💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 366
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 910
Въпросите ми към Илиян

1. Сега, след като има дистанция във времето от момента на снимките вижда ли ход, който е можел да бъде направен в играта от него, но не е бил?
2. Харесва ли как е представен пред публиката от монтажа на Продукцията. Какво е останало скрито зад кадър от Илиян в ИВ ?
3. Любимец/Фаворит от тази четворка - Кралица Сандра, Парвати, Ръсел или Бостън Роб? Чия игра/стратегия от тази четворка е най-близо до неговите лични виждания за играта и до кой тип игра би искал да се доближава играта му в един Сървайвър ?

# 2 911
Обещания колаж за тримата мускетари и Дартанян
Или най-обичаните участници в историята на ИВ
Simple Smile

въпрос от мен, кой е Дартанян, кой Атос, кой Портос и кой Арамис? 😋
Дартанян май е ясен, хаха, ама другите?

Гого- Арамис, Морунов- Атос, Фифо - Д'Артанян, Юлиян- Портос

[

# 2 912
  • София
Моят въпрос към Илиян е следният:
Доволен ли е от образа, който е показан в предаването и припокрива ли се с реалния Илиян?

Горе-долу като 2) на Бенгън.

# 2 913
  • София
biology girl55,
Нямаше го Георги. Според мен е на системи, за да се оправи по-бързо. Докараха го само за битката.

Аз съм писал на канала на Ауткаста, но ще се повторя и тук, а и май писах вече. Има го и в анкетата въпроса.
Не може да се разпада най-многобройното племе, защото за да е многобройно, това означава, че са извоювали това свое право с пот и кръв на Арената. Могат да обърнат играта с много други похвати (не че не го правят), но така се обезсмисля целия труд на тези хора през най-трудната и интересна част от сезона!
Племето с най-малко хора се разпада директно без игра. Другите две племена се бият за това кой ще има правото на пръв избор.
Ако две племена са с еднакъв брой хора на дъното, то най-многобройното племе стои и гледа, а другите две спорят за това кой ще има правото на втори избор от драфта и кой ще е разпаднат.

# 2 914
Аз пък мисля, че Алекса е кардинал дьо Ришельо, а Виктория е милейди де Уинтър.

# 2 915
По отношение на разпадането на племената:

Не съм съгласна племе, колкото и малобройно да е то, да се разпада без битка (явно ми държи от първи сезон). Бих искала най-многобройното племе да остава за втория етап (племената имат стимул да се запазват цели) и да "плячкосва" първо, а другите две - да се бият за оцеляването си. Ако има две племена с еднакъв брой членове и едно по-малобройно племе, битка между капитаните (ама битка битка, а не топченца, тухлички и грънци) да определя кое се запазва и кое отива да се бие с по-малобройното (но при изравнен брой на участниците от двете племена).

За Илиян:
Коя е главата на "змията" и ако е сменила притежателя си, в кой момент е станало това и защо?
(реално въпросите са три, маскирани като един)

# 2 916
Ето малко по-рационално обяснение на постъпката на Мани и Фейгин от мен:

За тях естествено най-добрият вариант щеше да е да се разпадат Безстрашните, които със сигурност щяха да им "дарят" кадри, които да им подкрепят коалицията. Честно казано само Фифо, Жени и Ралица според мен биха били твърдо с Алекса, но шансът да вземат и тримата е нищожен.
Да, обаче разпадане на Безстрашните изглеждаше абсолютно невъзможно - най-многобройни, най-сплотени, с най-много победи. Мани и Фейгин нямаше начин да саботират тях, така че този вариант си оставаше само в сферата на шансовете.

Затова идва най-неблагоприятният вариант - разпадане на Непобедимите. Със сигурност Супергероите дърпаха Елица, която нямаше да е първи избор на Безстрашните, както и поне една от Зори и Мирослава. Дори и по някаква причина Безстрашните да им оставят Генчо или Георги, три лястовички пролет не правят. Това означаваше, че те на 100% са следващите пътници (със или без имунитет на новите), а и ще живеят в супертоксична среда.

И идва вариант три - загуба на Супергероите и потенциалният шанс за нови коалиции или поне приятно прекарани последни две-три в племето (при имунитет на новите, какъвто и имаше).

Категорично съм на мнение, че ако продукцията не беше издънила Мани, тя можеше чудесно да се впише в Безстрашните, а Фейгин с Генчо и Георги дори и сега може да обезоръжи Фамилия Ерски и приятели.

tl;dr няма обективни причини човек да не разбира постъпката на Фейгин и Мани.

