💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 706
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 745
Скрит текст:
Пуснах новата анкета!

Ще бъда максимално кратък, че адски много се пише и предполагам по-дълги фермани ще се скролират.
То пак ще е дълъг пост, но за да не пускам 10 дълги мнения, ще си кажа всичко в само едно по-дълго, защото ще обхвана всички казуси.

*
Продукцията е най-голямото дъно в Бг форматите. Вито и сие --> тиня и халтура сте!
Това което направихте е гавра с едни участници, които ви пълнят банковата сметката. Ако бях бащата на Фейгин, щях да ви съдя!
Отделно спрете да се намесвате в играта на хората. Публиката иска смели участници, а не пишман моралисти и популисти.

*
Тактиката със салама или ножа от страна на Вики и Алекса в действие спрямо едно крехко 19 г. създание.
Браво, велики сте! И двамата на финал, а там Вики да клекне на Алехандро и поредния чужденец да спечели, защото българите сме тъпи и с робска психика. Той и Алекса го каза образно казано на Обиталището.
п.п. Да, ама не, надявам се и вярвам, че няма да стане точно така, хехе...

*
Георги нямаше как да защити Фейгин, защото Георги го нямаше изобщо в племето при скандалите. Той бе върнат, за да участва само в играта, явно в останало време е на системи, но не и в стопанството.

*
Най-накрая да видим Гого да говори и да взима по-решително позиция. Хареса ми как се изказа. Това си е неговото лично мнение, той си даде сърцето и душата за отбора, изравяше дънерите, пъзела решаваше и накрая какво се оказа, че всичко е било кауза пердута. Така че нормално да реагира така и всъщност аз очаквах дори да избухне и крещи, като стисках всички възможни палци да не го прави и ето, че Дзен Гого се прояви. Най-голямата обида, която можа да измисли е: 'енергиен вампир' хаха, ох Гогич, щях да падна. Е, все пак не е като 'утайка' нали? Та да, той лично има за какво да се сърди и не мога да го виня. И не съм съгласен, че се е крил зад булитата в племето и стоял на завет. Искал е да ходи на номинации, но не са ни го излъчили... Явно този човек изобщо не представлява интерес за Тупарев и Витомир, колко ли са шокирани милите като гледат какво се получи в действителност. И тези, които те гласят за герои, всъщност обират негативите. Жалки смешници.

*
Поредна огромна несправедливост от страна на продукцията с играта.
Имахме 7 срещу 8 дънера или 140 срещу 160 кг. кото е страшно много. Трябваше един жълт да не играе и да държат наравно 140 кг. В случая участието на Жени реши изхода от цялата битка.
Беше ясно, че ще пусне бързо предвид състоянието на пръстите си и така се наруши целия баланс в центъра.
После защо хората пишат за сценарии и филми, а аз само ги защитавам. Ами като се идиоти от екипа да си носят последствията сега!

*
На съвета, след като Ралица каза за имунитет (но не за цяла седмица както преди, а само за един съвет) бях сигурен, че ще скроят шапката на Мишето. Но и продукцията отново помогна.
Първо гласува Фифо, като неговия вот бе ясен и не е учудил Мишето и Рали. И веднага след него гласува Ралица. Мислейки се, че все още участва в женската коалиция, хаха. Вижте после изражението на Ралица колко шокирана бе от Жени. Мишето обаче запази завидно самообладание, въпреки че бе брутално предадена от Жени!
Да гледат Цецо, Вики и Алекса и да се учат! Това все пак е само една игра!

Нямаше вече как да стрелят по Мирела (ако не искат за Жени заради травмата и), защото двата гласа на Рали бяха дадени за Фифо, именно защото тя бе посочена като втори гласуващ. Отновно намеса на продукцията, както трябва, за да е на пангара Михаела, която явно не представлява интерес за кукловодите.
А защо Ралица не е използвала сабите? Според мен изобщо не е мислила за тях. Или не ги е сложила в раницата (Морунов много пъти не ги е носил на съвет) или е била толкова шокирана, че не е имало време да се опомни и реагира.
По-скоро първото, не е очаквала тази атака от Жени.

*
Мани с много умен ход на съвета. Изравни 4-4, като избяга от отговорност, но едновременно с това си отвори път към коалиция с Мишето и Рали.

