💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 530
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 700
Ралица не каза, че има тайно предимство. Каза, че е взела лично предимство за себе си и толкоз. Дали Жени подозира за сабите? Сигурно, но не ни го показаха. Или не го е казала пред камера или го е казала и са го изрязали по незнайни причини.
Ако бе казала, че е взела 50 гроша повече щеше да се издаде, защото 50-те гроша вървят ръка за ръка със сабите. Жени и Валери го знаят много добре, защото имаха точно тези предложения и всички в племето знаят. Жени тогава сподели с момичетата, а Валери с момчетата.
Така че много добре стори Ралица. Точно това трябваше да каже, кратко и ясно. Това бе моята битка хора и аз взех нещо за себе си. Кратко и ясно. Така се прави. Критикувана е, че е сглупила, но си изигра добре картите. Ако другите се сетят за сабите не правят нейния ход слаб, а просто те също са добри.

А може и да помогне на Ралица това, че го каза по този начин. Примерно Жени, ако се усети за сабите и се чуди кой да номинира, можа да пропусне Ралица, ако подозира, че тя може да използва сабите, за да обърне нещата срещу Жени. Знаем, че Жени силно се интересуваше от тези саби и коментираше че са в играта.Един вид Ралица може да ги ползва като заплаха.

# 2 701
А сега някой да ми отговори, Гого от какво е трябвало да защити двете момиченца в синьо.
Щото двете, и особено Мани нямаха никаква нужда от защита докато Илиян беше там и се наговаряха. Те вечно бяха шушу мушу, вечно подиграваха някого. И изведнъж Илиян отпада и хоп без защитните.
Та от какво да ги защити Гого?
Може ли да цитираш кога и кого са "вечно" подигравали?
Ами да правеха го.
Вечно двама Мани и Илиян шушука ха и се хилеха на крясъците на Виктория
А можем да речем че също мачкаха и тормозеха Цецо, че за нищо не става. Че е истина, истина е, но е е приятно някой непрекъснато да ти го казва.
Не защитавам никого. Предаването ще мине и замине. Но не съм съгласна, че Мани и Фейгин са били беззащитни.
И сега какво-по защитени ли са в чуждите племена. Особено след като продукцията разкри какво са направили. Дори и да не беше те отиват в ново племе ясно че ще са първите насрочено, дори и след като им мине имунитета. На какво разчитаха Мани и Фейгин.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 11:52 от djoleva

# 2 702
Лъвица, едно е да си говориш,а съвсем друго,да го направиш.Това,че Алекса и Виктория говорят много,не значи,че са наранили някого.Нито физически,нито психически.Той и Генчо искаше да саботира отбора си,но не го направи и имаше достойнството да каже всичко в очите на Елица и Алекса.
И аз знам,че в днешно време ,психическия тормоз е на мода,но в случая,търсим под вола,теле.Подлеца си остава подлец.В случая Мани и Илиян

Да разбирам ли, че ако някой гневно ти говори как ще те бие, ще ти счупи главата, ще те смачка, ще си ок, защото няма наистина да го направи? Thinking

(И преди да са ми преиначили думите, Виктория не ги е казала тези неща, а отговарям на твърдението, че един вид думите нямат значение, щом няма да има действия)

Психически със сигурност са наранили. Тя Фейгин не реве за пореден път от щастие.

А аз да питам, след като Мани и сие са били такива тайни и подмолни дразнители, заради които са тръгвали всички скандали, защо Гого постоянно я гушеше Мани? Чак като му развали играта му стана черна.
Лъвица ,да разбирам ли,че само Мани и Фейгин имат чувства? Те не се ли проявиха като агресори,подигравайки се на другите и правейки ги на глупаци?Весело им е,когато са силни и после се оправдават ,че живота им бил ад.

# 2 703
Мхм, нека пък дойде Джаферович и ми каже как да си изразявам емоциите 🤣 Това също е вид манипулация, за мен. Нямало в племето скандали, кой знае? И така да е, как да имат? като всички я слушкат и гледкат в очичките ..
Цялата работа в този вид игра е, че хем си сам за себе си, хем без другите не можеш. До един момент. Но докато настъпи този момент трябва пресметливост, социалност, хитрост, емоционална интелигентност..и физика. Тази съвкупност от качества никой не притежава там, освен Мани.  Факт. И за мен, дори и да не победи е победител.

Скандали имаше и бяха точно около нея, когато не искаше да изслуша позицията на Михаела, но тя няма поглед над себе си отстрани лесно го забравя.

Да допълня и за чудната им женска коалиция и задружното племе.
Снощи на съвета само Гого се осмели да погледне Мишето в очите при номинацията понеже я уважава като силен играч на терена. Другите от племето и дори седналите до нея бяха замръзнали и дори не понечиха да завъртят глава или да и се извинят с поглед.

# 2 704
  • софия
Аз имам въпрос. Защо Мани и Гого са в опциите кой е застрашен от елиминация? Не са ли с имунитет цялата седмица?

# 2 705
Скрит текст:

"Ще кажеш ли на тигъра, че е жесток
или на змията, че е подла.
Тяхна ли е вината, че са тигър и змия ?
Светът е джунгла, в която живеят диви зверове.
Има хора тигри, хора змии, хора агънца, хора мишки.
Тигрите изяждат агънцатата, а змиите мишките.
Горко на наивните и доверчивите. "

Алекса и Виктория изядоха Касимчо, Илиян и Мани - Цецо.
Тигрите си оставиха другото агънце Фейгин за десерт.
Гого пък като един леопард самец няма шанс да оцелее сред глутницата хиени.
Ех, че красив леопард 😍
Скрит текст:
Леопард, но с козината на мишок Simple Smile А змиите изяждат мишките Simple Smile

# 2 706
Снощи на съвета само Гого се осмели да погледне Мишето в очите при номинацията понеже я уважава като силен играч на терена. Другите от племето и дори седналите до нея бяха замръзнали и дори не понечиха да завъртят глава или да и се извинят с поглед.

