💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 675
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 715
Излезна ми Надкаста с Елица и Туджаров каза, че социалната и игра не била зле, а стратегическата. Човеко спри да се излагаш и да се смяташ за стратег. Елица имаше най-слабата социална игра евър в предаване. Каквото и беше на главата, това и беше на устата и заради това хората застанаха срещу нея.

# 2 716
Има морални закони - Божии. Те не бива да се нарушават. Каквато и игра или действие да е не бива да предаваш племето си. Да саботираш физическите усилия на тези с които живееш за да постигнеш свои цели. Съвременните ценности отхвърлят всякакви правила били човешки те или божии. Възмутен съм от Илиян, Мани и Фейгин. Последната поне съжали за постъпката но другите двама подлеци?

Имам въпрос обаче.. Имаме ли племе ако ясно ти се каже - ние ще играем с противника срещу вас .Играта е не само на терена. Ако лидерът ви цели да напреднат в играта хора от противниковия отбор имаме ли отбор който да пазим
Физически усилия се раздадоха не за да запазят племето , а да си запазят личния конфорт и рахат. Който и така не е нарушен.
Джеферович поне каза- запазваме се ние колкото можем и отстрелваме новите. И тя точи гилотини на своите, но им пази достойнството  и действа с уважение към тях - даде капитанство .
Алекса не прави нищо по различно от Елица която искаше да маха Веска за да вкара свой човек..просто не го каза с думи

# 2 717
djoleva, попитах кога и кого "вечно" са подигравали? Убий глупака с мълчание (в случая с усмивка) не е ли интелигентна стратегия?
И кога са "мачкали и тормозели Цецо", освен на съвета, когато са задължени да изразят мнение по време на номинации?
Това, което видях аз е, че бедния Цецо мачкаше и тормозеше "ниските" хора, никога не съм чула, някой да го е нападнал заради ръста му. А, че беше най-слабия участник е факт, който никой не може да изкриви.
И друго исках да коментирам - прочетох оправдаване на акцента на Елица, с това, че била живяла "година и половина" в Сърбия, а Мани  е подигравана за начина на говорене?
Не си ли дават сметка, че човек живял от десетгодишна възраст в чужбина, повече мисли на другия език и понякога трудно намира думите си на български? Тотална разлика, с това, в зряла възраст да отидеш в чужбина и да "забравиш" родния си език за месеци.
Оценявам високо, че Мани говори много правилно, аргументира се с правилните думи, а не, като някой, да използва думи без да знае значението им. Това говори, че се е потрудила да знае и ползва родния си език, адмирации!

# 2 718
Новият "агресор" Гого Heart Eyes посрещнат от летището от част от играчите. Гого е човек на честта и преди всичко атлет от световно ниво в Калистениката, която явно ще стане модерна в България, благодарение на него. Толкоз за това в какво театро вкарват продуцентите част от зрителите.

Извинявам се, ако е коментирано някъде, но коментарът е затрупан, КАК НЯМА ПРЕДСТАВТЕЛИ НА БГ-МАМА НА ЛЕТИЩЕТО! Изпуснахме! Simple Smile Simple Smile

# 2 719
  • София
Медалът винаги има две страни и най-вероятно всеки е прав за себе си. Гого се почувства предаден от свой, Мани пък смята, че това е бил шанс за ново начало. Можеше обаче да не се разправят пред другите, а вечерта в стаята да си ги кажат нещата.
Фейгин искрено съжалява според мен, сигурно вътрешно се е чувствала несигурна и се е терзаела и в момента на саботажа. Не можах да разбера защо при наличието на Гошето гласува за Алекса /за капитан/ и къде беше снощи Гошето докато я овикваха?

# 2 720
Светът да обърнеш, на челна стойка да застанеш, от девет гладенеца вода да донесеш няма да успееш в опитите си да очерниш най-уважавания играч в предаването. Абсолютно НИКОЙ от останалите играчи не го мисли за мишка.
Съветвам те да заглушиш завистта си към него и да гледаш обективно на цялата ситуация.
Отивам в ъгъла да се срамувам и да си заглушавам завистта, мхм JoyJoyJoy
Обективно ми е един от двамата основни фаворити в играта, но това не означава, че трябва да го харесвам и като човек.

Иначе аргумента за завиждането отдавна не го бях чел на страниците тук. Trollface

# 2 721
Само дето това не е на летището, ама айде Joy
Новият "агресор" Гого Heart Eyes посрещнат от летището от част от играчите. Гого е човек на честта и преди всичко атлет от световно ниво в Калистениката, която явно ще стане модерна в България, благодарение на него. Толкоз за това в какво театро вкарват продуцентите част от зрителите.

