💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 920
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 925
@ Diavolo

Ришельо - Илиян - Сивият кардинал.
Милейди - Мани - връзва се идеално с твоята теория и симпатиите на Гого към нея - в ролята му на Д'Артанян. Smiley

За кралските особи ще добавя :

Жени - Екатерина Велика Smile
Генчо - Ерик Червения - страшно ще му отива един меч Simple Smile
Алекса - Чингис Хан
Фифо - Спартак -  колко пъти ходи на арената и се връщаше победител от там.
Гого - Левски -  Ако печели - печели за цяло племе, ако губи - губи само него си.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 20:14 от Tahiti

# 2 926
@ Diavolo

Ришельо - Илиян - Сивият кардинал.
Милейди - Мани - връзва се идеално с твоята теория и симпатиите на Гого към нея - в ролята му на Д'Артанян. Smiley

За кралските особи ще добавя :

Жени - Екатерина Велика Smile
Генчо - Ерик Червения - страшно ще му отива един меч Simple Smile
Алекса - Чингис Хан
Фифо - Спартак
Гого - Левски -  Ако печели - печели за цяло племе, ако губи - губи само себе си.
Супееер.

# 2 927
Smiling Imp Сивият кардинал Илиян кани на лайф към 23:00 и ще включат желаещи. Smirk

# 2 928
Тоя път ще изпреваря Алиа Stuck Out Tongue Closed EyesKissing Heart

# 2 929
Аз все мисля, че Генчо просто не искаше да оставя Фейгин сама с двамата истерици,затова и остана.
Някъде нях чела май в инста или тука, че Жорето казвал, че с Вики и Алекса трудно се търпи та си мисля, че именно защото го нямаше, Алексио и Викиту си позволиха тоя тормоз над Фейгин, защото знаеха чр няма кой да я защити.
Поне така искам да е😁, вярвам в рицарите.
А Гого и Мани хахха мисля че ако деляха една стая щяха бързо да си простят.

# 2 930
Диволчеее, много ти благодаря! ❤️❤️❤️

# 2 931
  • София
Ааа, не... Алекса е мини Леонид от пародията Joy

# 2 932
Ааа, не... Алекса е мини Леонид от пародията Joy

Ох, не могааа🤣🤣🤣 И е с неговия слип🤣🤣🤣

# 2 933
  • Sunshine state

А Гого и Мани хахха мисля че ако деляха една стая щяха бързо да си простят.
Те деляха, ама той й каза, че не иска повече. Как точно Алекса тормози Фейгин вчера? Уж гледах, ама това не го видях.

# 2 934
Чакалче, виж колко сме добри и изобретателни тук. След снощната война, цари мир и любов и много Дартаняновци, крале, кралици и прочие. Grinning

Моля някой да определи Чакалчето на кого прилича, че да го уважим момчето, че ни чете и да го изтипоса в ИГ-профила си. Grinning

# 2 935
Мен много ме кефи класната като не разрешава скандали при жълтите. Там отношенията не са никак приятни, обаче всичко става на дълбокото. На повърхността е спокойно езеро. Joy

# 2 936
  • Другата България
Smiling Imp Сивият кардинал Илиян кани на лайф към 23:00 и ще включат желаещи. Smirk

Този наистина се е взел много НАсериозно.
То това ще му е, не само на него, тези “5 минутки слава“, защо да не извлекат всичко от тях.
Още месец време ще се върти едно и също, дори се чудя остана ли нещо неизказано и от тях тримата, и от зрителите. Едно не може да се отрече обаче - Евгения трябва да им спретне специално парти в “Еди Сикой“, заради това, че дни наред вече никой не говори за нея и не я отъждествява със “злодей“, дори напротив. Щом чак аз започнах да я харесвам....сериозно съм притеснена.

# 2 937
Мен много ме кефи класната като не разрешава скандали при жълтите. Там отношенията не са никак приятни, обаче всичко става на дълбокото. На повърхността е спокойно езеро. Joy

То тихите води, са най-дълбоки. Trollface

# 2 938
Абе не, искал Гого, спред мен просто си беше хлътнал по Мани, и се почуства разочарован от нея.
А Алексио с неговото настойческо поведение, и после игра на добрия сърбин си е баш тормоз.
За мен дружния съд подкрепен с колко сме предадени, как сме правили всичко за теб и после етап на абе сбъркала си, но ти прощавам,за мен си в точно тормоз

# 2 939
  • София
Залагам, че примирието ще е 1 час... толкова остава до следващия епизод... да му се насладим Joy

Общи условия

Активация на акаунт