💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 199
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 850
Някой вчера през нощта избирателно е докладвал мнения ,които не му харесват. И даже се маха с пръст дадени потребители да се махат ,ако не им е угодно . 😳 Че аз да питам отново, не живеем ли в демократична държава ,където всеки може да изкаже свободно мнение??? 🤔
 В моя пост помолих да сме по- толерантни един към друг и да не използваме обиди и силно преувеличени термини .Даже бях радостна ,че съм в тема изпълнена с експерти от всякакъв вид психолози ,психиатри ,лингвисти.😁😁😁
   Призовах малко по спокойно да го караме. С повече усмивки, хумор и забава и без да се нападат съфорумци за различно мнение. 😊
  Но нещо грешно сигурно съм написала за да бъда изтрита ? 🤔
 Извинявам се ,ако е така. Ама хайде преди да тръгнеш да информираш модератор ,които и да си ти, помисли си ,че всеки има различна гледна точка,различни възприятия за света и различни лични предпочитания . И света е по колоритен ,забавен и щур точно поради тази причина.😃😃😃

# 2 851
  • София
Обещания колаж за тримата мускетари и Дартанян
Или най-обичаните участници в историята на ИВ
Simple Smile

въпрос от мен, кой е Дартанян, кой Атос, кой Портос и кой Арамис? 😋
Дартанян май е ясен, хаха, ама другите?

И един колаж, който не е мой
Поздрави за Гого армията!

# 2 852
  • София
Дяволо, супер е това с въпросите.
Като човек, който отделя толкова време на темата и следи всичко с подробности, не виждам защо да нямаш право да предлагаш въпроси.

И без друго сигурно ще се наложи да обобщаваш и обединяваш въпроси.

Пък каквото съфорумците решат/решим.

Харесвам предложението на EdelV, въпрос дали си заслужава, след като няма участник, който да излиза чист от такъв формат.

# 2 853
Неделчо и Туджаров нали са по стратегиите.
Предполагам, че и без ние да зададем такъв въпрос те сами ше го питат дали той или Виктория е провокирала разцеплениято след влизането и в племето? С други думи кой първи е започнал войната и поради каква причина? Дали просто заради първата и номинацията или нещо, което отново не са излъчили?

# 2 854
Скоро няма да изчета всичко, но да кажа за анкетата.
Глас за червени. Искам да гледам жълт съвет.
За Гого. Не постъпи правилно, защото не даде шанс на Мани да обясни. Той е доста обран и можеше да седнат двамата и да си кажат кой, защо, как. Да обясни как се чувства той и да изслуша Мани тя как се чувства.
Иначе шапка му свалям за хладнокръвието. По едно време имах чувството, че ще получи инсулт.
Приятел с нито един.
Останалите отговори с мнозинството.

# 2 855
  • София
Дяволо, харесва ми това с въпросите. Ето ги моите три:

Има ли ход, който съжаляват, че не са направили, и смятат, че е щял да обърне играта в тяхна полза?

Ако Гого е там - смята ли, че отношението към Мани и Фейгин в племето е било добро и като към равностойни съотборници?

Смятат ли, че трябва да се въведат ясни и точни правила относно кога кой може да бъде подпомогнат/сменен при забавяне, колко хора да участват от всяко племе, когато са неравен брой, какво за колко гроша можеш да си купиш и т.н.?

# 2 856
  • София
Най-накрая има ъпдейт с ТВ рейтингите и какво да ви кажа, този сезон на ИВ чупи рекорди...
Рейтингът расте непрекъснато, докато основния конкурент Фермата започва да пада стремглаво надолу, което доста ме натъжава, но това е положението...

И така това са съответно за седмици: 03.10 - 09.10 / 10.10 - 16.10
Т.е. все още не сме стигнали пиковата настояща седмица, която сигурно ще чукне някакъв рекорден супер връх.
По принцип за телевизиите всичко над '12 рейтинг' е нещо изключително, смятайте сами...

# 2 857
Нещо не е наред с тази снимка 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ех,къде гледаш пак....Joy
Просто Гого използва тежестта на цялото си тяло 🤣🤣🤣

😅😅😅🤣🤣🙂🙂
Така като гледам ми става ясно защо жълтите окапаха като круши. Имали са допълнително тежест.

# 2 858
  • София
И тук вървим към чупене на рекорди. Спрямо миналата седмица на този етап сме в график 65+ страници. Разликата постоянно се увеличава. Твърдо ще ударим над 300 страници до неделя вечер.

# 2 859
Скрит текст:
Най-накрая има ъпдейт с ТВ рейтингите и какво да ви кажа, този сезон на ИВ чупи рекорди...
Рейтингът расте непрекъснато, докато основния конкурент Фермата започва да пада стремглаво надолу, което доста ме натъжава, но това е положението...

И така това са съответно за седмици: 03.10 - 09.10 / 10.10 - 16.10
Т.е. все още не сме стигнали пиковата настояща седмица, която сигурно ще чукне някакъв рекорден супер връх.
По принцип за телевизиите всичко над '12 рейтинг' е нещо изключително, смятайте сами...

За Фермата никак не ми е мъчно. Когато и да го махнат за мен ще е късно. xD
Предпочитам Сървайвър пред такива селяшки истории.

# 2 860
  • Sofia
Ами ок, аз написах, че не са нормални тези думи и за мен е нагло да казваш, че щом, няма да сте тримката, няма племе. И това независимо коя коалиция ги казва.
Явно обаче съм прекалено отборен играч.
Сиена, благодаря, ей това е обективно.

И аз съм отборен играч, но за мен отбор е друго, а не две воюващи групички. Мани и ко имаха смелостта да си го заявят в ситуция или-или. 
Алекса и Виктория също вярват, че отборът са те двамата + приближените им, които се видя, че защитават на всяка цена, също с лъжи и манипулации. Те в ситуация или-или много бързичко ще изберат своя си "отбор", някой съмнява ли се?! Обаче иначе като им изнася силно скандират за отбор и включват в него всички Simple Smile Това тяхното си е чиста демагогия за мен. Същото правеше и Генчо в началото. А когато това не работи, се почва с "ти млъкни; разговорът приключи; чакам обяснение" и т.н. със съответният тон и език на тялото. Все думи и маниер на поведение, каквито в една група от равнопоставени хора, претендиращи за чест, уважение, корекнтост и общо благо не са продуктивни и това е очевадно. И изобщо не съм съгласна, че те просто не можели по друг начин да разговарят. Не, те не могат по друг начин да се наложат.

# 2 861
Обещания колаж за тримата мускетари и Дартанян
Или най-обичаните участници в историята на ИВ
Simple Smile

въпрос от мен, кой е Дартанян, кой Атос, кой Портос и кой Арамис? 😋
Дартанян май е ясен, хаха, ама другите?

Бдагодаря, Дяволо. Както винаги - номер 1.

Атос - беше малко мрачен образ, но пък знаещ и можещ, аристократ, с пари. Бивш съпруг на Милейди.
Портос - дебеличък веселяк, който обичаше да похапва. Издържаше го някаква богата дама.
Арамис - красивият любовник.
Дартанян - е ясен. Simple Smile

Трудно. На мен най-привлекателен ми е Морунов. Пристрастна съм, признавам. Simple Smile - Арамис
Най-тежък характер, но много знаещ и можещ ми е Юли. - Атос
Фифо - е мощен, вероятно и добре си хапва за да поддържа тази прекрасна физика. Портос Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 16:08 от Tahiti

# 2 862
Diavolo, може би трябва да измислим някакъв знак, с който да маркираме, когато задаваме въпросите към участниците, за да може по-лесно да ги преглеждаш после? Друг цвят? Примерно син?

Ето, ще визуализирам идеята си с моя въпрос към Илиян:
Предвид развитието на ситуацията смяташ ли, че твоята идея за саботаж на играта, която беше реализирана от момичетата, е била всъщност добра идея? Не донесе ли тя повече негативи, отколкото позитиви на Фейгин и Мани?

# 2 863
  • софия
Дяволо, чудно се е получило. Поздравления за будната съфорумка и за това, че сте я осъществили.
 Ако ми хрумне нещо ще пиша.
Aaliyah13 да се почувства рязко виновна, че в момента черепната ми кухина е в тотален вакуум и ни въпроси, ни отговори могат да го пробият.

# 2 864
  • София
Аз само не разбрах двете момичета защо си замълчаха и не се обосноваха за постъпката си. Хайде Фейгин ми е ясно, че е малка и няма смелост да го направи, но на Мани й стиска.
И в понеделник, когато беше предишната война в темата го зададох този въпрос. Никой не ми отговори. Кога в играта чухте момичетата, че са били насилвани и мачкани. Кога се оплакаха от това и го сложиха, като причина да саботират отбора. Ще ви кажа, никога. Причините, които изтъкваха пак повтарям в играта бяха : да отмъстим за Илиян и защото така ще отървем кожите.
Ако задаваш въпроса на мен - не знам. Мога само да предполагам, но реално няма как да знам, затова и ми се искаше да обяснят, каквато и да е причината - дали заради това, че другата коалиция не оцениха приноса им за племето, дали заради обстановката, дали защото са видели това като единствена възможност да останат в играта. Единствено смятам, че не е само за да отмъстят за Илиян, защото пък от по-предни думи на това изказване,  имаше друго - че този план е измислен още преди той да отпадне. Т.е. мотивът за мен е друг, отпадането на Илиян може само да е наклонила везните в полза на решението да действат.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 16:37 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт