламите, през останалото време бяха навиквани и обиждани. Надявам се Рали след днешния съвет малко да се е поосъзнала.

# 2 438
  • София
Не мога да повярвам, че има хора, които одобряват поведението на Вики и Алекса къв Фейгин. Това е тотална липса на емпатия и подкрепа за булинга. Аз се ядосвам на червените момичета,  може ли пред тях да мачкат момичето, а те дума да не кажат.
Хахаха... всички станаха вкупом виновни, само Манята  и Фейгин невинни и тормозени, милите те... 

# 2 439
След днешния епизод, заключението, което мога да направя е: Мани е смела жена, добър приятел и изключително последователна. Взела е решение, направила го е и си стои зад него, готова е да носи последствията. Адмирирам я! Фейгин, това момиче трябва да ходи на психолог след тези игри, тоест не игри, ами казарма! Но, въпросите, които ме мъчат:
1. Гого, който е силен в игрите, как мълчеше в предното племе, а в новото каза повече думи отколкото през цялото предаване? Защо не се опита да чуе гледната точка на Мани, не да я приема, а да помисли малко?
2. Генчо и гаджето Жоро гладното как позволиха този кон Виктория да тормози това лабилно момиче?
3. Защо никой не се запита какво са преживяли тези момичета, че да стигнат до това крайно решение?
4. Джаферович, голямата моралистка, цяло предаване е Троянският кон, но никой не го вижда?
5. Тази Мирела, първо не била никога Елица и защо никой не й е казал, че всеки човек има отделни мозъчни клетки, а не споделени? Страшна тъпанарка.
6. Лефтеров като мъж защо не застане с позиция поне веднъж?

За съжаление това, което дава като пример предаването е, че хората в днешно време сме станали изключително жестоки. Много тъжно! Съдят и се възмущават, говорят за ценности, но се съмнявам, че дори 3-ма знаят дефиницията на думата ценност, чест и спортсменство. Това предаване би трябвало да бъде развлекателно, а то стана тъжно. Ако аз бях там, без значение какво е станало, без значение от кое племе съм, бих защитила Фейгин само при вида на комплексираната Виктория и фалшивия герой. Бих изслушала Мани, бих се заинтересувала и от нейната гледна точка. Но, лесно е да стъпчеш падналия. Ужасни участници! Надявам се Тъжна картинка.
Същата картинка гледахме в Ергенът . Агресия и сега тук същото. И там никой не се замисли, защо и сега от участниците никой не се запита защо. Тъжна работа

# 2 440
Абсолютно смехотворнк е как някои вярват, че една коалиция е тормозена от друга.Simple Smile Тормозен/жертва е , когато човек е сам. Дали ако се бяха върнали Илиян и Касим и имат превес, пак щяха да саботират и да искат да се разпадат?! Провалиха се и решиха от злоба да отмъщават, изпълнявайки плана на Илиян. Ние може да сме зле, но нека да ви развалим поне и на вас рахата в коалицийката.

# 2 441
Да правим разлика между почтеност и безхарактерност. За Гого беше супер удобно да си клечи в синята му коалиция. Виктория и Алекса се пенявеха, Цецо и той, а Гого си трайкаше. Не беше заплашен някой да го номинира, за разлика от Филип. Винаги гласуваше с тях срещу останалите, включително пазеше Цецо, независимо, че е наясно колко слаб играч беше.
Затова се ядоса на саботажа, че сега няма удобната коалиция зад гърба си и вероятно ще му се наложи да играе индивидуални игри. Независимо колко е добър на терена и той има слаби места и може да бъде отстранен.
Гого сто пъти СЕ ПРЕДЛОЖИ да го номинират. Сто пъти каза, че иска да иде на битка. Кое предаване гледате за бога???

Същото предаване. Едно е само да си говориш, с половин уста, друго е да действаш  и да предприемеш нещо. Ако наистина е искал да отиде на битка, можеше да се разбере с коалицията си да го номинират.

# 2 442
  • София
Да правим разлика между почтеност и безхарактерност. За Гого беше супер удобно да си клечи в синята му коалиция. Виктория и Алекса се пенявеха, Цецо и той, а Гого си трайкаше. Не беше заплашен някой да го номинира, за разлика от Филип. Винаги гласуваше с тях срещу останалите, включително пазеше Цецо, независимо, че е наясно колко слаб играч беше.
Затова се ядоса на саботажа, че сега няма удобната коалиция зад гърба си и вероятно ще му се наложи да играе индивидуални игри. Независимо колко е добър на терена и той има слаби места и може да бъде отстранен.
Още малко и скатавка ще го изкарте.

# 2 443
Минавам само да похваля Мани (ако чете), че пое отговорност, с което искаше да защити Фейгин, остана твърда и не влезе в обяснителен режим пред никого! Две приказки така е било нужно, за да се спасят и предвид обстановката в племето, и това е. Гого за каква ценностна система съди в тв-игра, в която стратегиите, хитростите и саботажите са напълно по правилата? 😂Това да не би да е спортно отборно състезание?! 😂 Браво на Мани, че реагира на оценката невпечатлително само с ОК и вдигане на рамене. Слабо я вълнува какво мисли Гого или който и да е, тя си знае каква й е ценностната система. Фейгин да гледа и да се учи!

А Вики и Алекса нагледно демонстрираха ЗАЩО саботаж. Прилагат отново тактика сопата (агресия, тормоз, заплахи) и/ или салама (добро държание), салама и/ или сопата при неувереното Фейгинче, в какъвто ред дойде. Нетърпимо!

Мани се почувства длъжна да поеме вината, след като знае, че Фейгин още е с онези двамата. Ако беше я оставила да си признае първа щяха да я подпукат с гегата още преди битката...

# 2 444
Досмеша ме от реакциите на Гого, а от Фейгин се разочаровах искрено. Правиш нещо, ми носи си последствията.
В целия калабалък не разбрах защо Михаела го отнесе
Фаворити ми остават Генчо и Филип. И за двамата имах много лошо мнение в началото,а сега вече обратното.
За момента Алекса и Виктория са ужас, като Виктория успява да заеме трайно първенство. За мен тя е абсолютна противоположност на моята душевност.

Общи условия

Активация на акаунт