💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 401
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 760
  • София
И последно за Фейгин, че и нея пропуснах в обзора. Там бях кратък относно салама и пръчката и мисля, че всички ме разбраха... Тя си е плашлива и явно при нея действа. Видяхме и в резиденцията как Алекса си я вика като овчарско кученце и как тя припка и мята невинната си опашчица... Това за мен си е психологическо и емоционален шантаж. Но мога и да бъркам. Ако има психолози нека те кажат.

Извън това,
Тя все пак е само на 19 г. и в никакъв случай не бива да се съди наравно с останалите, а и не е извършила убийство по дяволите. Не, не ми хареса как започна да реве и да търси съжаление. Кой мъж не би трепнал и не би прегърнал едно крехко момиче, което се терзае така? Жалко само че Георги го нямаше там, та трябваше да гледаме стокхолмския синдром в действие.
Но Фейгин мислеше за баща си, за колегите си, за треньорите си, какво ли ще си кажат??? За това се тресеше според мен. Иначе Фейгин в нито един момент не е прехвърлила изцяло вината в Илиян или Мани. Да, каза, че е искал да им угоди, че била с тях и заради тях, но не се е опитвала да замазва, ясно си каза, че и тя е участвала и просто каза, че съжалява и толкоз. А и там емоциите в тази силно затворена среда са много по-големи, всеки го е признавал. Тогава може да е съжалявала, а сега да не съжалява. Двете неща в случая са взаимоизключващи се понятия, особено ако е срещнала разбиране сред най-близките си. Минали са 3 месеца и така...

# 2 761

Та от какво да ги защити Гого?

От крясъците и вербалната агресия на Виктория.

Бих добавил и "пазителя" на жените Алекс, който щеше да ги пази ...

# 2 762

Ма те верно ще се на грабят още малко. Олее. Много секси снимка. Само спалня им трябва. Готови са се награбили. Много са ми сладки двамата. Личи си, че Гого си е харесвал Мани в игрите.

# 2 763

Ма те верно ще се на грабят още малко. Олее. Много секси снимка. Само спалня им трябва. Готови са се награбили. Много са ми сладки двамата. Личи си, че Гого си е харесвал Мани в игрите.
Анджък! Затова поствам снимките. Broken Heart С тези двамата, а не с Елица и Алекса или с някой друг са ми най-секси снимките този сезон. Първата беше тази:

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 13:16 от Гарганела

# 2 764
Ралица е толкова субективна. Яд я хваща сега като гледа какви розови очила е нахлупила и не е осъзнала какви ги плете Джаферович във формата. Много ясно, че ще желае открити взаимоотношения, след като се е подвела по мотото "женска коалиция", а в същият момент Евгения е точила ножа за Михаела и нея.
Да разбирам, че в близък интервал от време и двете отпадат, и затова сега Рали леко шокирано коментира Simple Smile Но отстрани сега е лесно. Не знаеха, че Жени със замах ги изтъргува. Просто, защото колкото и пъти да хвърляше Филип, той все се връщаше. Щеше да се обърне срещу нея. Пито-платено.

Ралица, Михаела и Фифо харесвавт Гого. Джаф, Мирела заедно с кучето пазач Лефтеров са срещу него понеже е силен, а и винаги биеше любимият им Валери в единоборствата. Сега мама хиена видя, че Мани е готова на всичко, за да остане в играта и ще я използва точно срещу Гого в бъдеще след като преди това се е погрижила да изгърми и сабите на Ралица.

# 2 765
  • София
Да, я малко мир и любов
Аз отдавна бях писал, Гого и Мани завинаги, ама ядец Grinning

# 2 766
Идвам с информация, която е взета от темата за спойлерите, но НЕ Е СПОЙЛЕР: Един от участниците е близък на една от съфорумката там и е казал, че дънери те на Жълтите са биле много по-тежки от тези на Червените.

# 2 767
  • Пловдив
Ей за тези саби си мисля цял ден.Чудя се довечера като я номинират Ралица и тя им хвърли бомбата....кой ще изгърми.

# 2 768
  • София
Михаела направи услуга ва Жени като се омота сама с двойна игра.
Защо не се е сетила, след като се скараха преди 2-3 седмици на терасата, че коалицията им приключва? Много наивно звучи - имаме двама нови, по тях първо ще удряме. Трябваше да имат готов вариант. Вече е прекалено късно.

За довечера, ако Непобедимите загубят, бих заложил, че ще гласуват за Георги. Идеалният бушон за Алекса на този етап. Аверите на Елица няма да ги пипа.

# 2 769
Идвам с информация, която е взета от темата за спойлерите, но НЕ Е СПОЙЛЕР: Един от участниците е близък на една от съфорумката там и е казал, че дънери те на Жълтите са биле много по-тежки от тези на Червените.
Много лесна за минипулация е тази игра със железата и веригите. Отделно, че дори и без манипулация жълтите трябваше да държат с 40 килограма повече заради контузената Джаферович.

# 2 770
Наистина на Гого жълтото много му отива ,и като чете конско на Мани ,забил поглед в нея беше много хубав Blush . Браво на Мани - издържа тоя ренген , не припадна Joy

# 2 771
Интересно ми е да чуя едно наистина обективно мнение от поддръжниците на Илиян за думите му "Щом не ни искат тримата заедно, няма да има племе". Хайде кажете сега, смятате ли това за нормално, защото пак ще кажа, за мен си е това жива наглост, не саботажа. Питам, при условията на две коалиции, той наистина ли очаква никой да не ги закача. Най нормалното нещо е да воюват двете групи. По тази причина възприемам всичко като скандали и война в ИГРА.

# 2 772
  • София
Ей за тези саби си мисля цял ден.Чудя се довечера като я номинират Ралица и тя им хвърли бомбата....кой ще изгърми.
Как кой? Пак Филип Grinning

emiliq.nikolova88, и аз се чудех как такива силоваци като Лефтеров, Филип и Гого толкова бързо им се запалиха ръцете, а вейка като Фейгин не трепна. Само сериозна разлика в килограмите, а не стойката, че бяха клекнали.

# 2 773
Има такива - Максимал.
Струва ли си да се гледа?

# 2 774
Как кой? Пак Филип Grinning
Ааа, не. Ако пак посегнат на зеленоочко ще се разправям жестоко с тях 🤣 Търпението ми се изчерпа 🤣

Общи условия

Активация на акаунт