💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 262
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 225
Виктория наистина ли е спортистка?  В кой отбор е играла? Въобще не ми изглежда такава. Сега се видя много добре, че и в тази игра е зле, само тя пръхтеше, докато бутаха.  Май я бива само в дисциплината "крещене".
В момента играе в Белгия, преди това е играла в Румъния, Турция и Марица (Пловдив).
Нещо, което не знаех за нея - псевдонимът ѝ Пушката не се дължи на "благия" ѝ характер, а на факта, че е племенница на Евгени Иванов-Пушката.
Ужас... пак връзкарка по линията на националите. Евгени беше респектиращ, а тя предимно злобее.

Точно това се чудех. Волейболът изисква издържливост, пъргавина, все качества, които не виждам у нея.

# 3 226
Въпреки опита на Мира да вземе топките на Алекса, той все пак успя да си ги върне обратно 🤣

# 3 227
  • София
Няма ли някой да ме светне къде гледате лайфовете и как  да ги намеря?

# 3 228
С всеки епизод и излъчени кадри Алекса и Виктория копаят дъното. Явно няма дъно за тях, има още л@йна до безкрай...
И всеки кадър все повече Мани ми се издига в очите, макар никога да не съм я харесвала, особено като се има предвид, че е приятел на Илиян...Такова поведение и да не се оправдава като малко детенце рядко се среща за млад човек. Напълно зряло поведение - постъпила е така, така е преценила. Никой не е умрял, никой не е напуснал предаването по пряка вина на саботажа. Това, което се случи е , че един отбор отиде в други два. И никога не е изразявала пряка или скрита подкрепа към змийчарника.

# 3 229
Гого почна да говори и всеки път копае още по-дълбоко. Не искал Мани в стаята си?! В неговата стая? Като не я иска да се изнася, що тя да се мести. Почвам да разбирам защо са дружки с Виктория, направо са си лика прилика. И той смята, че са му длъжни.
И пак с този енергиен вампир за Мани, когато си в коалиция с Алекса и Виктория…

# 3 230
Май тази година не съм имала време да пиша в темата, но ви четях от време на време. Включвам се да си кажа мнението за постъпката на Мани и Фейгин - тъпо е, не е много феър плей, но не смятам, че чак пък толкова трбяваше да ги нападат. Предали били отбора! Кой точно отбор? Същия, в който ги заплашваха с разплата? Същия, в който Виктория и Алекса многократно им заявиха -сега ще видите вие? Смятам, че отбора ги предаде преди това! Все пак да гласуват срещу Цецо си е част от играта и е тяхно право, няма значение дали харесва на останалите или не - трябваше да им уважат мнението, а не да им обявяват едва ли не война, пък после да се сърдят. Не мога да разбера защо се прави и паралел с реалния отборен спорт? В кой друг спорт отбора игра, след края на която трябва да елиминира един от играчите си? Не се сещам за такъв! Играта си е индивидуална и тук, просто в определени моменти/част от които на арената/ се коалират, когато имат взаимна изгода, но водещото си е лични интерес! А за това кое е честно и кое не- ми в спорта съм виждала доста нечестни неща - симулации, атака срещу контузен противник, забранени похвати, забранени субстанции - абе............. Смятам, че и Алекса и Виктория не са съвсем невинни и чисти в реалния живот. За Гого не знам - може и да е!

Като съм споменала и Гого да си кажа и за него! Харесвам го много като играч, сега ми хареса и реакцията му към Мани - най-после видях някаква емоция! Но....................... абе как го намирате привлекателен? Само като му чуя гласа и..................... че този човек няма грам живец, представям си го да разказва онзи виц за охлюва дето се стрелнал в храстите. Сори, ама такъв мъж не може да ми е секси!

# 3 231
Скрит текст:
Сега топчето от гащите на Мира в гащите на Алекса… брои ли се за изневяра Joy
Много добро! Joy

Червени на съвет, мдаа.
Заложила съм на Генчо още днес.
Тубата нафта май ще си остане на бензиностанцията Мери .. няма да нито Мира, нито Зори защото.
Според мен Георги е по-вероятна мишена от Генчо, но не с голяма разлика.
Ааааа, не. Аз снощи писах, но в калабалъка не си го прочел, то страници наред хейт имаше.
Дори лично се обърнах към теб, да го видиш.
След снощната битка Зори беше много изтощена, държа до последно, Алекса я похвали и просто бях убедена, че няма да е тя номинирана. И писах, че вероятно ще е мъж.
Отървал съм го определено. Снощи бях на пъб и се радвах, как намазаха ските на Барса и как Ливърпул победи Аякс и се върнах в темата доста след полунощ, след като се прибрах.

Сега ще се върна да го потърся, благодаря.

Редакция
Намерих го, много точно предположение, браво!
Скрит текст:
При червените, Бен, ако четеш, моята туба с нафта може да стане имагинерна само защото след днешната битка и представянето на Зорница, по-скоро нали там нещо с ръцете ѝ, ако загубят червените си мисля, че може и да ѝ се размине. А и спечели доверието на Алекса, засега. Така че ако загубят, може и някой от мъжете да замине, не знам. Кристалното ми кълбо много се запоти след днешните емоции и разочарованието от НЕслучилата се коалиция при жълтите, за която си мечтаех, и която знаех, че надали ще се случи. Ама пък мечтите са безплатни.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 00:00 от Bengun

# 3 232
То с това енергиен вампир, веднъж казано, прозвуча смешно обаче после леко налудно…
Като  не я искаш в стаята, изнеси се ти като ти е толкова зор, ти си този с проблема. Интересно; Гого при сините хоп в коалиция с диктаторите, най- вече Виктория, при жълтите- хоп около Джаферович го гледам, че кръжа и седя днес. За последното все пак оставям вратичка, че мога да греша. Първият път избра такова поведение, втори път да избере същото обаче няма да е добре- за него. Но да, много е секси в жълто, спор няма за това. 😎

# 3 233
  • София
Забавляват се двама от любимците на форума:

# 3 234
  • София
Да ви кажа честно аз Гого го забелязах, когато започнах да чета в темата. Много се зачудих кой е този с многото фенки и тогава го загледах. Вярно, че и формата не гледам от първия ден, но по-принцип не харесвам такива мъже скатавки (имам предвид социалната игра, не спортните игри).

# 3 235
Няколко дни не бях влизала и буквално не мога да изчета. А не коментирам, преди да съм прочела всичко. Много неща исках да пиша, но стари и вече не виждам смисъл. Не мога да коментирам Олстарс, защото не съм гледала други сезони. По същата причина не коментирам и лайфовете.
Не искам да коментирам плочки и бицепси. Гледам на хората там като участници в ИВ, а не парче месо. И искрено искам да благодаря на мъжете в темата, че не качват и коментират дамски дадености, каквито също имаше доста на показ.
Искам да се включа във въпросите, но с въпрос към Гого и Алекса - те двамата, като защитници и пазители на племето, наистина ли не виждаха, кои са подводните камъни, които постоянно ги бавеха и проваляха в игрите? Или просто им трябваха удобни гласоподаватели?

# 3 236
Изпуснах епизода и вас изпуснах.Ще се връщам да гледам и чета.
Но както споделих имам челен сблъсък в реала с МФ и  ще се наложи да отделя много време и енергия.
Та ако може в резюме какво се случи днес!? Благодаря предварително!

