💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 037
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 075
Жорето в някоя игра и главата ще си загуби. 😁 В предната забрави лодката да развърже, тук топчето изгуби.😁 Голям шемет. Сигурно заради болестта не е ял и  сега само храна му се върти из главата.😁

# 3 076
Манито Му отне най-милото! С коварство!
А сега как Му се омилква.... не е истина!
Гледам със закъснение и в момента виждам как Мани се върти около мъжете в кухнята и си мисля колко е нагло това същество, напълно безсрамно. Студена и безкрупулна. Отсега! А какви ли висоти би могла да стигне като по-зряла... не ми се мисли...

Ама Лефтеров не владее енергийните защити Simple Smile)))))))

# 3 077
Скучна игра.

# 3 078
Супер игра и на двата отбора. Много равностойна и приятна за гледане.

# 3 079
Мани в някои аспекти е много по-добра от Гого - владее се повече и си пресмята ходовете, а не действа импулсивно като него. Освен това е от хората, които успяват да предизвикват, а когато последва ответна реакция, бързо да влизат в ролята на жертва, за да извлекат максимално дивиденти.

# 3 080
Виктория слабото звено адски бавна. Загуби им предимството. Саботьорка. xD

# 3 081
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
По-бързо! Давайти бе, бутайти бе.
Генчо е голям образ.
Твърдо в моя топ з.

# 3 082
  • Другата България
За първи път толкова ми харесва игра.
Много забавна, и много комплексна.
Страхотно се справят всички.
В жълтото племе Филип тръгва за втори път, така и не разбрах защо.
Лефтеров....този човек дори забравям, че е там понякога. Доскоро смятах, а и все още не съм се отказала, че едита му е точно като на Добрин големия шампион от сезон едно. В листата ми за топ 6 е, финалисти, но вече се чудя заслужава ли да е там.

# 3 083
В тази битка харманлийския диалект на Генчо истински ме забавлява. Laughing

# 3 084
Ама вярно, защо Фифо минава втори път? Не трябваше ли да са три двойки

# 3 085
  • София
Хубава игра, само че тази година и Генчо, и Жени са много добри и поради тази причина няма смешни моменти като в предните сезони.
Виктория - третото най-слабо звено след Касим и Цецо, очаквала да й се докажат червените. Смях в залата, дами и господа!  Joy
Жоро вятър го вее на бял кон, страшна шматка и непукист е.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 22:03 от Reinа

# 3 086
Харесва ми играта, да си починем от свалени кожи и кървящи крайници малко.

# 3 087
  • Другата България
Ама вярно, защо Фифо минава втори път? Не трябваше ли да са три двойки
Защото просто е много бърз.
Дори Мани го изпусна, не може да го стигне с това темпо.

# 3 088
Край на дзен състоянието на Гого за деня. Сега освен енергиен щит, да си плюе в пазвата, да хвърли сол през рамо  и продукцията да му осигури баячка. Ако  се провалят на битката, Мани ще е виновна.

# 3 089
Жорето в някоя игра и главата ще си загуби. 😁 В предната забрави лодката да развърже, тук топчето изгуби.😁 Голям шемет. Сигурно заради болестта не е ял и  сега само храна му се върти из главата.😁

Поне ще си тръгне от шоуто добре нахранен и с Фейгин. Минимум! На голям плюс е! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт