💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 463
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 685
Лъвица, едно е да си говориш,а съвсем друго,да го направиш.Това,че Алекса и Виктория говорят много,не значи,че са наранили някого.Нито физически,нито психически.Той и Генчо искаше да саботира отбора си,но не го направи и имаше достойнството да каже всичко в очите на Елица и Алекса.
И аз знам,че в днешно време ,психическия тормоз е на мода,но в случая,търсим под вола,теле.Подлеца си остава подлец.В случая Мани и Илиян

# 2 686
А сега някой да ми отговори, Гого от какво е трябвало да защити двете момиченца в синьо.
Щото двете, и особено Мани нямаха никаква нужда от защита докато Илиян беше там и се наговаряха. Те вечно бяха шушу мушу, вечно подиграваха някого. И изведнъж Илиян отпада и хоп без защитните.
Та от какво да ги защити Гого?

# 2 687

От крясъците и вербалната агресия на Виктория.

# 2 688
Утре очаквам отново напрегнат епизод. Червените на съвет, новосформирала се коалиция Генчо/Георги/Фейгин. Зори разказва всичко за Генчо и неговият саботаж, който даже не се случи и от там ни е ясно, защо Генчо така се зъби и на Зори сега. Та очаквам Генчо на елиминации и за жалост също да изхвърчи, с нещо изискващо пипкава работа с ръцете например.

Не е спойлер, мои разсъждения. Много жалко иначе, ако съм права. При червените Генчо неочаквано ми стана фоворит, може би е запади лошият фон от другите.

Моите прогнози са мутренската коалиция да продължава да мачка. При жълтите никой не ми е крайно неприятен, та просто стискам палци за тях и това е.

# 2 689

От крясъците и вербалната агресия на Виктория.
Тя Виктория крещи от както е влязла в племето.
Само, че преди Илиян да отпадне им беше много забавно. Никак не изглежда ха тормозени. Виктория крещи, беснее, а те след това се скъсват от смях и я имитират.

# 2 690
8 и 9 въпрос не ми дава да ги маркирам!Уф!

# 2 691
По повод анкетата кои са застрашени на съвет след днешната битка:
Ако са жълтите и новодошлите са защитени, следващият, по който смятам, че ще стреля новосформираната коалиция е Ралица. Тя обаче е капитан и има саби. При малко мисъл с Михаела и ако Мани им се присламчи, могат да номинират Евгения. Само че според мен няма да им стиска и ще ударят Мирела.
Ако са червените, Алекса ще пощади Генчо, който досега играе умело. Ще пощади и Мира, и Зори като близки на Елица. За номиниране остана Георги.

# 2 692
Лъвица, едно е да си говориш,а съвсем друго,да го направиш.Това,че Алекса и Виктория говорят много,не значи,че са наранили някого.Нито физически,нито психически.Той и Генчо искаше да саботира отбора си,но не го направи и имаше достойнството да каже всичко в очите на Елица и Алекса.
И аз знам,че в днешно време ,психическия тормоз е на мода,но в случая,търсим под вола,теле.Подлеца си остава подлец.В случая Мани и Илиян
Алекса и Виктория говорели много? Те не говорят, те викат, крещят, истерясват, заплашват, изнудват, манипулират и т.н. Понякога се чудя едно и също предаване ли гледаме.

# 2 693
А сега някой да ми отговори, Гого от какво е трябвало да защити двете момиченца в синьо.
Щото двете, и особено Мани нямаха никаква нужда от защита докато Илиян беше там и се наговаряха. Те вечно бяха шушу мушу, вечно подиграваха някого. И изведнъж Илиян отпада и хоп без защитните.

Гого не трябва да прави нищо. Никой на никого не е длъжен.  Гого обаче създава впечатлението на един земен, честен и достоен човек. И тук вече хората, които го наблюдават е нормално да са леко разочаровани от тоталната му липса на позиция или по-лошото, да одобрява поведението на своите коалиционни партньори. И тук не говоря за стратегиите им, а за виковете и фученето всеки път, когато някой им е на контра.

# 2 694
Може ли да цитираш кога и кого са "вечно" подигравали?

# 2 695
  • софия
Хайде на Надкастааа!

# 2 696

"Ще кажеш ли на тигъра, че е жесток
или на змията, че е подла.
Тяхна ли е вината, че са тигър и змия ?
Светът е джунгла, в която живеят диви зверове.
Има хора тигри, хора змии, хора агънца, хора мишки.
Тигрите изяждат агънцатата, а змиите мишките.
Горко на наивните и доверчивите. "

Алекса и Виктория изядоха Касимчо, Илиян и Мани - Цецо.
Тигрите си оставиха другото агънце Фейгин за десерт.
Гого пък като един леопард самец няма шанс да оцелее сред глутницата хиени.
Ех, че красив леопард 😍

# 2 697
  • София

Да разбирам ли, че ако някой гневно ти говори как ще те бие, ще ти счупи главата, ще те смачка, ще си ок, защото няма наистина да го направи? Thinking

(И преди да са ми преиначили думите, Виктория не ги е казала тези неща, а отговарям на твърдението, че един вид думите нямат значение, щом няма да има действия)

Психически със сигурност са наранили. Тя Фейгин не реве за пореден път от щастие.

А аз да питам, след като Мани и сие са били такива тайни и подмолни дразнители, заради които са тръгвали всички скандали, защо Гого постоянно я гушеше Мани? Чак като му развали играта му стана черна.

# 2 698
  • Стара Загора
От какъв пък зор Гого ще защитава сините девойки след подобно поведение? напротив - заслужават си публичното порицаване. всяко поведение си има последици и трябва да има последици.
"" публично порицаване" ??????
Нямам думи !!!
  Е ,те за това в Иран пребиха една млада жена с камъни - за порицание.
 А бе хора, това е само игра. Не влизайте във филма .

# 2 699
В анкетата от мен:

1. Жълтите ще спечелят според мен, за тях гласувах.
2. Глас само за Мирослава, втория ще го ползвам за последния въпрос.
3. Не
4. Не
И на трети и на четвърти въпрос ще кажа следното - няма изненада в действието на Продукцията, не е прецедент. Но с такива действия все по-малко играчи с основен профил на стратег ще се явяват на кастинг.
5. За мен не е правилно, защото се омаловажава работата на терен на племената през първа фаза на играта.
6. Мани. Желязна беше. Фейгин е малка още, не умее да се отстоява.
7. Изобщо не ми харесаха и на двамата реакциите, но в интерес на истината тази на Виктория беше по-лошата за мен лично.
8. Не, за мен Гого олекна.
9. С удоволствие ще се запозная с Мани и Алекандра. С Алекса и Вики нямам желание да съм на една маса.

Общи условия

Активация на акаунт