💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 303
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 060
много грозно използване на Фейгин и Мани от пподукцията. Ако е забранено това което направиха, дисквалифицирайте ги! Аго пък не, продукцията НЯМА право да издава това,
Ебаси селския съд, грозна работа.
Виктория, отвратително груба, незнам дали да кажа жена. Джаф, съжалявам мъжа и, пълен чехъл е явно…
Като супер фен на Гого , момчето е просто твърде дзен, куку … сори ама не разбира къде се намира…

# 3 061
Виктория точно го каза т.е. Фейгин е изпълнителят, а Мани - мозъкът, каквото и да е казала втората, това че първата го е направила си е на нейна отговорност.

# 3 062
  • Пловдив
Много  искам игри на волята да бъде спечелена от жена Жена която показва ,че има воля и е човек готов да понесе удари Да Гого и Фифо са много добри като мускули и сила,но им липсва чест .
И защо да им липсва чест? Не пускат аванта на непознати жени в битка за голямата награда!?
Аз също съм жена, но в този сезон може би има само една или две жени, чийто образ ми допада, поне от това което продукцията ни показва.
Аз също щях да бъда в коалиция с мъжете по ред причини.

# 3 063
  • Другата България
Много хубава игра.

# 3 064
Мирела става крайно безполезна вече…

# 3 065
  • София
Знаех си, че Ралица не е злопаметна, и съвсем обективно гледа на нещата, а това, че по презумпция останалите участници не могат да дават насоки огледално, ме развесели, защото вероятно е истина. Grinning

# 3 066
Аз пак ще питам "Кой определи , че всички трябва да се доказват пред кака Вики?" А тя за бога пред кого се доказа. Общо взето на индивидуални битки и не само и Мани и Фейгин са по-добре. Но доверието и е изгубено завинаги. Голям праз. Много мразя "дървени философи"

# 3 067
Чудя се след предаването Фейгин как не е загубила Мани и Илиян като приятели.Това момиче е мега зле.Браво на Мани ,че въпреки всичко не и обърна гръб.
Не е зле, просто е малка, а Виктория и Алекса са я мачкали като пластелин. Мани е наясно, че Фейгин е в по-лошата ситуация и предполага на какво са я подложили.

Съжалявам не съм съгласна.Стига с това извинение за годините .Тя просто си е такава.Нестабилна,без мнение,не знае в коя посока да тръгне ,и след това не поема отговорност за постъпките си.

# 3 068
Генчо и Жени ги управляват добре за момента.

# 3 069
  • София
Манито Му отне най-милото! С коварство!
А сега как Му се омилква.... не е истина!
Гледам със закъснение и в момента виждам как Мани се върти около мъжете в кухнята и си мисля колко е нагло това същество, напълно безсрамно. Студена и безкрупулна. Отсега! А какви ли висоти би могла да стигне като по-зряла... не ми се мисли...

# 3 070
Айдеее, щяха да изтъркулят Женя в морето. Мирела пръщи от мозък.

# 3 071
Георги е голяма шматка, как можа да изпусне топчето Joy

# 3 072
Жени и Генчо се справят повече от отлично като навигатори. Изяждат смешните моменти от играта, защото са много добри и двамата.

# 3 073
Аз пак ще питам "Кой определи , че всички трябва да се доказват пред кака Вики?" А тя за бога пред кого се доказа. Общо взето на индивидуални битки и не само и Мани и Фейгин са по-добре. Но доверието и е изгубено завинаги. Голям праз. Много мразя "дървени философи"
Тя стана направо като “шефа на боса на мафията” 🤣🤣🤣 Доказваш се със сълзи, сополи, близане на обувки, “разстрел” на най-близките и така си “приет от кака Вики”. Повярвала си е жената, няма лошо, ама нито веднъж не я видяхме да е по-бърза, по-силна, по-издържлива от Мани и Фейгин.

# 3 074
Социалната игра на Жени е смайващо слаба - това да скастриш най-близкия си човек така е много шокиращо и огромна грешка, но явно прекалено много я уважават и са респектирани, че не се ядосват и не решават да направят нещо срещу нея.

Аз не мисля така за тази точно ситуация.Прави ми впечатление, че и Лефтеров го прави няколкот пъти и колкото и да е жестоко, точно това е начин да държиш Мирела в строй. Тя на друго освен публичен натиск не отговаря много добре.

На Гого поведението спрямо Мани е абсолютно в реда на нещата и е оправдано. Той има право да е огорчен, има право да не иска да говори с нея, има право да е дори малко дребнав, но въпреки всичко не хвърчи  и кълне до 9то коляно.

Тия две пелемена трябваше да имат игра само мани срещу Фейгин, докато и двете са с имунитет да решават съдбата на племената за още повече драма.

Общи условия

Активация на акаунт