*
Гого бях убеден, че няма да стреля по Фифо и още повече ми се издигна в очите. Да, като сървайвърски ход бе слаб, защото можеше да се отърве от най-големия си съперник, но това не е Сървайвър, а Игри на волята. А и е голям риск, защото Фифо обикновено се връща. Но оставете това, той изобщо не го е мислил, че евентуално Филип ще се върне и ще му стане враг. Просто Гого никога не би изпратил на Арената такъв като Филип, защото в неговите очи (и за нас като зрители) той трябва да е на финал и за какво да го рискува? Надявам се и вярвам, че Фифо ще му върне жеста, макар че това няма кой знае колко да помогне ако не сформират по-широка коалиция.

*
Черна точка за Ралица и Михаела.
Защо изпращате пак Филип? Малко ли ви мъкне като племе цял сезон? Без него отдавна да бяхте претопени.
Изпратете веднъж за цвят Лефтеров например. Или той не е силен и няма да се върне? Според мен е, силен е, но съжденията на Рали и Мишето не са справедливи и сигурно сега много съжаляват като им гледам реакциите, но късно е, либе, за китка!
Михаела си харесва Лефтеров. Тя на този съвет нямаше особено голям избор по кого да стреля. Трябваше да избира или Фифо или контузената тарторка, която я предаде. За Мирела не гласува пак заради Лефтеров.

# 2 746
Чета, чета коментари, за тигри, за мишки, всякакви одобряващи действията на двете Еви и не ги разбирам. Аз не участвам, но  тази подлост така я преживявам, все едно на мен са ми погодили този номер, все едно мен са ме изкарали тъпанарка пред всички.И какво постигнаха с това? Какво?
Ма как може да не обичаш крехкото агнешко /нали сме на животински теми/?! 😁
Нищо не постигнаха, освен че поляризираха мненията на зрителите. И всичко това за още една седмица престой? Не знам, не знам..
Във футбола има една приказка - топка е, върти се Simple Smile
Не се знае дали ще е само една седмица първото.
Даже днес да са пак Жълтите на съвет и да номинират Мани според мен Мани има доста добри шансове срещу Михаела, в никакъв случай не е аутсайдер в един такъв дуел.
А до следващия съвет има време, и ще има шанс да намери път към Жени. Вчера Жени беше доста рязка с нея, но все си мисля, че и двете имат мисленето, за да могат да мелят заедно брашно. Ще видим.

# 2 747
Най ми харесват тези, които се опитват да оправдаят Мани, но твърдо заявяват, че те никога не биха постъпили като нея.
Влючително и Чакалов го каза. Мирела също в лайфа. Така че везните силно се наклоняват в едната посока.

Интелигентният човек може да си позволи да не осъжда една реакция и да я приема, без да смята, че това е най-правилното решение.
Аз пък оправдавам Мани и бих постъпила точно като нея. Даже като Виктория ми се развика пред двете племена, щях да кажа на висок глас "Ето заради такова отношение го направих". Със сигурност обаче бих се обяснявала доста повече, евала ѝ правя, че си застана пред постъпката и не се впусна в оправдания. Абсолютно достойно поведение.

# 2 748
  • София
Не мога да смогна от снощи да ви изчета. Исках само да кажа, че на Гого много му отива жълто. Laughing

# 2 749
  • София
В новата анкета наистина се затруднявам да отговоря. Ако жълтите са на съвет, най-удобно ще им е да номинират Мани. Но, на коалицията ще и е 100 пъти по-изгодно да посочат Ралица. Така ще е сигурно, че ще разделят двете девойки, а на тази която остане ще и е трудно да направи нещо сама. От друга страна, ако Рали и Мишето се обединят с Мани и използват и сабите, имат шанс да пратят някой от другите. Лошото е, че не съм сигурна дали ще обмислят нещата и този някой да е поне Мирела (ако приемем, че не искат да номинират контузен играч), а не по познатия начин Фифо. Защото Мишето може да победи Мирела, Филип ще и е много по-трудно.
Все пак заложих на Мани, което според мен ще е грешка от стратегическа гледна точка.
При червените - очаквам да е някоя от жените, дано да е Мира. Така, ако тя не се върне, има шанс, Гената да привлече Зори, Фейгин и Георги и на следващ съвет да гласуват срещу Виктория. Ако се върне също, но малко по-трудно, защото те с Гената никак не се харесват, но ако мишената е Виктория, а не Алекса е възможно да я убедят.

Категорично съм против продукцията да се меси в ходовете на играчите.
Не одобрявам поведението на Алекса и Виктория, макар че при него беше доста по обрана реакцията. Не знам дали заради присъствието на останалите, заради Елица или друго, но определено не беше чак толкова зле, както знаем, че той умее. Георги не се включи, защото не беше там.
За Гого - разбирам реакцията му след битката, не ми хареса реакцията му след гласуването на Мани.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 15:01 от gg__

# 2 750

*
Продукцията е най-голямото дъно в Бг форматите. Вито и сие --> тиня и халтура сте!
Това което направихте е гавра с едни участници, които ви пълнят банковата сметката. Ако бях бащата на Фейгин, щях да ви съдя!
Отделно спрете да се намесвате в играта на хората. Публиката иска смели участници, а не пишман моралисти и популисти.

Продукцията е гениална! Вижте колко страници се пеним, кой крив, кой прав JoyJoyJoy
Постигнаха си целта.
Също така всяка игра си има правила. Някой хора често намесват Сървайвър с мотива там го правят, значи и тук може. Но това не е така.  Аз честно казано не разбрах какви точно са правилата  тук Joy Но едно е ясно ,тук коли и беси продукцията. Хода трябваше да бъде наказан от продукцията, като ги пратят на номинация. Но те избраха сеира и  ги оставиха на другите. Организаторите трябваше да ги накажат, защото те грубо се месят в играта. Реално отнемат шанса за победа на други играчи.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 13:15 от Serene__

# 2 751
Истината е, че продукцията по никакъв начин не трябваше да се намесва. Така очевадно бутат едни, а дърпат назад други. Не, че нещо, но като са решили да се намесват и да бъдат съдници, защо не показаха това изхвърлено парче по време на самата игра и да се преиграе на ново? Някъде в правилата пише ли, че саботаж е забранен? Всеки си играе играта и е влезнал да спечели, нито са убили човек, нито са обидили или наранили някого Мани и Фейгин. Реакциите на останалите сини са разбираеми, особено от Виктория и Алекса не съм учудена, те са си истерици по принцип, само Гого малко ме изненада, че най-накрая показа някакво мнение и агресия, но той така или иначе си е пълна нула в стратегическата игра, така че няма шанс да разбере защо са го направили. Мани си е топ играч за мен, и физически, и стратегически. И както някой беше написал по-назад в коментарите, факт, че с тази намеса на продукцията доста от потенциалните стратегически играчи биха се отказали да влезнат. Дооооста имат да гонят нивото на Сървайвър, та дори и българския.

# 2 752
Добре, Бен, обаче Мани ще е системно номинирана, защото за нея може да се даде най-лесен довод за номинация. Джаферович има достатъчно хора в коалицията си, за да я отсвири. Второ - кой ще и вярва, за да се коалира с нея? И трето, защо, бе, защо направиха тая тъпотия, при условие, че то беше кристално ясно как няма начин продукцията да запази в тайна саботажа?! Нали се имат за стратези, толкова ли не помислиха за този логичен развой?
Хайде сега сложи везната и обективно ми кажи, заслужаваше ли си?
Единствените стратези са кралицата, отчасти Генчо и Алекса. Другите направо не знаят къде се намират.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 13:00 от _Hope_

# 2 753
  • София
Забравих за Мани да напиша в дългия си пост/обзор на епизода.

Браво на Мани, че показа такива 'топки' Малко момиче - голям мъж. Дали е правилна или грешна позицията, която си заявил, поне имай доблестта и смелостта да я следваш докрай! Много малко хора, ама много, много малко биха запазили такова завидно самообладание. Ама те онези пикли там какво са виждали? Мани е виждала най-грозното и най-лошото в живота, та кой ще я стресне и бутне? Вики ли? хахахаха
Моментът на епизода:
Жени пита Мани и е напълно сигурна, че ще я накара да се разкае и после всички да плеснат с ръце, да се прегърнат и простят, а розови слончета да прелетят.
И Мани с един спокоен глас гледаща право в очите Жени: ''Бих направила абсолютно същото''
БУМ и ТУШ!

Мани със сигурност влиза във фоклора. Дали ще стигне финал или не, няма никакво значение. За нея ще се помни дълго и Ол Старса и е в кърпа вързан.

Ако искате истински приятел в живота --> Мани
Това 99 от 100 психолози ще ви го кажат. Тук в темата има ли такива? Нека те кажат...

# 2 754
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мен лично най-много ме разочарова, че темата се поляризира и се оформиха два лагера. А толкова леко и забавно вървеше. Тупарев и Фродо,  не участниците, а вие сте най-големите злодеи. За пореден път интересни участници и продукция имаща големия шанс да не е само скандали и интриги, заради участието на толкова подготвени физически хора се принизява до махленско ниво. Аз като зрител искам забавни и интересни игри на терен и минимум режисирани драми, вие обаче никога няма да избягате от биг брадърското убеждавам се. Пореден развален сезон, ти герой, ти злодей, ти насилник, ти манипулатор, не ви ли писна?

# 2 755
  • София
Ралица е толкова субективна. Яд я хваща сега като гледа какви розови очила е нахлупила и не е осъзнала какви ги плете Джаферович във формата. Много ясно, че ще желае открити взаимоотношения, след като се е подвела по мотото "женска коалиция", а в същият момент Евгения е точила ножа за Михаела и нея.
Да разбирам, че в близък интервал от време и двете отпадат, и затова сега Рали леко шокирано коментира Simple Smile Но отстрани сега е лесно. Не знаеха, че Жени със замах ги изтъргува. Просто, защото колкото и пъти да хвърляше Филип, той все се връщаше. Щеше да се обърне срещу нея. Пито-платено.

# 2 756
Мен лично най-много ме разочарова, че темата се поляризира и се оформиха два лагера. А толкова леко и забавно вървеше. Тупарев и Фродо,  не участниците, а вие сте най-големите злодеи. За пореден път интересни участници и продукция имаща големия шанс да не е само скандали и интриги, заради участието на толкова подготвени физически хора се принизява до махленско ниво. Аз като зрител искам забавни и интересни игри на терен и минимум режисирани драми, вие обаче никога няма да избягате от биг брадърското убеждавам се. Пореден развален сезон, ти герой, ти злодей, ти насилник, ти манипулатор, не ви ли писна?
За това винаги съм си мислел колко ще е хубаво бившите участници да си организират собствени подобни игри без отвратителните вмешателства в играта им от продуцентите.

# 2 757
вие обаче никога няма да избягате от биг брадърското убеждавам се. Пореден развален сезон, ти герой, ти злодей, ти насилник, ти манипулатор, не ви ли писна?
Това само могат - това правят.
Но много силния каст тази година прави сезона по-интересен от предходните. Като цяло и приятен за гледане сериал, комедия с елементи на екшън и драма Simple Smile

За това винаги съм си мислел колко ще е хубаво бившите участници да си организират собствени подобни игри без отвратителните вмешателства в играта им от продуцентите.
Има такива - Максимал.

# 2 758
Отново много хубава анкета .Благодаря за което.😀
Макар и да съм наясно горе- долу със страстите вихрещи се тука из форума. 😁 Странен ми е обаче последния въпрос . Наистина ли от няколко излъчващи се Тъпаревски кадри , може някой да си извади заключение с кого би бил приятел в реалния живот ? Доста ми е странно това ! За мен приятел е много силна дума и с лека ръка не приемам всеки в приятелския си кръг. В повечето случаи приятелствата се създават от общи интереси. Как може това да се прецени от една Игра ?
  Аз съм от тези списващите ,които са против постъпката на двете момичета. Но пък това ,че не харесвам постъпката им не значи ,че са лоши хора. На мен лично Фейгин ми е малко и наивно детенце. Мани страхотен атлет, свръх амбиция ,но пък машинка на терена. Вики  дива, луда, крещяща , но и лоялен приятел. Лично на мен ми харесва донякъде. Алекса все още не съм го преценила добре. Някак хлъзгав ми е. Ту в едната крайност ,ту в другата. Странен такъв.  Но всички  те си имат добри и лоши черти. Но аз лично не мога да знам какви хора са в реалния живот, зад камерите, след състезанието. С кого бих си допаднала или с кого бих имала подобни интереси и начин на пречупване на света ?  И то от няколко кадъра да може да прецениш??? Чак да си ставаме дружки , май не , но може и да греша.😁

# 2 759
Ралица е толкова субективна. Яд я хваща сега като гледа какви розови очила е нахлупила и не е осъзнала какви ги плете Джаферович във формата. Много ясно, че ще желае открити взаимоотношения, след като се е подвела по мотото "женска коалиция", а в същият момент Евгения е точила ножа за Михаела и нея.
Да разбирам, че в близък интервал от време и двете отпадат, и затова сега Рали леко шокирано коментира Simple Smile Но отстрани сега е лесно. Не знаеха, че Жени със замах ги изтъргува. Просто, защото колкото и пъти да хвърляше Филип, той все се връщаше. Щеше да се обърне срещу нея. Пито-платено.
Филип е перфектен за Жени. Силен играч, който трудно се коалира и отгоре на всичкото не се печели с пърхане на мигли и мили думи. Мисли крайно логически като нея, но без социалните умения. Тоест е абсолютно предвидим и точно нама да има проблем да се подкрепят докато им е изгодно.

Михаела направи услуга ва Жени като се омота сама с двойна игра.

Общи условия

Активация на акаунт