💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 248
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 210
Има лайф в момента с Лефтеров, Чакала, Жоро и  Гената.  Гената не спира да говори за Зори Joy обсебен е направо.

# 3 211
Виктория наистина ли е спортистка?  В кой отбор е играла? Въобще не ми изглежда такава. Сега се видя много добре, че и в тази игра е зле, само тя пръхтеше, докато бутаха.  Май я бива само в дисциплината "крещене".
Дисциплината “крещене” хич не е за подценяване 🤣. Изисква се здрава диафрагма, мощни коремни мускули, неуморяем език, достатъчно хидратация да не ти пресъхне гърлото и стабилно кръвно да не ти причернее докато викаш 🤣 Тъй че айде моля ви се повече уважение 🤣

# 3 212
Такаа малки размисли, не гледах играта защото приспивах бебока, хванах някакви части от епизода, главно края.
За мен жълтото племе е най гнило, там приводно всичко е наред, но са по гнили от червените. Мани ми е фаворит слеф Филип, хладнокръвна, решителна, изтърпя да й изкарват злодей. Леко по симпатична ми е от ревящата Фейгин зашото не й мигва окото и не й пука. И пак за Георги очаквах да е фурнаджиска лопата, но ми хареса как държи на племето си, харвса ми и че не припада по Алекса. А Алексио не е много умен да праща 2 ма силни мъже постоянно на номинации, ако праша Жоро или Гената, щото така трупат грошове. И нещо Гого хич не ме кефи, не е моя човек ибаче в жълто е супер секси.

# 3 213
  • earth
Гого колкото по-малко говори, толкова по-добре.
Фейгин - малко момиченце.
Алексата - защо винаги му е сбръчено челото? Напъни да мисли с двуклетъчния си мозък?

# 3 214
  • Другата България
В момента имат лайф Лефтеров, Георги, Чакалов и Гената- казаха, че тормоза над Фейгине бил много повече от колкото са показали, и тя много тежко го е приела. Питаха ги защо не са я защитили и Георги каза,че всички са я зашитили,но не са го дали. Оп- и Фифо се включи..
Каква “изненада“!!!
Това не може да бъде!
Тормозът над Фейгин снощи, нали така? Ако е така, съм склонна да се съглася.
Но не и за този в племето на Супергероите.

# 3 215
Любимият ми десерт 🤣

Алия, кефиш ме! Joy
Имам чувството, че ако ги набараш двамата ги заключваш в червената стая и ги почваш! Ама да не забравиш да викнеш и подкрепление от форума! Joy

# 3 216
Аз смятам, че номиниран ще е Георги. Виктория каза, че Генчо ще им трябва като играч, придворните на Елица са под закрила. Надявам се да се върне, подкрепям него и Фейгин, по мойте критерии са добри хора (не безгрешни, но свестни - знам че сега ще се изсипе сарказма,но  ще си го поема ) . Макар че и Михаела ми е симпатична.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 23:38 от araselia

# 3 217
А да вметна за Зори, не знам тъпа ли е умна ли е. Нагаждачка ли е, не е ли. Знам само, че хич ама хич не е слаба. И мисля че иде ли на елиминации за Михаела ще е доста трудно. Много по лесно щеше да й е срещу Вики, но уви няма как. Обаче  наред с тъпостта й, Зорница си е доста подготвен играч.

# 3 218
В момента имат лайф Лефтеров, Георги, Чакалов и Гената- казаха, че тормоза над Фейгине бил много повече от колкото са показали, и тя много тежко го е приела. Питаха ги защо не са я защитили и Георги каза,че всички са я зашитили,но не са го дали. Оп- и Фифо се включи..
Каква “изненада“!!!
Това не може да бъде!
Защо? Половината от противниковата коалиция е при нея и то по-нападателната.

# 3 219
Виктория наистина ли е спортистка?  В кой отбор е играла? Въобще не ми изглежда такава. Сега се видя много добре, че и в тази игра е зле, само тя пръхтеше, докато бутаха.  Май я бива само в дисциплината "крещене".
В момента играе в Белгия, преди това е играла в Румъния, Турция и Марица (Пловдив).
Нещо, което не знаех за нея - псевдонимът ѝ Пушката не се дължи на "благия" ѝ характер, а на факта, че е племенница на Евгени Иванов-Пушката.
Ужас... пак връзкарка по линията на националите. Евгени беше респектиращ, а тя предимно злобее.

# 3 220
Любимият ми десерт 🤣

Алия, кефиш ме! Joy
Имам чувството, че ако ги набараш двамата ги заключваш в червената стая и ги почваш! Ама да не забравиш да викнеш и подкрепление от форума! Joy
Аман, човек да не каже, че обича сладко🤣 Иди обяснявай, че нямаш сестра 🤣

# 3 221
  • София
В жълтото племе мустаците явно са станали мода в един момент Simple Smile И Лефтеров днес ми се видя мустакат, барабар Лефтеров с мъжете Simple Smile

За протокола искам да изкажа мнение за Генчо: леля Гена си е, Куков му подари много подходящ прякор.
Те почти всички са бради и мустаци от самото начало.

# 3 222
  • Другата България
Каква “изненада“!!!
Това не може да бъде!
Защо? Половината от противниковата коалиция е при нея и то по-нападателната.
Нали знаеш колко обичам да си говорим с теб в темите за ТВ формати? И дори обичам да споря, защото винаги спора с интелигентни хора ми е носил голям кеф. Обаче, загубих им бройката на дните вече, колко дни се пише само за това, и пак за това, и се навъртях много страници основно с хейт и наистина едно и също. А и моето мнение съм го написала вече, относно цялата ситуация. И всеки един от главните герои. Нищо лично към теб, но няма да дискутирам по темата повече. Знам, че ще ме разбереш правилно.

# 3 223
Нали знаеш колко обичам да си говорим с теб в темите за ТВ формати? И дори обичам да споря, защото винаги спора с интелигентни хора ми е носил голям кеф. Обаче, загубих им бройката на дните вече, колко дни се пише само за това, и пак за това, и се навъртях много страници основно с хейт и наистина едно и също. А и моето мнение съм го написала вече, относно цялата ситуация. И всеки един от главните герои. Нищо лично към теб, но няма да дискутирам по темата повече. Знам, че ще ме разбереш правилно.
Разбира се, ще се върна сега да ти прочета мненията. Simple Smile
Иначе е нормално да се коментира, то това си е събитието на сезона. Засенчи изцепките на Манка от предния сезон!

За гледащите лайфа на Лефтеров, Фифо и прочие - какво каза Георги по темата защо са избрали Зорница на първата битка? Разсеях се, но ми се стори интересно

# 3 224
Виктория никой от отборите не я харесва от ден едно освен Цецо. Явно и с Алексио още от резервите имат уговорка.

Общи условия

Активация на акаунт