💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 432
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 285
Куков не беше забавен, а жалък, пренавит,с типичната му логорея, която бълва.  Тъй като бяха три лайфа, бях като цветарка.Запазили са само Лефтеров и Илиян за жалост. Слушам всички подкасти, надкасти и май доста се увлякох по формата. Признавам си, преди съм го подминавала в тв програмата, моята половинка също се запали покрай мен.
Рядко преглеждам страницата във фейсбук, но там са снимали двата лабиринта или по-скоро минималната разлика в двата, която е осигурявала по-пряк път за вкарване на топчето на жълтите. Става въпрос за по-тесен проход при червените и съответно заобиколен път.

# 3 286
  • Sunshine state
Ох, нова драма - Фейгин и Георги. Не ща да им гледам лиготиите. Таман едната двойка се разтури, сега нова.
Аз смятам, че ще е номиниран някой от мъжете утре.
Гого защо да не се ядосва на Мани? Тук вече някакъв култ към нея има ми се струва. То да не смее човекът да си покаже емоцията и веднага беше наплют. Да се има предвид, че не съм от влюбените в него.
Продължавам да се ядосвам на хибернацията на жълтите и бездействието им спрямо Джафи. Не се пробудиха от зимния си сън и започвам вече да смятам, че си я заслужават.

# 3 287
Ники Михайлов имаше качества. Това, че не ги разви и ги опропасти, защото е мързел и наблегна на друго е съвсем друг въпрос. В чужбина пък не помня дали въобще проби.
Но да кажем, че има изключения в БГ. Което не променя факта, че мнението е основано от това, че Виктория не е симпатична, а не на професионалните и качества.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 02:34 от Lafusko

# 3 288
СлаБе, като са им слаби ангелите, нямат работа в такова риалити. Аз съм сигурна, че и договорите, които са подписи, са много рестриктивни. А и реалният живот не е люлка за слабаци.

Предполагам и , че поне част от персонажите не са баш такива в реалния живот.
Мда, това ми е грешката, а мислих да го допълня, защото е редовен рефрен.  Наистина ли, ако това момиче, което от всякъде го нападат се опита да нарани себе си, защото повярва на масата. Наистина ли няма да ви трепне окото и ще кажете, ми, като не могат да издържат да не са се записвали. Ей това за мен е истинската агресия. А не това, което ни показват.
Скрит текст:
Изрязани моменти, натъкмени така, че да палят масовката.
 Сериозно ли мислиш, че едно 19 годишно момиче е слабачка и щом не издържа, значи така трябва. Та нима всички не сме минали през това. И като храните със всякакви епитети непознати хора, това какво удовлетворение ви носи. От няколко места чувам, че в тази тема коментарите били доста обрани. Във фейсът било чудо. Честно казано, не искам да си представям какво е по социалните мрежи, защото и това, което тази вечер прочетох тук хич не ми спада в категория обраност.
[/spoiler]
Отговорих на този твой пост. Не мисля, че са със слаба психика. Повече се чудя на действащи спортисти , защо влизат в едно такова риалити, където могат да се контузят сериозно и да опропастят спортната си кариера.
...Някой дава ли си сметка, че едно такова момиче, като Зори или Фейгин, младо. Точно във възрастта в която се опитват да се валидират и търсят одобрение от всички как може да им подейства. Ако са по лабилни, даже не искам и да си помислям какво може да стане. Тук повечето сме майки, жени, хора минали тийн годините и пак го виждам....
Точно аз не съм човек, който поддържа и приема агресията в каквато и да била форма. Но не мисля, че на 19 си малък. Сещам се аз с какво се занимавах на тази възраст и какви борби съм водила. Много хора говорят, сякаш за малолетни дечица. Ми не, не са такива. На тази възраст много техни връстници вече гледат деца и са поели доста по-сериозна житейска отговорност от някакви си там игри.
И от къде ти хрумна, че едни пълнолетни калени спортистки, при това Фейгин е в спорт, който се започва от доста млада възраст, са с такава крехка психика, че чак биха тръгнали да се нараняват, щото видиш ли разни непознати хора пишели разни неща? Не мисля така. Утре, ако Фейгин падне на леда, дали ще се срине да не може да продължи и да изиграе съчетанието си докрай? Не мисля. Спортът много калява психиката. Какви спортистки биха били, ако са с толкова слаба психика?
От друга страна, много жени използват плач, за да се представят пред другите за слаби и да предизвикат съчувствие. Или да кършат постфактум пръсти, за да си изчистят имиджа. Не зная дали са от този тип, както не зная и дали не са.
А мислиш ли, че те не са знаели къде отиват и на какво ще бъдат подложени? И не са си дали сметка предварително дали могат да го понесат?   Има няколко сезона, има различни риалити предавания и всеки път много коментари. публично е всичко, лесно се намира.
Както казват, дори и лошата реклама, пак е реклама. И всички си я направиха, независимо от коментарите. Кой беше чувал за повечето от тях преди това?

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 03:19 от Diorela

# 3 289
  • earth
В професионалния спорт, за да пробиеш връзките са изключително важни. Това не е само мое мнение. Казвал ми го е лично един от най-уважаваните и успешни (на клубно и национално ниво) български треньори по футбол.

# 3 290
В България, в която и да е административна структура, за да пробиеш ти трябват връзки.

# 3 291
  • софия
Diorela, ще го напиша по кратко. Какво е удоволствието да сипеш злост по някой, която знаеш, че го наранява?  Ей това питах. Във ферманът не видях отговор.

# 3 292
  • София

Скрит текст:

# 3 293
  • Sunshine state
Който не му издържат нервите и не е готов, да не влиза във формата в край на сметка. Знаеш къде отиваш и като се чувстваш малък и беззащитен, си стоиш у вас и чакаш да пораснеш. Това по повод Фейгин и колко малка и крехка била. Не е ли гледала предишни сезони и какви са отношенията между играчите? Мани я набута в тая ситуация, защото видя, че е наивна и нерешителна.

# 3 294
Въпрос към Гого:

1. Има ли смелост в сходна ситуация, да изгони Алекса или Виктория от стаята и кой би я напуснал според него той или един от другите?

Знам, че е много рано за въпроси към него, но за мен е важно да разбера до колко  действието му е продиктувано от стоящият пред него човек и съответната възможност да си го позволи.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 07:12 от jhbd

# 3 295
Diorela, ще го напиша по кратко. Какво е удоволствието да сипеш злост по някой, която знаеш, че го наранява?  Ей това питах. Във ферманът не видях отговор.
Можеш да го оформиш като въпрос към Виктория! Yum

# 3 296
В лайф на Илиян и Мани споделиха, че много харесват Гого, че е най-силен и много съжаляват, че не са успели да го привлекат.
На реката Илиан страшно много си е говорил с него и е научил за здравословно хранене и други теми и смята за себе си това за супер обогатяващо общуване и го смята като свой ментор.

Тези въпроси как ще бъдат зададени, съжалявам, не съм разбрала?
Моите въпроси към Илиян:

1. Предпиеха ли ход с който да привлекат Гого към тяхната коалиция и ако да, каква е причината според него, поради която не постигнаха успех?
2.  Очаквал ли е Продукцията да разкрие действията на Мани и Фейгин пред всички участници  и лично той бил ли е готов да понесе негативните последици и отрицателните оценки от участниците в ИВ?
3. Сега след излизането от Игрите, за кой участник съжалява, че не е успял да играе с него в коалиция?

Толкова много въпроси бушуват в моето съзнание и съм сигурна, че пропускам нещо съществено, което искам да попитам. Възможно ли е да участвам  по-късно и с други предложения?

# 3 297
  • София
Ники, не прави грешката да се влияеш силно от социалните мрежи. Пишем за неща, които видим всеки ден в 90-те минути вечер. Готини сте много, не си разваляйте приятелството. Тепърва ще се виждат не дотам приятни неща от Продукцията. Ако държите на онлайн срещите, провокации никога няма да липсват. Поздрави на цялата банда около теб. Стискам палци за Михаела довечера. Голяма лудетина е Simple Smile

# 3 298
Гого много тъпо изгони Мани - “изгоних я от стаята СИ”. Все едно той е платил за тая стая и му се полага само на него.

И за съжаление не видях никакви наченки на осъзнаване при него защо се е стигнало до саботаж. Не може да си в тази игра и да не обмисляш положението на всеки един съотборник и какво би било най-изгодно за него. Не може да очакваш, че противников лагер ще подкрепя твоя защото им крещят и ги заплашват. И в крайна сметка, не може да не осъзнаваш, че това е индивидуална игра и освен на арената, има и стратегически ходове. Все едно пада от небето.

В заключение, Гого вече не ми е толкова симпатичен. Но пък беше време да почне да си показва и характера.

# 3 299
Интересно е как тук има 50 страници с защита на Мани и обяснения колко е ранима и крехка, как всички са длъжни да са любезни с нея. Гого е злобен, защото не одобрява постъпката й и т.н.  Но през страница се пише колко тъпа е Зори. Тя е по-млада ако някой е забравил, с Фейгин са почти наборки. И това си е психически тормоз.

Общи условия

Активация на акаунт