# 2 917
  • София
Следва серия забавни гифчета 🤗😊😋

Изпълних специална заръка за как Генчо вади гумата... И се сетих, че от този супер забавен епизод и битка имаше доста комични изпълнения и така...

Генчо вади гума! 😮😎

И вижте за контрапункт,
как вадят гумата Жорката и Цецо 😁😂🤣

Нещото на Генчо! 🤣😁

Генчо и топчето... 😃😅

Генчо и обратния домино ефект... 😀😆

Генчо и плочката... 😆

Мъките на добричкия великан... 😪😯😥🤐😐
😉

# 2 918
  • София
Ох, айде приемете, че просто има хора, които НЕ одобряваме постъпката им и точка. Стига вече с тия чаршафи оправдания на двете. Аман. Чак и Гого беше обявен за насилник.. То бива субективност, бива.

Това размахване на пръст е неуместно. Всеки може да си каже мнението, стига да няма обиди и квалификации.
На когото не му харесва, да не чете и да не пише.

# 2 919
  • София
Гледам, повечето хора, които пишат тук, са отговорили с не на този въпрос:

Правилно ли е най-силното и многобройно племе да е застрашено от разпадане наравно с най-слабото и малобройно такова?

Аз отговорих с да, и понеже в коментарите май друг не е споделил, ще се аргументирам:

1. Многобройно е ясно, но силно? Колко силно е едно племе, кое е най и т.н. е много субективно и често зависи от играта. Дори да го определят чрез брой победи, колко честно е това? Например сините бяха все на реката, докато не им пуснаха "правилната" резерва. И после изведнъж станаха много силни. Жълтите имат доста победи, но за мен те винаги са били средняци, просто другите успяваха да се изложат. Не бих използвала този критерий.
2. Така предварително ще се знае, кой се разпада. Което не ми допада. Все пак е шоу и искам да ми е интересно.
3. Така не се дава шанс на "слабаците". И закъсаш ли веднъж, вече става почти невъзможно да обърнеш играта. За мен освен всичко друго, този начин на разпадане дава шанс за обрати.
4. Защото битката за запазване отразява колко добре са се стиковали племената. Някое може да е било все слабо, но да е изгонило правилните хора, да е създало правилния синхрон, да има най-силните връзки между участниците - и това да ги изстреля напред. Не бива да бъде наказвано за грешките в началото, а по-скоро да се гледа, дали накрая са станали истински отбор. Случилото се този сезон отразява много добре точно това и показва колко е важно, освен силни играчи да имаш и отборен дух.

Единственото, което бих искала да се промени е, битката за запазване да е по-дълга, по-комплексна, да включва възможно най-много от различните елементи - сила, ловкост, издръжливост, ум, и да е изключително важен синхронът между участниците и стратегията, за да бъде спечелена. Така смятам, би било най-честно.

# 2 920
Clouded Mind, има обективна причина да не  разбирам постъпката на момичетата. Всъщност, повече от една, но основната е, че е изключително наивно да решат, че продукцията няма да ги разкрие. Това би съобразил всеки играч, а оттам нататък нещата се променят коренно.

# 2 921
  • София
Как Цецо изклати Илиян... 🤐😯

# 2 922
  • Sunshine state
Ох, айде приемете, че просто има хора, които НЕ одобряваме постъпката им и точка. Стига вече с тия чаршафи оправдания на двете. Аман. Чак и Гого беше обявен за насилник.. То бива субективност, бива.
Чаршаф е, ако четеш от телефон модел 2012, което не е мой проблем. Да одобряваш и да разбираш постъпка са две различни неща. Отделила съм 5 минути и съм си написала мислите, изключително неуважително е да ми контрираш с "ох" и "аман", просто подмини и чети другите нечаршафести коментари.
Сега и модели телефони ли ще си мерим? Sweat Smile Изключително неуважително! Smirk

# 2 923
... ми на мен бг-мама форумът ми е далеч по-интересен от коментарите на туджаров и неделчо. гледам по нещо от тях, само ако имат инересен гост. и в стратегията на неделчо се заслушах, ама тя свърши Simple Smile
о ище един хейт ми напира: този човек юлиан, турен до филип и... о, ужас... до гого! - на никакъв мускетар не ми прилича, по-скоро на паднал ангел.

# 2 924
Цецо беше жертва на брутална агресия от страна на Мани и Илиян. Подигравки и обиди, че е слабо звено. Трябваше някакси да се защити. Само, който е ставал жертва знае какво е. Това беше единственият начин да се защити.
Joy

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 20:01 от Serene__

Общи условия

Активация на акаунт