Малките неща говорят много за всеки човек. За разлика от устните, очите никога не лъжат.

# 2 707
Хиленето и шушукането е някакъв вид отпор - или съвсем да се свият и да реват по цял ден... а, не, забравих... трябвало е да напуснат играта Wink
Ама нали бяха жертвите, невините души. Сега излезна, че и отпор давали.

# 2 708
Е, те двете момичета така или иначе ще си понесат последиците. Според мен Мани ще е на пангара още другата седмица, а Фейгин ще я използват както и докато им е удобно. Това ще са последиците за тях.

Не мисля, че момичетата имаха нужда от защита след снощната намеса на продукцията в играта. Или поне Мани. Фейгин първо беше подложена на "публично порицание", после великодушно й простиха, потупвайки я снизходително по главата. Получи някакъв вид защита. Да видим обаче докога.

Гого е разстроен, обиден е, нормално е. Но и би било добре да премисли, че това е ход в играта, част от стратегия, провокиран от действията на другата коалиция и другите играчи. Досега неговата стратегия явно беше мълчаливо да подкрепя крясъците, заплахите и нравоученията на Виктория и Алекса, защото така му е изгодно. Това е негово право, разбира се, но лично на мен повече ми допада активната стратегия, а не мълчанието.

# 2 709
  • София
Скрит текст:
Лъвица, едно е да си говориш,а съвсем друго,да го направиш.Това,че Алекса и Виктория говорят много,не значи,че са наранили някого.Нито физически,нито психически.Той и Генчо искаше да саботира отбора си,но не го направи и имаше достойнството да каже всичко в очите на Елица и Алекса.
И аз знам,че в днешно време ,психическия тормоз е на мода,но в случая,търсим под вола,теле.Подлеца си остава подлец.В случая Мани и Илиян

Да разбирам ли, че ако някой гневно ти говори как ще те бие, ще ти счупи главата, ще те смачка, ще си ок, защото няма наистина да го направи? Thinking

(И преди да са ми преиначили думите, Виктория не ги е казала тези неща, а отговарям на твърдението, че един вид думите нямат значение, щом няма да има действия)

Психически със сигурност са наранили. Тя Фейгин не реве за пореден път от щастие.

А аз да питам, след като Мани и сие са били такива тайни и подмолни дразнители, заради които са тръгвали всички скандали, защо Гого постоянно я гушеше Мани? Чак като му развали играта му стана черна.
Лъвица ,да разбирам ли,че само Мани и Фейгин имат чувства? Те не се ли проявиха като агресори,подигравайки се на другите и правейки ги на глупаци?Весело им е,когато са силни и после се оправдават ,че живота им бил ад.

Аз в играта разбрах, че Мани и Фейгин нямат право на чувства. Виктория се чувствала зле, защото е номинирана, орева орталъка. После същото за и от Цецо. Цецо отпада, мъка неземна, тя в траур. Илиян отпада, нямат момичетата право на гък.

Та не знам откъде разбра това, но аз така и не разбрах, какъв е отговора на въпроса, когото зададох.

# 2 710
Достоен герой и подла злодейка!

# 2 711
  • София
Аз имам въпрос. Защо Мани и Гого са в опциите кой е застрашен от елиминация? Не са ли с имунитет цялата седмица?
Не. С имунитет са само на първият съвет.

# 2 712
  • София
Хиленето и шушукането е някакъв вид отпор - или съвсем да се свият и да реват по цял ден... а, не, забравих... трябвало е да напуснат играта Wink
Ама нали бяха жертвите, невините души. Сега излезна, че и отпор давали.

Едното не изключва другото. Но ето, Фейгин я пречупиха. Мани засега не успяват.

# 2 713
Ако трябва да съм честна най голям мишок ще излезе Фейгин. Значи вечно се чуди какво къде и реве. Правим нещо, крие парчето и си трае. Добре. После като се разбра айде пак рев-ама аз така, ама аз онака.
Ама малка била. Ами като е малка да си стои в къщи.

# 2 714
Скрит текст:

"Ще кажеш ли на тигъра, че е жесток
или на змията, че е подла.
Тяхна ли е вината, че са тигър и змия ?
Светът е джунгла, в която живеят диви зверове.
Има хора тигри, хора змии, хора агънца, хора мишки.
Тигрите изяждат агънцатата, а змиите мишките.
Горко на наивните и доверчивите. "

Алекса и Виктория изядоха Касимчо, Илиян и Мани - Цецо.
Тигрите си оставиха другото агънце Фейгин за десерт.
Гого пък като един леопард самец няма шанс да оцелее сред глутницата хиени.
Ех, че красив леопард 😍
Скрит текст:
Леопард, но с козината на мишок Simple Smile А змиите изяждат мишките Simple Smile
Светът да обърнеш, на челна стойка да застанеш, от девет гладенеца вода да донесеш няма да успееш в опитите си да очерниш най-уважавания играч в предаването. Абсолютно НИКОЙ от останалите играчи не го мисли за мишка.
Съветвам те да заглушиш завистта си към него и да гледаш обективно на цялата ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт