💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 376
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 775
Разгледах сторитата на Ралица и ми направи впечатление нещо, което подозирам от доста време, особено предвид и с кого контактува тя.

За разлика от Михаела, не мисля, че Ралица ще се примири с предателството на Жени, дори напротив. От всичко видяно тя наистина е от хората, които са безкрайно честни и лоялни. Това, което направи Жени, макар правилно за нея и донякъде според мен Михаела може да го разбере, Ралица няма да го прости, според мен оттук нататък това ще е най-големият враг на Жени и колкото и Мирела по лайфове да обяснява как всички се обичат, не мисля че Рали има останали топли чувства към тези хора.

# 2 776
Ако не бяха Гого и Мани при жълтите, Джаф. имаше 3 бушона-Фифо, Михаела, Ралица. Михаела не се е представя зле на битки, нея я номинира заради двойна игра, Фифо ще е, защото "женска коалиция", Ралица гори покрай Михаела,даже беше удобно подметнато на Мирела, че Ралица видиш ли трябвало да дойде да ѝ каже какво си е спечелила, как така си от "женската коалиция", а играеш за себе си и криеш. Джаф. има да върти няколко опции и все ще е в изгодна позиция с верните ѝ Мирела и Лефтеров.
Гледах лайфа на Ралица с Елица, личеше ѝ, че е огорчена сега като гледа.

# 2 777
Михаела направи услуга ва Жени като се омота сама с двойна игра.
Тук си струва да се отбележи и ролята на Чакалов.
Михаела вече беше на мониторинг и с поставена мишена на гърба, но точно Чакалов я закова, за да не мърда с думите си на съвета.

Има такива - Максимал.
Струва ли си да се гледа?
Да. Много нискобюджетна продукция е, но игрите са с много добър дизайн, а каста на сезона, който върви в момента е много добър. И като цяло се получава много интересно състезание.

# 2 778

Ма те верно ще се на грабят още малко. Олее. Много секси снимка. Само спалня им трябва. Готови са се награбили. Много са ми сладки двамата. Личи си, че Гого си е харесвал Мани в игрите.

Гого за това искаше отделна стая накрая. Laughing

# 2 779
Наистина на Гого жълтото много му отива ,и като чете конско на Мани ,забил поглед в нея беше много хубав Blush . Браво на Мани - издържа тоя ренген , не припадна Joy

Прочит на снимката:
Гого: Мани, как можа да направиш такова нещо. Не ми го побира главата. Иде ми да те хвана и... Да ти затворя устата...с целувка Heart Eyes
Мани: Съжалявам, че те разочарох... Стига си ме гледал така.. Няма ли да направиш нещо? Heart Eyes

# 2 780
Снощи Алекса най-накрая сложи къс панталон, макар да се чувстваше неестествено🤣 (предполагам и кравите са го гледали с недоверие, когато е бил говедар) и затова е станал фен на слипа 🤣🤣🤣.

# 2 781
ХаЙхаЙхаХЙаа разсмяхте ме с любовната свада на Гого и Мани

# 2 782
Снощи Алекса най-накрая сложи къс панталон, макар да се чувстваше неестествено🤣 (предполагам и кравите са го гледали с недоверие, когато е бил говедар) и затова е станал фен на слипа 🤣🤣🤣.

Търкалям се от смях. JoyJoy Алекса и неговият слип-гейт. Grinning

# 2 783
  • София
Интересно ми е да чуя едно наистина обективно мнение от поддръжниците на Илиян за думите му "Щом не ни искат тримата заедно, няма да има племе". Хайде кажете сега, смятате ли това за нормално, защото пак ще кажа, за мен си е това жива наглост, не саботажа. Питам, при условията на две коалиции, той наистина ли очаква никой да не ги закача. Най нормалното нещо е да воюват двете групи. По тази причина възприемам всичко като скандали и война в ИГРА.
Наглост е да агресираш, когато някой не изпълнява заповедите ти да предаде своята коалиция и да номинира своите.
От там нататък всеки играе за коалицията си.

Наглост е да обвиняваш тройната коалиция, че не играели за племето, когато първи Цецо игра за отпадане на член от неговото племе.

# 2 784
  • София
Михаела беше на събирането в бара на Жени в понеделник, на което гледаха епизода с разпадането на "Супергерои", Ралица беше на състезание на рождения ден на Жени, но е участвала в купуването на подарък, защото Жени я беше споменала, когато благодари. Да, разстроена е от думите на Мирела след капитанската битка, защото са новост, ядосана е от номинацията на Михаела, защото я преживява отново, но не е злопаметна, от всички, тя най-много повтаря, че това за нея е просто игра. В племето на "Безстрашните" има най-малко разделение, колкото и да е странно, към тях гравитират и Генчо и Георги, Зори, Касим и Светата тройца. Хора, които се делят са Виктория, Цветан, Елица, Алекса и Мирослава. А първата все още е и обидена на съплеменниците си.

