💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 440
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 270
  • София
Не не, спокойно си лягай, Генчо лъжел. И Саша Фейгин е излъгала като им е разказвала. Всички са готини и с мед да ги намажеш. Представям си, човек който крещи пред камера, как се държи като я изключат. Сигурно спокойно и благо.

Така де, те някои хора като видят камера и от шаш започват да викат... Сценична треска ги хваща, ама защото са много истински и открити, вместо на мълчание, ги избива на крещене Joy

# 3 271
Забавляват се двама от любимците на форума:

Разочарована съм от стойката на Филип, много има още да работи над нея. Мислех го за чудесен атлет.
Гого е с перфектна стойка, но това не ме изненадва, част е от дисциплината, с която се занимава.

# 3 272
  • софия
СлаБе, като са им слаби ангелите, нямат работа в такова риалити. Аз съм сигурна, че и договорите, които са подписи, са много рестриктивни. А и реалният живот не е люлка за слабаци.

Предполагам и , че поне част от персонажите не са баш такива в реалния живот.
Мда, това ми е грешката, а мислих да го допълня, защото е редовен рефрен.  Наистина ли, ако това момиче, което от всякъде го нападат се опита да нарани себе си, защото повярва на масата. Наистина ли няма да ви трепне окото и ще кажете, ми, като не могат да издържат да не са се записвали. Ей това за мен е истинската агресия. А не това, което ни показват. Изрязани моменти, натъкмени така, че да палят масовката.
 Сериозно ли мислиш, че едно 19 годишно момиче е слабачка и щом не издържа, значи така трябва. Та нима всички не сме минали през това. И като храните със всякакви епитети непознати хора, това какво удовлетворение ви носи. От няколко места чувам, че в тази тема коментарите били доста обрани. Във фейсът било чудо. Честно казано, не искам да си представям какво е по социалните мрежи, защото и това, което тази вечер прочетох тук хич не ми спада в категория обраност.

# 3 273
Като отворя темата и видя 50 нови страници ми идва да си чепна зелката.Astonished Гледам да ги чета, защото са ми интересни уважителните мнения на всички, но този  път четох по диагонал, просто е невъзможно. С няколко думи искам да се включа и аз.

Саботажът на Мани и Фейгин - в скрит текст за който не му се чете.
Скрит текст:
щях да ги подкрепя, ако бяха казали на племето намеренията си. Щом са решили на всяка цена да го правят нищо нямаше да загубят, даже смятам, че щеше да е в огромен техен плюс. Можеха да кажат "ние ще саботираме по един или друг начин, не искаме да играем повече с вас, няма да позволим да стигнем до победа, вие си преценете колко да се развадате, победа няма да видите". Даже идеалният момент да го кажат щеше да е докато обсъждат стратегията точно преди играта. Така виждам нещата аз. Друг приемлив вариант щеше да е видимо да не си дават зор и намеренията им пак да са ясни. Те избраха подъл начин, битката беше изключително тежка и ситуацията стана много грозна. Не са го направили за да се спасят от агресия, а за да отмъстят за Илиян, това с агресията ми звучи абсурдно.

Някой вчера през нощта избирателно е докладвал мнения ,които не му харесват. И даже се маха с пръст дадени потребители да се махат ,ако не им е угодно. Ама хайде преди да тръгнеш да информираш модератор ,които и да си ти, помисли си ,че всеки има различна гледна точка,различни възприятия за света и различни лични предпочитания.

+1000 Много е детинско да се докладваме и да се трият мнения, смешна работа.

Aaliyah, слънчице, чувствам се виновна, че аз те развратих.JoyJoyJoy Не трябваше да отварям темата за палатките.
Скрит текст:
Нещо не е наред с тази снимка 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Мъките на добричкия великан...

Тук нещо щях да коментирам, но се загледах в Цецовите дълги кълки и блокирах ..... сигурно гледам почти толкова тъпо колкото и той когато му се счупи сандъкът... пък и преди да се счупи ... абе гледам неразбиращо като него и аха да проговоря .TrollfaceTrollfaceTrollface

Аааууууу, ама аз верно съм по-проста от Цецо! Забравих да напиша едно от най-важните неща. Редактирам се за да добавя, че напълно одобрявам поведението на Гого! Какъв агресор, какви пет лева видяха хората?! Предвид колко предаден се е почувствал запази невероятно самообладание.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 01:38 от mon day

# 3 274
Народните любимци си го отнасят здраво. И Гого няма да го пожалят, а Филип понеже е в подножието на върха стои малко по-на завет! Почнах да се притеснявам за супергероя, защото това обществено внимание сигурно не му е никак комфортно.

И от цялото предаване така и не се намери друг играч, който да се отличи като истински фаворит и да грабне народната любов. Това е проблем на кастинга според мен. Ралица вероятно може да се отличи, но засега не е блеснала така ярко, освен на капитанската ѝ битка. Дано нататък да има шанс. И на въпроса кога достойна жена ще спечели в тези мъжки игри, не виждам отговора.

Така че не се сърдете, че най-много се подкрепят Гого и Филип и моля не ги съдете много строго. Simple Smile

А ако не спечелят играта - голям праз! Парите днес ги има - утре ги няма. Дано извлекат други, по-ценни придобивки.

# 3 275
Аз пък не разбирам, как определяме какъв е някой по това с кой се събира. Нормално е да са на групички. Не може да си приятел и да си приятен на всички.

