💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 732
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 610
Преживяхме поредна тежка вечер в бурно море от мнения, спорове, цитирания, уголемен шрифт и въпросителни знаци 🤣 Плакахме, карахме се, шокирахме се, пяхме “Кукавица” 🤣, ядохме леща със соево мляко 🤣 Време е отново да възцари мир и любов🤣 Иначе Diavolo ще ни изпозастреля всички 🤣 И с право 🤣 Така че нека днес изпием по две кафета (и един валериан за всеки случай 🤣) и да охладим страстите. Всички фенове на Естела Рейнолдс може да ударим и по едно уиски 🤣. Там няма какво да се обърка 🤣.

# 2 611
  • софия
Ами СлаБе, на мен ми се вижда крайно нелогично трима приятели взаимно да се подкрепят и да не се предават, да си пазят гърба и изведнъж един от тях, без обективна причина да се цепи във важен момент. И то принпротивникова коалиция. Пак има нюанс- те казват - не си ни приятел, противниковата коалиция казват- ще те номинираме, макар и контузена. Аз не бих предала приятелите си, така го наричам. Simple Smile
Това да изневериш на принципите си за мен си е съвсем обективна причина. Да застанеш срещу всичко в което вярваш. Фейгин е спортист. Тя знае що е феърплей и честна игра. Тя с това е откърмена.  На мен снощи сърцето не ми се скъса, когато Вики избесня и за пореден път, не преброи до 10 и тогава да говори с нея. Сърцето ми се скъса, когато Фейгин каза не искам баща ми да вижда това, не искам да се срамува от мен. Много, ама много и стискам палци да успее да си извлече само ползите от този урок.  Тя е чист и достоен човек. Дано успее да стане,  да изтупа тая гняз, която я залива в момента и да продължи с гордо вдигната глава.

# 2 612
Замислих се, че най-големият губещ от разпадането на супергероите, е Гого, който при това разпределение вероятно ще отпадне съвсем скоро. Джаф няма да му прости, че е силен играч, а не ѝ играе по свирката, а и не е най-интересният за продукцията, че да го пази.

Манито ще се опита да се нагласи, колкото може, и да лавира, макар че и тя в племето на най-голямата схемаджийка бързо ще изгърми.

Между другото, според мен Фейгин извади късмет, че попадна при червените, защото и Мира, и Зори са свестни и мили и може да получи подкрепа от тях.

# 2 613
Всъщност първоначално Алекса грозно ги излъга, когато ги караше да гласуват за Касим, а уж те щели да гласуват за Цецо, а целта беше Касим и Илиян на номинация. На следващия съвет, след като Касим отпадна, целта беше номинираните да са Илиян и Мани. За целта обработваха и тормозиха Фейгин.
Е какво точно дължи Мани на "племето"?
Тук пак имам какво да кажа.
Алекса и Вики имат правото на такива опити за ходове. Ако се беше получило щеше да е красив момент от играта, означаващ, че са съумели да надиграят другия алианс.
Това което грам не е нормално е тяхната реакция на провала на плановете им - и на Алекса, и на Вики.

# 2 614
  • София
Всички фенове на Естела Рейнолдс може да ударим и по едно уиски 🤣. Там няма какво да се обърка 🤣.
Успешен четвъртък Grinning

# 2 615
  • София
Замислих се, че най-големият губещ от разпадането на супергероите, е Гого, който при това разпределение вероятно ще отпадне съвсем скоро. Джаф няма да му прости, че е силен играч, а не ѝ играе по свирката, а и не е най-интересният за продукцията, че да го пази.

Манито ще се опита да се нагласи, колкото може, и да лавира, макар че и тя в племето на най-голямата схемаджийка бързо ще изгърми.

Между другото, според мен Фейгин извади късмет, че попадна при червените, защото и Мира, и Зори са свестни и мили и може да получи подкрепа от тях.

Според мен Мира и Зори ще са от първите на пангара. Алекса няма да рискува Виктория, с Генчо имат мъжка солидарност, а и им трябват мъже все още. Фейгин е неутрализирана и вече могат са си я правят каквото решат. Не могат и да я номинират тази седмица. Това, което би спасило Мира и Зори е, че го играят верни мажоретки на Алекса, а и са лесно противници... но той трябва да влезе в индивидуалната част с добри позиции спрямо жълтите, и ще играе стратегически, независимо от приятелства. Генчо ще изгори също, но може би не веднага. Гошето изглежда най-удобната изкупителна жертва. Очаквам безмислостна сеч от страна на Алекса в това племе.

# 2 616
Беше много грубо от страна на продукцията да разкрие саботажа.
Мани паднала в очите на Гого. Ама той имал очи?! Къде му бяха очите да види как ги насилват от неговата коалиция?
Те не са прецакали племето, а коалицията на насилниците.

Ами обяснението е, че най-вероятно не е виждал да ги насилват.

# 2 617
СлаБе, ако наистина знае какво е феърплей Фейгин, само при думите на хора, които и казват, че ако не гласува както те решат, ще бъде номинирана, макар и контузена, щеше да си направи своите категорични изводи. Ако чест и достойнство са толкова важни за нея, такава постъпка автоматично отписва другите като честни и достойни. На лавиране повече ми прилича нейното вече, просто тя си вярва, че се застъпва за честта и достойнството.

# 2 618
Хора чета и не мога да проумея.
Стига с този психически тормоз, стига с това"двете беззащитни"
Вие наистина ли мислите че са тормозени. Защото Виктория е крещяла. Ако пък чааак такъв тормоз е имало дали Мани щеше да се хили с Илиян постоянно зад гърбовете. Дали щяха да падат от смях след поредните викове на Виктория. Това ли е тормоза.
Ми то и при червените имаше викове.По тази логика тормозеха и Цецо психически. Що не го съжалихте
Абсолютно никой не е тормозени. Просто на Манка и отпадна другарчето, дето се хилеха зад гърбовете на другите и тя реши да съсипе племето
Като нищо може да е било план на двамата с Илиян. Който остане - съсипва.

и аз така мисля. плюс това ако някой е с толкова нежна психика, въобще не е за подобен формат. честно казано нито мани, нито илиян се такива. напротив - нагли пердета. от такива да те е много повече гнус, отколкото от избухливи и крещящи хора като виктория. нейната реакция е разбираема. е, по малко шумен начин я показа, но я разбирам. гого също беше напълно прав. недостойни, дребни хора. а мани е просто уникално противна. жалко, че не можаха да я номинират.
фейгин може и да е объркана, но и се нагажда. знае, че с това детско лице ще ги разчуства със сълзите си, както и стана.
това с култа към другата противна жена елица направо ме срази. както и целуването на задника на алекса.
генчо най-много ме кефи. как се хили отстрани на всички тъпотии.

# 2 619
Всъщност първоначално Алекса грозно ги излъга, когато ги караше да гласуват за Касим, а уж те щели да гласуват за Цецо, а целта беше Касим и Илиян на номинация. На следващия съвет, след като Касим отпадна, целта беше номинираните да са Илиян и Мани. За целта обработваха и тормозиха Фейгин.
Алекса и Вики имат правото на такива опити за ходове. Ако се беше получило щеше да е красив момент от играта, означаващ, че са съумели да надиграят другия алианс.
Това което грам не е нормално е тяхната реакция на провала на плановете им - и на Алекса, и на Вики.

Въобще, едни  много плитки и детски реакции се наблюдават (и то не само сега, и то не само в този сезон). Когато нещата вървят по твоя план всичко е окей, но когато се развият по чужд план - изведнъж всичко става подло нечестно, недостойно и т.н.

# 2 620
Драмата на Фейгин основно беше, че В и А я подмамваха, като заиграе с тях, че ще я пазят и няма да я номинират и се изкушаваше "да играе за себе си". Само че според мен си я лъжеха, а и не я виждам ако се бяха разпаднали червените и дойдат  паничката и нейните клакьорки Мира и Зори, в племето.... щеше да е на дъното в йерархията Фейгин.

# 2 621
  • SF
Виктория подозира, че Мани ще играе с Червените отново срещу нея и Алекса.
Аз такова намилане нямаше да издържа.

# 2 622
Игрите, а и темата започнаха да напрягат. И аз имам принос за това тук, много негативни станахме. Сменям малко рула на управление с въпроса не ви ли кефи Гената все повече? 😀😀😀 Той май е истинският Дзен, какво ли не му дойде до главата и се хили сякаш гледа сериал, което си е и така. 😂
Хубав ден и довечера дано е по- спокойно.

# 2 623
  • София
Скрит текст:

Въобще, едни  много плитки и детски реакции се наблюдават (и то не само сега, и то не само в този сезон). Когато нещата вървят по твоя план всичко е окей, но когато се развият по чужд план - изведнъж всичко става подло нечестно, недостойно и т.н.

То си е всеки сезон. Нарочно бутат такива образи.

Иначе и на мен ходовете не ми пречат, напротив, те са една от интересните части на играта. Даже Алекса бих го признала за доста добър играч, ако не бяха техниките му за сплашване и унизяване. И за мен проблемът е точно това - всичко е добре, докато става по нашия начин, ама ако не стане, викове, обиди, заплахи. Не ми харсва и лицемерието - ние сме много достойни, голяма чест имаме, само дето лъжем, манипулираме, тормозим. Ако троицата за злодеи, то останалите са същите, но се опитват да се изкарат герои. За мен второто е много по-лошо.

# 2 624
Скрит текст:
Беше много грубо от страна на продукцията да разкрие саботажа.
Мани паднала в очите на Гого. Ама той имал очи?! Къде му бяха очите да види как ги насилват от неговата коалиция?
Те не са прецакали племето, а коалицията на насилниците.

Ами обяснението е, че най-вероятно не е виждал да ги насилват.

Е как да види? като беше седнал на ушите си 😂😂 и витаеше нейде из облаците, мънкайки чат- пат: добро утро и лека нощ..

Общи условия

Активация на акаунт