💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 470
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 180
Сега може ли малко солидарност и за Генчо и психическия тормоз, на който е подложен от една особено тъпа жена, ако не и две, вплели се като плевели около Алекса? Вярно, че е голям здрав мъж, а не крехко момиче, ама все пак.
😁 То между другото има слух ,че Гената е искал да излезне заради Трио "Българка" и се е консултирал с психолог, но после се е отказал. Та може и да е вярно това за тормоза. 😁
#savegencho
😄
Аз да си кажа, че съм му фен от началото

# 3 181
  • софия
Обясниха го по нагоре, не като мен,  да се налага народът да чете между редовете😁
Много хубава игра беше и всички се представиха повече от чудесно. Заслужена победа за безстрашните. Гената ме кефи, същият, като Алекса, но с повече дар слово. Ще да ми много интересни какъв танц ще извъртят в оставащите игри. Третото ми око сутринта рече, че Жорката ще е на елиминации, да видим спало ли е или си е свършило работата.
И кво, Гогата се оказа, че е моята порода. Винаги слагам различни чорапи. Обичам да ми започва денят с усмивка, а какво по добро от два различни, шарени чорапа, които да я предизвикат.

# 3 182
  • Другата България
Да, да, разбрах ви, много благодаря на всички.
Тоест, утре ни очакват две битки, не една. Аз доволен. И наистина нямам против да оплакна очи във Фифо, след като не е застрашен. Същото важи и за Гого, ако не Фифо, прогнозирам Гого да отиде да се бие. Гого-Алекса, УаУ!
Размечтах се.

# 3 183
В жълтото племе мустаците явно са станали мода в един момент Simple Smile И Лефтеров днес ми се видя мустакат, барабар Лефтеров с мъжете Simple Smile

За протокола искам да изкажа мнение за Генчо: леля Гена си е, Куков му подари много подходящ прякор.

# 3 184
И аз като Фейгин ще се присламча с едно мнение към другата "коалиция".

ВНИМАНИЕ: Пост над 3 реда. Недолюбващите спално бельо да подминават, без да правят забележки!

Напълно разбирам яда на Гого, защото е пряко прецакан от цялата работа - в едно подсилено племе на Супергероите, той щеше да е недосегаем, опонентите щяха да се целят или в главата на коалицията Алекса, или в жените, и Гого необезпокоявано можеше да си стигне до финала. Отделно от това в първата вечер на новите Безстрашни, той намери съмишленик в лицето на Мани, а на другия ден разбра, че тя буквално го е лъгала в очите. В "хейта" си не прекрачи границите на доброто поведение като Виктория, а даже го направи леко хумористично. И в негова защита - не той я изгони от стаята, а просто каза, че не иска да спи в едно помещение с нея и тя сама предложи да се премести.
Евала и на Лефтеров как го играеше "буфер" помежду им в кухнята и се държене напълно нормално. Голямо перде е, от ден едно е между чука и наковалнята и винаги реагира адекватно.
Все пак се надявам Гого и Мани да си оправят отношенията в предаването, симпатични са ми и двамата.

@Merri_An, не чакай сериозна битка между секундантите. Някакво пъзелче или балансче ще е за 10-тина минути екранно време. То и съвет ще има...

# 3 185
  • София
В този си вариант тази битка е нищо повече от една огромна маша на Продукцията, с чиято помощ допълнително контролират сценария на предаването.
Е много ясно! Една от многото маши в обращение. Сякаш малко манипулират всичко в това реалити, включително и игрите, та и това като допълнителен бонус.

# 3 186
За мен се случи нещо очаквано - Гого си отвори устата в повече от един синхрон за седмицата и всичко рухна...

# 3 187
  • София
Невероятно силно желание изпитвам да видя словесна битка между Вики и Джаферович Sunglasses
С цялата им злоба и гняв изливаща се  от устите им! Popcorn

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 12:05 от ketito

# 3 188
Алекса като някой мафиотски бос. Ходят им на крака различни хора да доказват преданост и да молят за милост.
Нормално. Коалицията на Елица, коалицията на Алекса...много хора на клона. А тези дето са излишни имат полезни ходове около нулата.

Дон Алексио да изгледа няколко пъти трилогията Кръстника ако не го е гледал. Допусна основни грешки в управлението на стадото и в мафиотската си структура. xD

# 3 189
Размишления относно Червеното племе. Аз на Алекса, въпреки че понякога има признаци на спортсменски прояви, въобще не му вярвам. Всеки ход негов е прагматично обмислен. Ако не му се иска да праща Гената на битка, едва ли е защото го играе честен и достоен, по- скоро си дава сметка, че Гената е от доста силните мъже и жълтите на този етап едва ли са изпратили човек, който ще му се опре, добре де, изключвам
Филип. Това би означавало Генчо да се върне с пари в кесийката, което на Алекса никак няма да му хареса. Не знам дали е възможно да мисли в тая насока, но ми се струва логично.

# 3 190
За мен се случи нещо очаквано - Гого си отвори устата в повече от един синхрон за седмицата и всичко рухна...

мне, тези моменти се гледат на повторение и се изучават Simple Smile

# 3 191
  • Sofia
Георги го виждам неизбежно номиниран на идния съвет. Дано да се върне. После Генчо и двмата влюбени трябва да стрелят по Виктория или Мира, с цел да отслабят коалицията на сърбина. Те двете ми се струва е по-вероятно да паднат на елиминационна. Генчо и Жоро може и да се наложи да похарчат малко парички. Алекса няма да пусне и капитанството. Най-много да го подаде на дружката си. Сложно ще е много там за тройката.

# 3 192
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Алекса като някой мафиотски бос. Ходят им на крака различни хора да доказват преданост и да молят за милост.
Нормално. Коалицията на Елица, коалицията на Алекса...много хора на клона. А тези дето са излишни имат полезни ходове около нулата.

Дон Алексио да изгледа няколко пъти трилогията Кръстника ако не го е гледал. Допусна основни грешки в управлението на стадото и в мафиотската си структура. xD
Шубе го е завалията да разтури курника на жената. Все пак да не забравяме, че е пехливанка. Една точилка по кратуната и е дотам.

# 3 193
Нее, на Гого не е тормоз. Разбирам, че иронията за някои е основно оръжие, но няма смисъл да си слагаме думи в устата. Неговото просто си е злоба. Разбирам огорчението му, но се държи, все едно Мани е убила човек.

В този формат има битки,в които буквално здравето и живота на участниците могат да зависят от съотборниците,на които трябва да имат пълно доверие.Чудя се,дали Мани би се качила на върха на човешка кула,ако знае,че мръсните номера са позволени и ненакзуеми.В този случай дали ще и бъде важно да има доверие на хората,които я държат?

# 3 194

Нищо не е рухнало. Много си е добре Гого. Страхотен млад човек с чиста душа. Жалко, че няма повече като него. Бих искала в живота си да съм заобиколена от повече Гоговци и от нито един Илиян или Мануела.

Общи условия

Активация на акаунт