💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 563
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 165
  • софия
Нали всяка година избират по един от племето за двубой. Който спечели взима предимство за елиминациите.

# 3 166
Алекса като някой мафиотски бос. Ходят им на крака различни хора да доказват преданост и да молят за милост.
Нормално. Коалицията на Елица, коалицията на Алекса...много хора на клона. А тези дето са излишни имат полезни ходове около нулата.

# 3 167
Битката на съюзниците е битка за предимство в елиминационния дуел.
Двамата номинирни си избират по един защитник, който се опитва да им спечели предимство в елиминацията.

В календара на игрите през втора фаза е от втори сезон, беше и в трети.

# 3 168
Някой знае ли това с “битката на съюзниците“ какво е? Ралица ще предложи на Мишето някой да се бие заедно с нея ли?
А иначе номиниран е Генчо, то е ясно, Гошо в точния момент го играе влюбен, а Алекса харесва това.
Гошо е спасен. Да живее любовта.
Бият се двамата съюзника и който победи, осигурява предимство на номинирания.
В миналия сезон имаше такава битка, Мани и Стоян бяха номинирани, а Неделчо и Морунов (май) бяха съюзници. Имаше пъзел и Неделчо естествено го нареди, съответно Мани беше с предимство.

# 3 169
Уф пак ли тия съюзници. Като се сетя как прецакаха Красима мин.година.

Ха,ха и Гената,и Алекса имат по едно на ум. Душички Grinning

# 3 170
  • Другата България
Нали всяка година избират по един от племето за двубой. Който спечели взима предимство за елиминациите.
Я го обясни по-...просто като за категория 50+.
Аз не съм гледала предходните сезони, всичко е ново за мен. В първи нямаше такива екстри, една кутия на Пандора се разнасяше.....

А, разбрах ви, разбрах ви, благодаря много. Това е новост за мен, както вече казах.
И сега какво, Мишето номинира Фифо, а той да отиде да се бие за нея? Хммм, не съм сигурна, но не бих се изненадала. Генчо да си вземе Алекса, и поне да плакнем очи.

# 3 171
  • София
Битката на съюзниците е, когато всеки номиниран си избира някой от своето племе и тези двама избрани се състезават помежду си. Този, който победи, извоюва някакво предимство в дуела за своя човек.

# 3 172
Някой разбра ли какво точно ще стане утре ? Някой ще се бие вместо Михаела ли ? Или ще е някаква битка на съюзници - демек ще са по 2ма от племе ? Аз нищичко не разбрах 🤣

# 3 173
Мноооого искам Зори да отиде на елиминация, за да се спаси Михаела. Трябва обаче да пазаруват момчетата.
Зори изобщо не е слаб играч. Напълно е по силите й да бие Михаела.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 23:29 от precious*

# 3 174
И какво стана? Накрая от прехласвания по Дзен- мен, спиритуализми и Том Круз, си се върнахме към класическия български земеделски стабиляга- Гената 😂❤😀. Коментарът ми е шеговит, но аз доста по-преди започнах да го харесвам Гената, нрави ми се . Не драматизира излишно, умен е, хитър е в добрия смисъл, не се лигави и е емоционално стабилен, прагматичен, даже Алекса ще спечели на негова страна. Между другото метнах поглед във Фб, бая хранят Гого вече. Аз като играч продължавам да искам да се прехласвам по него на арената, феноменален е, Чък- Норис стилът на темата за него все още ме забавлява. Не е моят човек като характер обаче, Гената и Филип ме радват повече.

# 3 175
  • Стара Загора
Я го обясни по-...просто като за категория 50+.
Аз не съм гледала предходните сезони, всичко е ново за мен. В първи нямаше такива екстри, една кутия на Пандора се разнасяше.....
Избират съотборник, който играе индивидуална битка срещу съюзника на другият номиниран. Който победи печели предимство за неговият човек. В зависимост от настроението на сценаристите или е нещо незначително, или огромно.

# 3 176
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ама вярно Алекса като сицилиански бос на мафията. Дон Алексио с червените слипчета. Ще им направи предложение, което не могат да откажат.
Леонид му отива в битките, извън терена е същински дон.

# 3 177
Обзор на епизод номер 4 за седмицата:
Червеният крал Алекса седи умислен на масата. Двете верни придворни на отпадналата му кралица го държат за ръцете и го успокояват. Виктория идва, уплашена да не загуби позиции пред краля. Зори започва да говори, но трудно подрежда мислите в изречения с логическа връзка. Алекса се хваща за главата - "Какво ми остави, Ели?"
Междувременно жълтата кралица Джаферович напомня на Мирела, че не и служи вярно ако я използва за оправдание и това трябва да и е за последно. Критиките и не подминават и Мани, която разбира, че и в новото племе не може да вземе думата от една жена.
Ралица и Мишето се сещат, че е време да заиграят стратегически.
На арената Фейгин излиза напред и дръпва сърцераздирателна реч колко съжалява за саботажа.
В битката като генерали излизат Джаферович и Генчо. Личи си, че тя по-добре е строила жълтите, защото те печелят битката с лекота.
Зорница отново влага всички сили да насочи стрелите към Генчо, защото никак не и се ходи на битка и се оглежда притеснено, но не я е страх!
Генчо геройски поема вината за загубата, но се опитва да отвърне на удара на Зори. Безуспешно, не защото Алекса иска да чисти силните играчи, а просто защото е защитник на малките момичета и любовта!

# 3 178
Една усмихната снимка от победителите тази вечер и тъй като нямаме самостоятелна снимка на Гого и Фифо ( Гого, постарай се да промениш това) ще се задоволим да ги гледаме с другите един до друг, ухилени под мустак Nerd
Много са готЕни Kiss

# 3 179
Тази битка на съюзниците никога не съм спирал да я хейтя.
Елиминацията и за двамата играчи трябва да започва от равно положение.

В този си вариант тази битка е нищо повече от една огромна маша на Продукцията, с чиято помощ допълнително контролират сценария на предаването.

Общи условия

Активация на акаунт