💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 490
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 955
За мен Мирела е Хубавата Елена от Троя - между двама мъже. Simple Smile
А може и Клеопатра - защото тези 2-ма мъже не са се сбили за нея.
Макар че, Мира повече ми прилича на Клеопатра.
Ели - Покахонтас

За Мирела имах доста варианти - Елена от Троя, Клеопатра, Нефертити и т.н., но накрая се спрях на въртиопашката Месалина понеже не е толкова изкусна в игричките като Клеопатра.
Покахонтас повече би отивала на Мишето с тази дълга права коса.

# 2 956
Предлагам за Чакалчето крал Артур - още един воин на честта. Simple Smile
PS Покахонтас за Мишето е много точно.

# 2 957
Предлагам за Чакалчето крал Артур - още един воин на честта. Simple Smile
PS Покахонтас за Мишето е много точно.
Придържах се към оригиналната картинка и ги карах само по имената им. С Ралица беше най-трудно...... няма никакви известни жени с име започващо с Р.

# 2 958
Моите въпроси към Илиян:

1. Предпиеха ли ход с който да привлекат Гого към тяхната коалиция и ако да, каква е причината според него, поради която не постигнаха успех?
2.  Очаквал ли е Продукцията да разкрие действията на Мани и Фейгин пред всички участници  и лично той бил ли е готов да понесе негативните последици и отрицателните оценки от участниците в ИВ?
3. Сега след излизането от Игрите, за кой участник съжалява, че не е успял да играе с него в коалиция?

Толкова много въпроси бушуват в моето съзнание и съм сигурна, че пропускам нещо съществено, което искам да попитам. Възможно ли е да участвам  по-късно и с други предложения?

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 20:46 от jhbd

# 2 959
Точно си е Елица за Покахонтас - накрая е любовта на чужденеца пред племето Joy

# 2 960
Моето сравнение на Игри на волята , с Игра на тронове
Скрит текст:
Гого убива (с поглед мани)

Илиян
Генчо
Джеферович като Церсей
Мира - Мелисанде
Фифо-Ланистър
Раличка
Фейгин -Санса
Цецо (тоьи ми беше любимец в сериала)

# 2 961
Май всички, начело с продукцията, забравиха, че Мани и Фейгин избраха да помогнат на племето на капитанските битки. Не помня, имаше ли други, освен тях двете, които облагодетелстваха племето си, вместо себе си?
За разлика от сърбина, дето се бие в гърдите, но си прибра разни грошове, секирчета и т.н.
Когато вече нямаше племе, те избраха да го разпаднат.

Всъщност имаше. Не си спомням всички капитански битки, но на пръв спомен - Жени, Мирела, Алекса също са избирали предимство за племето.

# 2 962
  • Sofia
Изгледах Надкаст с Елица. Доста е приятен. Изненада ме в положителна посока. Хареса ми, че е осмислила голяма част от думите и реакциите си, за които понесе негативи.

# 2 963
Точно си е Елица за Покахонтас - накрая е любовта на чужденеца пред племето Joy

Ох, и ти си права.

И сега, кой да е Покахонтас - Ели или Мишето?
Можем ли на Мишето да и намерим някоя ирландска друидка или жрица с тези прекрасни коси?

Една Жана д’Арк също ще й подхожда на Мишето, нали и без това ще я жертват на кладата скоро.Smile

# 2 964
  • София
Моите въпроси към Илиян:

1. Предпиеха ли ход с който да привлекат Гого към тяхната коалиция и ако да, каква е причината според него, поради която не постигнаха успех?
2.  Очаквал ли е Продукцията да разкрие действията на Мани и Фейгин пред всички участници  и лично той бил ли е готов да понесе негативните последици и отрицателните оценки от участниците в ИВ?
3. Сега след излизането от Игрите, за кой участник съжалява, че не е успял да играе с него в коалиция?

Толкова много въпроси бушуват в моето съзнание и съм сигурна, че пропускам нещо съществено, което искам да попитам. Възможно ли е да участвам  по-късно и с други предложения?

Много хубави въпроси! Аз не разбрах, че трябва да са конкретно към Илиян, а че ще питат попринцип. Твоите ми допадат много.

# 2 965
  • Където морето целува небето...
Ще ме прощавате, фенки на Гого, но от качените снимки на Гого с компания и на Гайтанов, амиии Гайтанов го бие  Гого в моите представи за хубаво мъжко тяло. Че и висок,
Скрит текст:
а и ми се оказа съсед през две улици.

# 2 966
Дали Гайтанов ще бъде поканен за догодина предвид, че събра толкова съпорт?

# 2 967
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ха-ха, Гого на едно от сторитата в инстата е с Алекса и Сами и са написали Тримата от запаса.
Това е ако не е закачка към форума и прякорите пък на 😉.

# 2 968
Диявло, писа, че до събота събира въпросите за Илиян и доколкото разбрах, след това за следващите.

"В момента отварям темата за въпроси към Илиян, който ще се прибере в България след около 10 дена и ще им гостува в студиото.

След петъчния епизод и поредния отпаднал участник ще имаме време да задаваме въпроси събота и неделя, защото записа с новия гост ще е в понеделник."

# 2 969
Генчо за мен е тролът, който се хили като го прецакат:😀😀😀🤣

Общи условия

Активация на акаунт