# 2 785
Малко мисли за вчерашния епизод.
1. Обърнаха го на "Море от любов", извън играта сигурно 80% от времето някой ревеше за нещо си.
2. На Виктория някой да ѝ обясни какво е психологически тормоз и да я прати на класове за контролиране на гнева. Разбирам да си разочарован в такава ситуация, но не можеш психологически постоянно да мачкаш някой и то съвсем умишлено, еле пък че е по- слаб от теб и съвсем различен характер. Гого също беше ядосан, но се държа много по- нормално.
3. Зори и Мира са от най- глупавите хора, които някога съм виждал в подобен тип игри. За тях всичко започва и свършва с Елица. Напомнят ми на приятелите на Драко Малфой (герой от Хари Потър) и двамата му празноглави сподвижници Краб и Гойл, които без него не знаеха какво да правят, защото нямаше кой да ги командва.
4. Поздравления за Мани, че си удържа позицията. За съжаление цялата тази ситуация показа, че тук не сме узрели за подобен тип състезания. Стратегически ход, след кой е заляна с хейт по всички възможни направления. Може да не харесвам никак Щатите, но поне в това отношение са на светлинни години пред нас.

# 2 786
La Vikinga,

за първи път не съм напълно съгласна с теб. Природата на Рали не мисля, че ще й позволи да го преглътне това, дори и да поддържа културни взаимоотношения. Михаела се разбира с останалите, виждам го, макар и да не е толкова близка до ядрото - вижда се с Генчо, ходят на боулинг. Михаела обаче е и по-стратегически и гъвкав играч, Рали е лоялна до край и това предателство за нея според мен е много по-тежко. Особено, ако Мишето си тръгне не очаквам да е същата мила и кротка Ралица. Имам това усещане, ще видим дали ще се случи.

Виктория няма да я коментирам, тя е вечно обидена и бореща се за мнима справедливост.

# 2 787
Михаела беше на събирането в бара на Жени в понеделник, на което гледаха епизода с разпадането на "Супергерои", Ралица беше на състезание на рождения ден на Жени, но е участвала в купуването на подарък, защото Жени я беше споменала, когато благодари. Да, разстроена е от думите на Мирела след капитанската битка, защото са новост, ядосана е от номинацията на Михаела, защото я преживява отново, но не е злопаметна, от всички, тя най-много повтаря, че това за нея е просто игра. В племето на "Безстрашните" има най-малко разделение, колкото и да е странно, към тях гравитират и Генчо и Георги, Зори, Касим и Светата тройца. Хора, които се делят са Виктория, Цветан, Елица, Алекса и Мирослава. А първата все още е и обидена на съплеменниците си.
Изобщо не е странно това раздаление в лагерите. Не само в това предаване, а и навсякъде хората се обединяват срещу несправедливостите и манипулациите. Олимпийската двойка са вкарани като главни герои в сериала, а другите с поддържаща роля. Същото нещо ме дразнеше и при Зоран в Сървайвър.

# 2 788
Дяволче, страхотна анкета както винаги. Въпросът с приятелите обаче е малко субективен може би. Факт, е че всичи в тяхната си коалиция са си останали верни приятели. Вики и Фейгин също. Ралица е в добри отношения с всички, освен с предалите я. Но това важи и за Алекса, Вики, Мани и т.н. Мира, Зори и Елица също са приятели. В този ред на мисли, смятам че щом някой не те е предал, е добър приятел. Правя изключение само за Илиян, който каза, че няма проблем да предаде всеки. Но пък съм наясно, че го каза за играта.
По отношение на смисъла от този въпрос: Предпочитам някой с който ще си викнем всичко, така поне ще знам какво мисли и ще се разберем.

# 2 789
J
Joy 05 ,сега видях, че сте ми отговорили на въпроса за Илиян, как той непрекъснато се подигравал и предизвиквал. Може ли да ми припомните някоя ситуация, в която той е започнал скандал без да е бил провокиран със забележки или упреци или заповеди . Оставете кой какво казал някъде, обсъждаме това което гледаме в предаването.Говорите как е виновен за скандал в стопанството. Как с това, че просто искаше да сипе на всички по равно, стана виновникът за скандала, който Алекса му спретна и дори изгони от кухнята ,  защо бил броял зрънцата, и може да разкрие, за кражбата на хляба ))) Да Илиян не сви перки като Фейгин и се защит- но явно това го прави  подстрекател и провокатор))
Подигравките към можещите започнаха, след като публично и пред "чужденците" , групата на Илиян беше обявена за групата на слабаците. И да смешно е да се дъниш в толкова игри и да продължаваш да твърдиш, че си "рекордьор" И тук се смяхме, почти всички )))

Общи условия

Активация на акаунт