Извинявам се, ако е коментирано някъде, но коментарът е затрупан, КАК НЯМА ПРЕДСТАВТЕЛИ НА БГ-МАМА НА ЛЕТИЩЕТО! Изпуснахме! Simple Smile Simple Smile

# 2 722
  • София
Нямате изчитане:)
Чудя се в какъв свят живеете, честно. Тоя бил такъв, оня онакъв. Това са нормални хора, какво се очаква от тях? Всеки си следва целите и си гледа интереса. Виктория крещяла, така си говори тя. Гого мълчал, пък сега проговорил. И от двете положения  - само недоволни Simple Smile А от къде знаете, че е мълчал? Това дадоха по телевизора, ясно. И все пак, хиляда пъти предпочитам експресивен и открит човек около себе си, отколкото подмолна змия, която си мълчи и хапе от засада. Манита и Илияновци около мен не виреят. Горките насилвани и вербално агресирани мъченици, хахаха. Като  малките деца, ако не става на тяхното, ще счупят играчката. Сега, ако Мани не спечели игрите, какво да очаквам? Да метне бомба на арената или да отрови Димо?
Голяма забава иначе последните дни. Голям сеир, евала на продукцията.

# 2 723
Фейгин гласува за Алекса, за този който я тормозеше. Дааа много як тормоз ще да било. Ами сега е в ново племе с нови хора. Гошето е там, Генчо. Гласувай за някой от тях, нали искаше да се махнеш от Алекса и Виктория.
Тъпичка е Фейгин

# 2 724
Медалът винаги има две страни и най-вероятно всеки е прав за себе си. Гого се почувства предаден от свой, Мани пък смята, че това е бил шанс за ново начало. Можеше обаче да не се разправят пред другите, а вечерта в стаята да си ги кажат нещата.

Дали? Продукцията е на друго мнение.😁
Собствената воля остава отвън веднага, след като подпишеш договора

# 2 725
Светът да обърнеш, на челна стойка да застанеш, от девет гладенеца вода да донесеш няма да успееш в опитите си да очерниш най-уважавания играч в предаването. Абсолютно НИКОЙ от останалите играчи не го мисли за мишка.
Съветвам те да заглушиш завистта си към него и да гледаш обективно на цялата ситуация.
Отивам в ъгъла да се срамувам и да си заглушавам завистта, мхм JoyJoyJoy
Обективно ми е един от двамата основни фаворити в играта, но това не означава, че трябва да го харесвам и като човек.

Иначе аргумента за завиждането отдавна не го бях чел на страниците тук. Trollface
Виж какво казва една истинска и силна участничка този сезон, лишена от злоба, завист и подмолност. Сигурна съм, че харесваш Ралица.

# 2 726
  • София
Скрит текст:
Фейгин искрено съжалява според мен, сигурно вътрешно се е чувствала несигурна и се е терзаела и в момента на саботажа.
Не можах да разбера защо при наличието на Гошето гласува за Алекса /за капитан/ и къде беше снощи Гошето докато я овикваха?

Защото се надяваше така да тушира напрежението и да не й се нахвърлят? Защото й взеха страха? Не се учудих от хода й. Остана без съюзниците си и сама няма сили да се защити. А на другарския съд се видя, че няма и кой друг да го направи. Поне не я оставиха сам сама, но мълчаливото им присъствие не й даде особена сила.

# 2 727
Ясно е че ще има два лагера и в мненията тук. Ясно е и как се образуват тия лагери. В живота, едните са ритали и издевателствали (или мълчаливо подкрепяли ритащите) а другите са били ритани (или са защитавали слабите).  
Ами, много се извинявам, но още никой не съм ритала нито съм подкрепяла насилието. Хайде да не е правим заключение кой какъв е, защото е грозно. Вашият коментар относно пишещите е доста по агресивен. За протокола: Не, не подкрепям викането, но не, това не е тормоз.
Баш си е тормоз, наистина е интересно как за някои е нормално поведение, защото човекът бил "емоционален, искрен, директен" и т.н. Ако по цял ден трябва да търпите хора като Виктория и Алекса, леко ще си промените мнението.
Аха, значи това, че имам различни мнения и не виждам насилие, а скандал в една ИГРА, ме прави насилник и ритащ хората в живота. Защото така излиза от горното мнение.  Ако пък бяхте прочели мненията ми, щяхте да видите, че не одобрявам крясъците и в ИГРАТА, но не виждам насилие, най-малкото защото самите "жертви" не се чувстват така.
Да не говорим, че темата е за предаването, а потребителката прави квалификации за списващите.

# 2 728
  • София
Пуснах новата анкета!

Ще бъда максимално кратък, че адски много се пише и предполагам по-дълги фермани ще се скролират.
То пак ще е дълъг пост, но за да не пускам 10 дълги мнения, ще си кажа всичко в само едно по-дълго, защото ще обхвана всички казуси.

*
Продукцията е най-голямото дъно в Бг форматите. Вито и сие --> тиня и халтура сте!
Това което направихте е гавра с едни участници, които ви пълнят банковата сметката. Ако бях бащата на Фейгин, щях да ви съдя!
Отделно спрете да се намесвате в играта на хората. Публиката иска смели участници, а не пишман моралисти и популисти.

*
Тактиката със салама или ножа от страна на Вики и Алекса в действие спрямо едно крехко 19 г. създание.
Браво, велики сте! И двамата на финал, а там Вики да клекне на Алехандро и поредния чужденец да спечели, защото българите сме тъпи и с робска психика. Той и Алекса го каза образно казано на Обиталището.
п.п. Да, ама не, надявам се и вярвам, че няма да стане точно така, хехе...

*
Георги нямаше как да защити Фейгин, защото Георги го нямаше изобщо в племето при скандалите. Той бе върнат, за да участва само в играта, явно в останало време е на системи, но не и в стопанството.

*
Най-накрая да видим Гого да говори и да взима по-решително позиция. Хареса ми как се изказа. Това си е неговото лично мнение, той си даде сърцето и душата за отбора, изравяше дънерите, пъзела решаваше и накрая какво се оказа, че всичко е било кауза пердута. Така че нормално да реагира така и всъщност аз очаквах дори да избухне и крещи, като стисках всички възможни палци да не го прави и ето, че Дзен Гого се прояви. Най-голямата обида, която можа да измисли е: 'енергиен вампир' хаха, ох Гогич, щях да падна. Е, все пак не е като 'утайка' нали? Та да, той лично има за какво да се сърди и не мога да го виня. И не съм съгласен, че се е крил зад булитата в племето и стоял на завет. Искал е да ходи на номинации, но не са ни го излъчили... Явно този човек изобщо не представлява интерес за Тупарев и Витомир, колко ли са шокирани милите като гледат какво се получи в действителност. И тези, които те гласят за герои, всъщност обират негативите. Жалки смешници.

*
Поредна огромна несправедливост от страна на продукцията с играта.
Имахме 7 срещу 8 дънера или 140 срещу 160 кг. кото е страшно много. Трябваше един жълт да не играе и да държат наравно 140 кг. В случая участието на Жени реши изхода от цялата битка.
Беше ясно, че ще пусне бързо предвид състоянието на пръстите си и така се наруши целия баланс в центъра.
После защо хората пишат за сценарии и филми, а аз само ги защитавам. Ами като се идиоти от екипа да си носят последствията сега!

*
На съвета, след като Ралица каза за имунитет (но не за цяла седмица както преди, а само за един съвет) бях сигурен, че ще скроят шапката на Мишето. Но и продукцията отново помогна.
Първо гласува Фифо, като неговия вот бе ясен и не е учудил Мишето и Рали. И веднага след него гласува Ралица. Мислейки се, че все още участва в женската коалиция, хаха. Вижте после изражението на Ралица колко шокирана бе от Жени. Мишето обаче запази завидно самообладание, въпреки че бе брутално предадена от Жени!
Да гледат Цецо, Вики и Алекса и да се учат! Това все пак е само една игра!

Нямаше вече как да стрелят по Мирела (ако не искат за Жени заради травмата и), защото двата гласа на Рали бяха дадени за Фифо, именно защото тя бе посочена като втори гласуващ. Отновно намеса на продукцията, както трябва, за да е на пангара Михаела, която явно не представлява интерес за кукловодите.
А защо Ралица не е използвала сабите? Според мен изобщо не е мислила за тях. Или не ги е сложила в раницата (Морунов много пъти не ги е носил на съвет) или е била толкова шокирана, че не е имало време да се опомни и реагира.
По-скоро първото, не е очаквала тази атака от Жени.

*
Мани с много умен ход на съвета. Изравни 4-4, като избяга от отговорност, но едновременно с това си отвори път към коалиция с Мишето и Рали.

*
Гого бях убеден, че няма да стреля по Фифо и още повече ми се издигна в очите. Да, като сървайвърски ход бе слаб, защото можеше да се отърве от най-големия си съперник, но това не е Сървайвър, а Игри на волята. А и е голям риск, защото Фифо обикновено се връща. Но оставете това, той изобщо не го е мислил, че евентуално Филип ще се върне и ще му стане враг. Просто Гого никога не би изпратил на Арената такъв като Филип, защото в неговите очи (и за нас като зрители) той трябва да е на финал и за какво да го рискува? Надявам се и вярвам, че Фифо ще му върне жеста, макар че това няма кой знае колко да помогне ако не сформират по-широка коалиция.

*
Черна точка за Ралица и Михаела.
Защо изпращате пак Филип? Малко ли ви мъкне като племе цял сезон? Без него отдавна да бяхте претопени.
Изпратете веднъж за цвят Лефтеров например. Или той не е силен и няма да се върне? Според мен е, силен е, но съжденията на Рали и Мишето не са справедливи и сигурно сега много съжаляват като им гледам реакциите, но късно е, либе, за китка!

# 2 729
  • София
Чета, чета коментари, за тигри, за мишки, всякакви одобряващи действията на двете Еви и не ги разбирам. Аз не участвам, но  тази подлост така я преживявам, все едно на мен са ми погодили този номер, все едно мен са ме изкарали тъпанарка пред всички.И какво постигнаха с това? Какво?

Общи условия

Активация на акаунт