# 3 237
  • Другата България
Скрит текст:
Нали знаеш колко обичам да си говорим с теб в темите за ТВ формати? И дори обичам да споря, защото винаги спора с интелигентни хора ми е носил голям кеф. Обаче, загубих им бройката на дните вече, колко дни се пише само за това, и пак за това, и се навъртях много страници основно с хейт и наистина едно и също. А и моето мнение съм го написала вече, относно цялата ситуация. И всеки един от главните герои. Нищо лично към теб, но няма да дискутирам по темата повече. Знам, че ще ме разбереш правилно.
Разбира се, ще се върна сега да ти прочета мненията. Simple Smile
Иначе е нормално да се коментира, то това си е събитието на сезона. Засенчи изцепките на Манка от предния сезон!
Разбира се, че е нормално, но да не излиза от рамките на добрия тон и да не прераства в коментари за инакомислещите. Иначе....хайде ще систематизирам, въпреки, че няма значение, но на теб не ми пречи да го кажа отново. Аз не харесах Мани и Илиян от първия ден още, дори не знаех защо. Мани на терена няма нищо общо с Мани в социалната игра, да уточня. Опитвам се да ги деля, макар че ми е трудно. Докато за Илиян мнението ми остана непроменено докато излезе от предаването, и истински се зарадвах. Този човек е идеален за другия формат, който следим, макар че и за там трябва да се поошлайфа още, и може и да съм му фен. Тук, с това поведение спечели моята неприязън. Но най-много ме “впечатли“ личното му признание, че нарочно е дразнил постоянно Вики и Алекса, че и Цветан, за да агресират и да го ударят, след което да ги дисквалифицират. Аз съм сменяла отдел, и то на добра позиция бях,  заради точно такъв “тих“ агресор. Мил, усмихнат, манипулативен, който умее да намери слабите страни на хората, които са срещу него, и да започне да ги използва тихо, подмолно, кротко, без да повишава тон, докато се усмихва насреща , за да ги унизи, да каже и направи нещо в точния момент, с което да ги предизвика, за да избухнат и да го “отнесат“ те, докато той самия ни лук ял, ни мирисал, “невинен“, “нищо не направил“, горкия той...и т.н. И всичкото това заради лична изгода, естествено. И за да не “агресирам“ аз, по моя си начин, шумен, открит, директен, просто се преместих. Тихите “агресори“ за мен са далеч по-“опасни“ от шумните, емоционалните, дори на моменти невъздържани хора. Те ще избухнат първично, заради емоция, но в повечето случаи няма да го направят с лоши мисли, напротив. Утре ако ти се наложи, точно те ще ти подадат ръка. Докато манипулатора си остава такъв, особено ако гони лични цели и е готов да ги постигне с всякакви средства. В които не влиза “честна игра“. И това си пролича по време на цялата му игра, особено когато двамата с Мани крояха планове за Фейгин и накрая той като по-.....отворен, отиде да я дообработи той, “машата му“ остана настрани. Тази вечер чухме, че си е признал пред Генчо това, че именно той е измислил и плана със саботажа, Мани и Фейгин отново бяха маши в ръцете му. През цялото време потърпевша беше Сашка, именно защото и той, а и Мани, усетиха къде точно са слабите ѝ страни, и “удариха“ точно там. Просто я използваха. Да, за някои това може да е приятелство, но моето понятие за приятелство е малко по-различно, разбирането ми за него. Не оправдавам изобщо поведението на Вики и на Цецо на моменти, на Алекса също, но ги разбирам. И вероятно ще е банално, че го повтарям постоянно, но за мен медала винаги е с две страни. Просто различните хора  обръщат различни страни, когато започват да го разглеждат. Едни започват от една, други от друга. Като прибавим и Тупарев като човека, който е измислил състезанието, за мен този хейт дни наред - към всички, е неоправдан. Затова и спрях да пиша по темата, гледам напред към следващите епизоди.
Извинявай за “чаршафа“, но на теб реших да ти обясня, защото знам, че ще разбереш правилно.

# 3 238
Маг Белградски фенер 🤣
Чисти черни магии, прави бели 🤣 Гледа на кафе и леща 🤣 Магически ритуали за отключване на късмет и любов 🤣
Такса - 50 гроша

# 3 239
Гого почна да говори и всеки път копае още по-дълбоко. Не искал Мани в стаята си?! В неговата стая? Като не я иска да се изнася, що тя да се мести. Почвам да разбирам защо са дружки с Виктория, направо са си лика прилика. И той смята, че са му длъжни.
И пак с този енергиен вампир за Мани, когато си в коалиция с Алекса и Виктория…

Човек се определя що за стока е и по средата, хората с които общува. Чета, че и сега Гого е с Виктория , Цецо и Алекса. Явно си е паснал с тях.
Странно, защо Елица отсъства.

Общи условия

Активация на акаунт