Виктория не е викала в лайфа. Не се е и защитавала, макар хейта да беше огромен. Отговори само за "тормоза" към Мани и Фейгин като каза, че го прави за последно. Каза, че се чувства виновна само за реакцията си след саботажа и е избухнала, минало и е и са се гушнали с Фейгин. За ситуацията при сините никога не е имало тормоз. Наистина е имало много неизлъчвани неща. Каза, че много са си говорили с Фейгин и повечето пъти тя я е търсила. Тъй, че ми е интересно жълтите, как точно узнаха за големия тормоз-всъщност знам-от Илиян.
Коментираха основно ИГРАТА и как я играят участници, като Генчо беше главен герой. Имаше разногласия. Зори обаче си личи, че беше много огорчена. Тя не можеше да повярва, че има хора които са писали обиди, защото била казала нещо за да Генчо, пък те го харесвали. Имало и пожелания за....абе лоши.
Зори попита Алекса и Вики, кой са щяло да номинират, ако са останали с Мани и Фейгин. Алекса каза, че им е обещал ако играят с тях да не ги номинират и е щял да го направи. Наясно съм, че сега е лесно да го каже. Готин беше като цяло лайфа.
Алекса и Ели са във Вики и даже успяха да включат СОТ-та без да искат та и звъняха на Вики Grinning
Кукича беше забавен.
Много се надявам Зори да превъзмогне обидите. Яко и личеше, че е на ръба. Всички много я подкрепяха и и казаха да не забравя, че това е игра и е нормално да има различни мнения и не трябва да се влияе, а е важно само мнението на близките и хора.

Ралица има много хубави отгори на въпроси. Тя също е близа с тях основно.

# 3 276
Чакалов обиден, ама и той изплиска легена по казуса със саботажа. Не може да кажеш на феновете, част от които и твои, че са неадекватни, а после "заповядайте в чисто новият ми чакалкаст". Малко е ...неадекватно. Ами, не благодаря! Няма да заповядаме.

Не знам защо приемате всяко казано нещо за чиста монета. Първо относно Зори, грам, ама грам не й се сърдя за това какво е казала за мен, нямам идея защо тя го е приела по такъв начин и явно е казала някъде си, че й се сърдя, а няма нищо такова, дори се зарадвах, че чух името си, макар и с лошо. Simple Smile Второ относно това, че съм защитил Мани и Фейгин, отново заставам зад думите си и съм на тяхна страна за ситуацията в това какво са направили, но в никакъв случай не съм нарекал "феновете си" "неадекватни". Бях написал следното "Вярвам, че адекватните хора ще имат адекватно мнение", което означава, че интелигентните хора ще могат да погледнат и от тяхна гледна точка и да не ги осъдят веднага и да ги обиждат, но вероятно съм разбран погрешно. Аз винаги споделям "чисто новият си подкаст" за хората, които се интересуват и искат да имат повече информация за реалитито, както и за самите участници, пределно ми е ясно, че не съм интересен на всички, така че, щом не ти се гледа, не заповядвай. Благодаря за мнението ти! Simple Smile

# 3 277
Ето го моето племе играчи фаворити по стойност хора и физ подготвени

Джаферович и Мирелка изрязани 😂🤣😂😭

# 3 278
Аз от толкова хейт ,който се изписа тук последните няколко седмици направо изгубих ,кои са фаворитите. 😁 То толкова обиди има за всички ,че незнам "неоплют " играч  остана ли  въобще ??? А до края има ощеее много. 😁

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 02:32 от Joy 05

# 3 279
  • София
Yellow Heart

Гого и Мани - с примирие под формата на общ пост в социалните мрежи. Bowtie Ралица също е публикувала пост на Жени в историите си, въпреки че е разочарована от видяното в епизодите тази седмица:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 02:04 от La Vikinga

# 3 280

От сериозни теми, пропуснахме Безстрашните готвачи 😃

# 3 281
  • софия
Чакалче,  дръжте се. Виждам как ви се пропукват отношенията в реала. Не го позволявайте.  Доста ще ви се изсипе на главите. Дръжте се заедно и оставете игрите назад. Кой каквото казал и направил да остане там, ама наистина.

# 3 282
  • София
Не знам защо приемате всяко казано нещо за чиста монета. Първо относно Зори, грам, ама грам не й се сърдя за това какво е казала за мен, нямам идея защо тя го е приела по такъв начин и явно е казала някъде си, че й се сърдя, а няма нищо такова, дори се зарадвах, че чух името си, макар и с лошо. Simple Smile Второ относно това, че съм защитил Мани и Фейгин, отново заставам зад думите си и съм на тяхна страна за ситуацията в това какво са направили, но в никакъв случай не съм нарекал "феновете си" "неадекватни". Бях написал следното "Вярвам, че адекватните хора ще имат адекватно мнение", което означава, че интелигентните хора ще могат да погледнат и от тяхна гледна точка и да не ги осъдят веднага и да ги обиждат, но вероятно съм разбран погрешно. Аз винаги споделям "чисто новият си подкаст" за хората, които се интересуват и искат да имат повече информация за реалитито, както и за самите участници, пределно ми е ясно, че не съм интересен на всички, така че, щом не ти се гледа, не заповядвай. Благодаря за мнението ти! Simple Smile
👏👏👏 Yellow Heart

# 3 283
Не успях да цитирам, но видях мнение, че Виктория била избирана с връзки да играе в отборите, в които е била понеже е племенница на Пушката. Божеее То бива пристрастия, но това вече е тотал щета. В професионалния спорт въобще няма значение кой си, ако нямаш качества, еле пък в чужбина.

# 3 284
Не успях да цитирам, но видях мнение, че Виктория била избирана с връзки да играе в отборите, в които е била понеже е племенница на Пушката. Божеее То бива пристрастия, но това вече е тотал щета. В професионалния спорт въобще няма значение кой си, ако нямаш качества, еле пък в чужбина.
Ники Михайлов, вратар на националния ни отбор по футбол, на тати момчето харесва това JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт