💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 370
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 195
Много съм за Гената на корица. Това ми е играчът преобърнал мнението за себе си на 180. Както ми беше леля Гена в началото така сега ми е абсолютен фаворит от тяхното племе, да не кажа топ 5, че и 3 като се замисля.

От всички с профил горила из сезоните е най-смел, прям, обективен, че и му сече акъла на пълни обороти. Я се обадете, ако има и други фенки да си направим и ние скромно клубче. Ама не значи, че оттеглям членството от на Гого и Фифо агитките. 😁

Аз отдавна съм в клуба,така да ме радва Гената...а и очите му са 💕

# 3 196
Виктория наистина ли е спортистка?  В кой отбор е играла? Въобще не ми изглежда такава. Сега се видя много добре, че и в тази игра е зле, само тя пръхтеше, докато бутаха.  Май я бива само в дисциплината "крещене".

# 3 197
  • Другата България
Алекса е човек на честта, още вчера писах, че той няма да предаде най-близкия човек на Елица. Това е Мира, покрай нея като гледам, ще “намаже“ и Зори, но когато се стигне до една от двете Зорница ще е първа, така продължавам да смятам. Каквото и да направи Генчо днес, тази вечер, не хвана “дикиш“ при Алекса и Виктория. От друга страна, за Гошо и Фейгин вече писах, да не говорим, че Гошо вероятно до вчера е бил на лекарства и системи, Алекса няма да го изпрати на битка, и то номинационна. В случая явно самият той е повече от сигурен и в себе си, и в това което има като предимства, и в съюзниците си, и изобщо не се интересува от грошовете на Генчо. Тъй че аз съм 100% сигурна, че именно Генчо ще е втория номиниран утре. Което прави борбата на Мишето много трудна.

# 3 198
Мани ми стана абсолютен идол след днеска: "Внимавай да не остане дупка в баницата, да не изчезне някое парче".GrinGrin Гениално, само с това изречение се превърна в готиния злодей, а ѝ като я дават отблизо докарва и злодейско изражение. Искрено се надявам да стигне до финалите.

# 3 199
Невероятно силно желание изпитвам да видя словестна битка между Вики и Джаферович Sunglasses
С цялата им злоба и гняв изливаща се  от устите им! Popcorn
и двете са злобни, нооо Джеферович е много по обиграна, ще я омае, както Алекса. А ако се стигне до крещене, ще я надвика. Виктория е ниско топка. Дори и в това не е най-добрата.

# 3 200
Любимият ми десерт 🤣

# 3 201
  • София
Невероятно силно желание изпитвам да видя словестна битка между Вики и Джаферович Sunglasses
С цялата им злоба и гняв изливаща се  от устите им! Popcorn
и двете са злобни, нооо Джеферович е много по обиграна, ще я омае, както Алекса. А ако се стигне до крещене, ще я надвика. Виктория е ниско топка. Дори и в това не е най-добрата.

Е сега още по- интересно ми стана Joy Дано имаме такъв шанс !

# 3 202
Георги го виждам неизбежно номиниран на идния съвет. Дано да се върне. После Генчо и двмата влюбени трябва да стрелят по Виктория или Мира, с цел да отслабят коалицията на сърбина. Те двете ми се струва е по-вероятно да паднат на елиминационна. Генчо и Жоро може и да се наложи да похарчат малко парички. Алекса няма да пусне и капитанството. Най-много да го подаде на дружката си. Сложно ще е много там за тройката.
Ще е голяма тъпотия ако отново им направят номер с грошовете, че да не могат да ги ползват.

# 3 203
  • София
Не съм догледала още. Слушам Гого в синхрон.
Цитирам: Наложи се да я изгоня от стаята си.
...?!...?!
Разбирам, че е разочарован и огорчен, обаче пресоли манждата. Мъжко е ти да си тръгнеш, ако чак толкова насериозно приемаш играта. Наложило се да я изгони?
Скрит текст:
WTF?!

Също цитат: Това е най-долната постъпка в Игри на волята.
Това си е стратегически ход. Най-долната постъпка си остава горенето на знамето на прабългарите.

Джаферович е безобразна. Аз, аз, аз...

# 3 204
Виктория наистина ли е спортистка?  В кой отбор е играла? Въобще не ми изглежда такава. Сега се видя много добре, че и в тази игра е зле, само тя пръхтеше, докато бутаха.  Май я бива само в дисциплината "крещене".
В момента играе в Белгия, преди това е играла в Румъния, Турция и Марица (Пловдив).
Нещо, което не знаех за нея - псевдонимът ѝ Пушката не се дължи на "благия" ѝ характер, а на факта, че е племенница на Евгени Иванов-Пушката.

# 3 205
  • Другата България
Любимият ми десерт 🤣

Двете “дървета“. Социални “дървета“. Жалко, страхотни млади хора.
Жалко в смисъл, че това тук ще им донесе /вероятно според мен/ отпадане.
В другото племе и Генчо, и Алекса - другите двама силни мъже, за разлика от тях са с доста добра социална игра.
Накрая ще се изкефя на макс, ако от четиримата най-далеч стигне....Гошо. В смисъл, аз съм си сигурна, че Фифо и Гого ще са отстреляни, просто си знам Тупарев на какво е способен......

# 3 206
  • Varna
В момента имат лайф Лефтеров, Георги, Чакалов и Гената- казаха, че тормоза над Фейгине бил много повече от колкото са показали, и тя много тежко го е приела. Питаха ги защо не са я защитили и Георги каза,че всички са я зашитили,но не са го дали. Оп- и Фифо се включи..

# 3 207
В момента имат лайф Лефтеров, Георги, Чакалов и Гената- казаха, че тормоза над Фейгине бил много повече от колкото са показали, и тя много тежко го е приела. Питаха ги защо не са я защитили и Георги каза,че всички са я зашитили,но не са го дали.
От страна на Виктория и Алекса при червените ли?
Защото за Синия отбор лично очевидно няма как да знаят.. 😂

# 3 208
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Генчо накрая на лайфа каза, че си оставя някои неща и утре ще се развихри.
Фифо се присъедини към лайфа.

# 3 209
Алекса е човек на честта, още вчера писах, че той няма да предаде най-близкия човек на Елица. Това е Мира, покрай нея като гледам, ще “намаже“ и Зори, но когато се стигне до една от двете Зорница ще е първа, така продължавам да смятам. Каквото и да направи Генчо днес, тази вечер, не хвана “дикиш“ при Алекса и Виктория. От друга страна, за Гошо и Фейгин вече писах, да не говорим, че Гошо вероятно до вчера е бил на лекарства и системи, Алекса няма да го изпрати на битка, и то номинационна. В случая явно самият той е повече от сигурен и в себе си, и в това което има като предимства, и в съюзниците си, и изобщо не се интересува от грошовете на Генчо. Тъй че аз съм 100% сигурна, че именно Генчо ще е втория номиниран утре. Което прави борбата на Мишето много трудна.
Не съм сигурен дали ми се е счуло или в разговора междру Алекса и Елица тя му сложи рамката на коалицията им до финала и в нея бяха включени Вики и Зори като най-силни играчи, а Мира не я спомена дори?  Каза нещо от сорта това сме си четиримата. И после това да го гледат по телевизора заедно... представям си как се чувства Мирослава.

Общи условия

Активация на акаунт