💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 658
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 150
  • София
Генчо казва, че Виктория се държи мъжки... Прав е Joy

# 3 151
Леле, политическа двойка като Гената и Алекса може да постигне много Joy Да си основат партия!

# 3 152
  • София
Генчо е топ, фен съм му! Играе чудесно, умен е, интуитивен, а като бонус не е и страхливец.

# 3 153
Сега може ли малко солидарност и за Генчо и психическия тормоз, на който е подложен от една особено тъпа жена, ако не и две, вплели се като плевели около Алекса? Вярно, че е голям здрав мъж, а не крехко момиче, ама все пак.
😁 То между другото има слух ,че Гената е искал да излезне заради Трио "Българка" и се е консултирал с психолог, но после се е отказал. Та може и да е вярно това за тормоза. 😁

# 3 154
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Давайййй Генчо мачкай. "Топ стратега" Илиян издиша пред него. Всички могат да му дишат прахта. Еййй Леонид и Виктория да не пипнете кардинал Мазарини мислете му.

# 3 155
Добър ход на Генчо.
Седна на масата и открито каза на Алексио и Йори, че ще гласува срещу Зори. И че този глас не е насочен лично срещу тях.

Което в същност не е така, защото Зори е бушон за Алексио и Йори. Нямаше ефект на пръв поглед, но му печели точки това поведение определено пред Алексио според мен.

# 3 156
Само според мен, Георги не е особено очарован от дон Алексио. Поне така ми се струва.

# 3 157
  • София
Промото издаде пола на номинирания.

# 3 158
  • София
Битка на съюзниците? Явно ще си водят помощници. Мише да взима Филип!

# 3 159
Ха. Първата битка на съюзниците в игри на волята?
Какво означава това?
Да не би продукцията да помилва Михаела и другия номиниран и да изпрати Фейгин и Мани служебно на елиминация?

# 3 160
Утре ще имаме нова двойка.
Ами честито на младите.
Явно други ще се бият вместо номинираните.

# 3 161
  • София
Все пак се е усетил Алекса, и ще играе с вече съществуващата си коалиция. Браво. И чувство за хумор демонстрира. Sweat Smile А като каже на Генчо "Гено" и избухвам. Sob

# 3 162
  • Другата България
Някой знае ли това с “битката на съюзниците“ какво е? Ралица ще предложи на Мишето някой да се бие заедно с нея ли?
А иначе номиниран е Генчо, то е ясно, Гошо в точния момент го играе влюбен, а Алекса харесва това.
Гошо е спасен. Да живее любовта.

# 3 163
Мноооого искам Зори да отиде на елиминация, за да се спаси Михаела. Трябва обаче да пазаруват момчетата.

# 3 164

Аз вярно, че съм член на клуб "Гогомания", но съм възрастен, сериозен човек  и не смятам, че съм заслепена. Виждам едно момче, което е огорчено от предателството на свой съотборник и без да го обижда му го демонстрира и се опитва да го игнорира. Единственото, което не одобрявам и ако беше направил по друг начин щеше да ми е фаворит за вечни времена е дабеше напуснал той стаята, не да гони Мани от нея. Затова мога да му сложа черна точка.

От същия клуб и категория съм. Simple Smile Само да кажа, че Гого не я изгони, а ѝ каза, че повече не може да остане с нея в една стая. Тогава тя контрира, че сама ще се изнесе да не го притеснява. Това беше по време на онзи напрегнат разговор, увековечен в този форум със снимков материал и шеги с пикантен привкус. Днес Гого със зрителите сподели, че я е изгонил, но не използва точната дума.

Но представете си само какво изпусна продукцията като възможност: Гого стои на врата на стаята и с тон, една идея по-развълнуван от обичайния дзен наклон, казва на Мани: "Напусни тази стая и живота ми!" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт