💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 141
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 415
За тези, които хулят Гого и Виктория за реакцията им към предателството е добре да са обективни и да видят как те имаха доблестта и им казаха всичко в очите на двете и накрая Виктория прегърна девойката, въпреки яда си.
А как няма да се чувстват предадени и разочаровани 3-мата, които извлякоха играта и дори можеха да победят. Напълно ги разбирам, защото те не биха постъпили така. Виктория го каза на Фейгин: Не знаете какво е отборна игра или нещо такова. Малката поне има някаква съвест, но основната интригантка е мноооого нагла.

А Мани и Фейгин не си ли оставиха ръцете , краката и силите цял сезон на терена , и на края им се крещи, сега ще ви изритаме, защото не сте част от любовна двойка  (Цецо-Виктория и Алекса-Елица). И прегръдка нямаше, всичко беше в стил- добро куче , добро куче, ела тука няма да те ритам днес повече.

# 2 416
Минавам само да похваля Мани (ако чете), че пое отговорност, с което искаше да защити Фейгин, остана твърда и не влезе в обяснителен режим пред никого! Две приказки така е било нужно, за да се спасят и предвид обстановката в племето, и това е. Гого за каква ценностна система съди в тв-игра, в която стратегиите, хитростите и саботажите са напълно по правилата? 😂Това да не би да е спортно отборно състезание?! 😂 Браво на Мани, че реагира на оценката невпечатлително само с ОК и вдигане на рамене. Слабо я вълнува какво мисли Гого или който и да е, тя си знае каква й е ценностната система. Фейгин да гледа и да се учи!

А Вики и Алекса нагледно демонстрираха ЗАЩО саботаж. Прилагат отново тактика сопата (агресия, тормоз, заплахи) и/ или салама (добро държание), салама и/ или сопата при неувереното Фейгинче, в какъвто ред дойде. Нетърпимо!

# 2 417
  • София
Аз Гого го разбирам, но очаквах да е по-умерен, Явно изолацията си казва думата. Пропука се дзен - натюрела му 🙂 Поне показа че е човек и нищо човешко не му е чуждо
Странна работа... ние тук си стоим спокойно на диваните и въпреки това имаме правото да се възмущаваме от Мани - Илиян или от Алекса - Вики, но на Гого, който се раздава без остатък в игрите, позволяваме само да мълчи... А ако го прецака някоя злорада дребна душица, която се подхилква докато той се мъчи да спаси племето, трябва да си натиска парцалите и много-много да не знае...

# 2 418
  • София
Най ми е интересно откъде накъде безполезен играч като Виктория държи сметка на Мани и Фейгин - и двете доказали се повече от нея? (И в полза на отбора) Че ако още по-безполезния Цецо и той беше там, също щеше да агресира. Но така е като имаш коалиция зад гърба си. Иначе Виктория като търсеше Мани, за да отърве кожата на Цецо, рЕзко забрави за чест.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 00:04 от « Ѕmile »

# 2 419
Ще ме прощавате, ама Гого какъв им е на Мани и Фейгин да ходи да ги защитава. Защо да е длъжен да ги защитава. .

Трвбва ли някой да ти е някакъв да защитиш човек, още повече момичета, от тормоз. Смятам за мъж с главно М е задължително.
На мен ми е интересно, така дали ви приличаше на тормозена Мани например. Съгласна съм,че лаладжийството беше в повече, ама вие ги изкарахте, че имат нужда от психоанализа. Май наистина не се знае, какво е тормоз и думата се използва много свободно.

# 2 420
Да правим разлика между почтеност и безхарактерност. За Гого беше супер удобно да си клечи в синята му коалиция. Виктория и Алекса се пенявеха, Цецо и той, а Гого си трайкаше. Не беше заплашен някой да го номинира, за разлика от Филип. Винаги гласуваше с тях срещу останалите, включително пазеше Цецо, независимо, че е наясно колко слаб играч беше.
Затова се ядоса на саботажа, че сега няма удобната коалиция зад гърба си и вероятно ще му се наложи да играе индивидуални игри. Независимо колко е добър на терена и той има слаби места и може да бъде отстранен.

# 2 421
Гого или яко си е затварял очите за псих тормоз над момичетата, или за него е Ок да има подобно поведение. Не знам кое е по-кофти от двете …
А за психотормоза от страна на Илиян, за който ТОЙ самия си призна и каза, че е искал да ги накара да агресират върху него и да ги изгонят? За това очи имате ли или само избирателно гледате?

# 2 422
"Кречетало, мутра, врякаща, агресор, истеричка"  и т.н и т.н адмирации за Мани и прехласване по "прелестната" й стратегия!
Те това не го разбирам.Хейтите някого с думи и обиди, а се мислите за по , по , най.Ужас!
Та на Мани и признанието и беше "стратегия",да поеме вината за изваденото  парче, та да блесне в очите на слепите!
Гого не говорел-ужас!
Гого говорел -ужас!
Все нещо е криво...
Не знам, но аз няма как да се припозная в подобно поведение-да се възмущавам от неща,които правя и то сто пъти по Харт.
Както и да ! Давам моите-5ст.
Плакаха хората и и им личеше,че е искрено.И аз плаках, макар и да не съм топ фен на Елица.Ама не се срамувам и не смятам, че съм...(не мога да цитирам дословно)
Ядосваха се и се палиха, Ами не всички подават другата буза, след шамара по първата.
 Номинациите на жълтите си бяха планувани(само малко Гого развали нечии сметки), но не и на Джаферович, тя и в двата случая си е ок, друг  й вади картофите от огъня.Ах, как се направиха на изненадани, че новодошлите имат имунитет.Те  това "предаванЬе" го гледат  за пръв път.
А още преди промото бях сигурна,че утре няма да са на макс.Освен , ако някой  не саботира саботажа!!!

# 2 423
Да правим разлика между почтеност и безхарактерност. За Гого беше супер удобно да си клечи в синята му коалиция. Виктория и Алекса се пенявеха, Цецо и той, а Гого си трайкаше. Не беше заплашен някой да го номинира, за разлика от Филип. Винаги гласуваше с тях срещу останалите, включително пазеше Цецо, независимо, че е наясно колко слаб играч беше.
Затова се ядоса на саботажа, че сега няма удобната коалиция зад гърба си и вероятно ще му се наложи да играе индивидуални игри. Независимо колко е добър на терена и той има слаби места и може да бъде отстранен.
Гого сто пъти СЕ ПРЕДЛОЖИ да го номинират. Сто пъти каза, че иска да иде на битка. Кое предаване гледате за бога???

# 2 424
Цитат на: Lafusko
На мен ми е интересно, така дали ви приличаше на тормозена Мани например.
[/quote

Как трябва да изглежда - насинена и ревяща ли, за да е достоверно

# 2 425
Интересно ми е Ралица като е толкова близка с Мишето и знае, че без нея е следващата, защо не си използва сабите да я спаси?

# 2 426
Интересно ми е Ралица като е толкова близка с Мишето и знае, че без нея е следващата, защо не си използва сабите да я спаси?

Най-вероятно, защото следващия път ще се наложи да спаси себе си. А търгът с парите свърши преди да е започнал още в началото на номинациите.

# 2 427
На Цецо също са му поставили условие - или влизате с брат ти, или не влиза никой. В крайна сметка обаче брат му се е отказал заради травми.

Откъде имаш такава информация, да не го е споделил в някой от подкастовете? Още не мога да намеря време да ги изгледам.

# 2 428
Не знаеха за имунитета.

# 2 429

Димо не каза ли на Ралица, че може да спаси само себе си със сабите?

Общи условия

Активация на акаунт