💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 788
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 120
Давайти бе, бутайти, бе! Ощи малкууу! Дай, дай, дай, дай, дайтииии!🤣🤣🤣🤣

Жесток е Гената, сладур! Чудесно се представи.

Чудесно е, че Евгения се възстановява. Другата седмица с нови сили и пожелавам номинация. 😘

# 3 121
Аз залагам на Жорката за следващия номиниран.

# 3 122
Бе какви глупости говори Генчо. Просто първите две двойки бяха бавни. Втората особено много.

# 3 123
Манито Му отне най-милото! С коварство!
А сега как Му се омилква.... не е истина!
Гледам със закъснение и в момента виждам как Мани се върти около мъжете в кухнята и си мисля колко е нагло това същество, напълно безсрамно. Студена и безкрупулна. Отсега! А какви ли висоти би могла да стигне като по-зряла... не ми се мисли...
И коментара й към Гого: “Гледай да не изгубиш парче от баницата” 😳😳😳 Нагло и безочливо 😳😳😳

# 3 124
  • Където морето целува небето...
Добра е Евгения в игрите за навигиране. Браво! Но е важно и да има кой да слуша командите. Заслужена победа на Жълтите! Добро представяне и на Генчо. Дано не е номиниран.

# 3 125
  • Другата България
Жълтите бяха като добре смазана машина. Страхотна екипна игра на терен.
Да, същото мисля.
Жалко, защото ако наистина Генчо е номиниран, Мишето не го виждам утре.
То и за Гошо важи същото. И той е много добър. А и съм за него, ще ми е трудно.

# 3 126
Какъв е шанса Зорница да е на пангара Smile

Не Зори просто не се страхува да отиде на елиминация, за разлика от теб криеща се като мишка.

# 3 127
  • Пловдив
Хайде пак Гената на арената
Да, ще събере грошове за целия китайски народ Joy

# 3 128
  • София
Генчо е завършен политик. Не могат да го бутнат. Алекса е очарован от него. Heart

# 3 129
  • София
Зорито хвана на Гена манипулациите... Но ще номинират Фейгин, няма начин, да не ги е саботирала Joy

# 3 130
Няма как да повярвам, че Жени, която е с почти академична подготовка за игрите не е очаквала новите да са с имунитет. Просто в един момент разцепването на женската коалиция щеще да дойде и сега можеше да го изиграе като че е взела решение в бързината на базата на това, че е разочарована от Мишето.
Яд ме е само, че Гого и Мани са в лоши отношения и няма да се коалират, Лефтеров удобно се е окопал при жените, на Фифо му е супер да пропусне някоя елиминаци и няма кой да тръгне да си разваля рахата и да прави преврати Joy Ако Мишето вземе грошове, Мани, Ралица и Ралица със сабите  имат някаква възможност за обрат. Толкова и е наредено на Жени, че дори не се опитва да си котка съюзниците ами ги хока Joy Иска ми се малко да я поразтърсят. Ама играе жената, браво, и все е в центъра на събитията.

Аз вярно, че съм член на клуб "Гогомания", но съм възрастен, сериозен човек  и не смятам, че съм заслепена. Виждам едно момче, което е огорчено от предателството на свой съотборник и без да го обижда му го демонстрира и се опитва да го игнорира. Единственото, което не одобрявам и ако беше направил по друг начин щеше да ми е фаворит за вечни времена е дабеше напуснал той стаята, не да гони Мани от нея. Затова мога да му сложа черна точка.

И другото, което е понякога като чета мнения и звучи сякаш някои са били там и са станали свидетели на някакъв страшен тормоз и физически и психически от страна на Вики и Алекса. Кои племена с два лагера не са имали повишаване на тон и скандали?  Възможно е и аз да съм пропуснала определени сцени, но все пак ....
А, да си препомним сцената, когато Илиян и Мани  убеждаваха Фейгин да не се цепи от техния отбор. Това не беше ли психически натиск - ама ти си с нас отначалото, ама как ще изглеждаш в очите на хората, ама помисли си....и накрая ...Ама все пак ти си решаваш, де. Така, че няма някой напълно безгрешен и всеки си дърпа към негавата страна, което е и нормално. Просто да не го играят само като жертви едните и само насилници другите.

# 3 131
В началото не понасях Генчо, сега максимално ме кефи.

Фейгин ще е с имунитет, не могат да я номинират.

# 3 132
Хаха, Гого какъв е сладур, като ръмжи срещу Мани. Grinning Поне да го видим тоя човек извън битките. И това ли ще мине за психически тормоз -"Трябва ми тигана"? Grinning
Ха. А на мен ми е като леко малоумен -изказ логика . По -добре само да тича по терена ,че губи точки при изяви извън него.

# 3 133
  • София
Пфф, Гого си отдъхна, че няма да има съвет, чак се смее, ти да видиш Joy

# 3 134
  • Другата България
Фен съм на Гого на различните чорапи. Joy

Общи условия

Активация на акаунт