💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 217
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 820
  • София
НЕ говоря за реакциите. Зададох въпрос за конкретни думи и поисках обективна оценка, защото наистина ми е интересно. Да разбирам ли,че при две коалиции е нормално едната да иска другата да не я закача, за да си остане цяла. Само за сведение ще кажа, че ако някой от Вики, Алекса и Гого беше направил или казал същото, аз пак щях да ги осъдя. За Вас обаче дали щеше да е така в обратния вариант.

Говориш за Виктория/Цецо/Алекса, нали? Защото след техните номинации имаше драми за заплахи за възмездие заради дръзкото им номиниране, как могли да номинират силната и достойна Виктория, как могли да посегнат на горкия Цецо... Цецо се извиси над Мани, каза й да мълчи...

Фейгин, Илиян, Мани си приеха номинациите достойно, отидоха, върнаха се, нямаше драма. Касим също. Да, след първия път смени коалицията, която го предаде, наговори се с другата коалиция зад гърба му, и го номинира без да му каже. Същата тази коалиция на достойните и откритите. Когато Касим потърси обяснение от Цецо за лъжливите думи, Цецо не знаеше какво да каже. Но после обвиниха Мани и сие, че не им пукало за напускането на Касим...

# 2 821
Пускали ли сте тук Фифо, от участието му с група други мъже от България търси талант?
Попадна ми днес в сайта на Господарите, но не мога да пусна линк.

Мдаа. Джафа беше отлично гримирана. Може да е левичарка.

# 2 822
  • софия
Скрит текст:
Следя темите "от клончето" без да се разписвам в нея, но след поредната намеса на продукцията ми се иска да кажа, че тоя публичен линч ми дойде малко в повече. За моментите, когато ми се иска да пратя продукцията на елиминации ще пиша накрая.

По отношение на саботажа и реакциите на играчите спрямо него - ами абсолютно нормално, останалите сини да са ядосани. Дори да седнат и да си самоананализират поведението, едва ли ще кажат: "Да бе, аз/ние се държахме гадно, затова сега хак да ни е. Благодаря ти, че по този начин ни отвори очите - повече няма да правим така".
Що се отнася до саботьорките: ами щом правилата го разрешават и им е стискало да го направят - ОК. В крайна сметка, накрая ще победи само един. Няма да си поделят наградата като племе.
Не мога да се поставя на тяхното място, защото не мисля, че някога ще попадна в тази игра. В момента, не се сещам за житейска в ситуация с която да направя паралел и да преценя дали съм склонна към саботажи или не.
За хората от другите племена ми се струва, че сред тях има такива, които са одобрили постъпката им още там на терена, но публичната им реакция е такава, защото "какво ще кажат хората?!"
Най-големите губещи от това са самите саботьорки. Заради това което направиха, едва ли ще изградят силни линии на доверие с хората от новите си племена. Алекса и Вики пак са си заедно и и могат да приобщят още някого. Гого - разочарован е, но и той ще успее да се сговори с част от новото си племе, защото има качества, които и противниците му са забелязали. Да, възможно е престоят му в играта да е различен спрямо това дали си беше останал Супергерой, но и това не е лесно да се прогнозира.

Ситуациите с подпирането на разни играчи от страна на продукцията - ами то не е от вчера. Не мога да си спомня за конкретни случаи от първите два сезона, но предишният път се възмутих няколко пъти. Единият със сигурност беше след тайната вечеря на реката. Порицаха ги публично, но можеше да пратят племето директно на съвет. Или да ги спрат в момента на "престъплението", като са такива радетели за справедливост. На терена, останалите отбори очакваха отслабени от липса на храна хора, а идват такива, които може да са "замезили" повече от тези на стопанството. Другото нещо, което отразих като несправедливо беше какво получи един от губещите битката на острова: Симеон вместо вкъщи отиде в играта, всички останали отпаднаха след загубите си.
Слизай по-често от клончето, че имаме голяма нужда от трезвомислещи хора. Много станахме тези с пяна на устата. 😁

# 2 823
Защо си мисля, че това саботажче им е подшушнато от продукцията, естествено с намек, че няма да се чуе, види, научи. Съгласили са се и ги изпържиха пред строя.

# 2 824
Лъвица, говоря за думите на Илиян "Щом не ни искат тримата, няма да има племе." Те ми направиха изключително гадно впечатление, не саботажа. За това попитах. Не мисля,че която и да е коалиция е длъжна да иска тримката от другата- и за "умните" и за "силните".

# 2 825
Снощи Джафа и Мирела бяха добре гримирани ,с хубава очна линия / когато си говореха в спалнята и плетяха поредната интрига кого да номинират/ .Бяха се понагласили за номинациите Wear Lipstick

# 2 826
  • София
Защо си мисля, че това саботажче им е подшушнато от продукцията, естествено с намек, че няма да се чуе, види, научи. Съгласили са се и ги изпържиха пред строя.
Аз миналата година имах такова усещане за наденицагейт. Че жълтите са напълно наясно, че продукцията знае за храната, но понеже почти всичко е шоу, то и гладуването е шоу.
И затова бяха така изненадани, че ги разкриха. Стори ми се, че си мислеха, че "без храна" означава, че продукцията не я осигурява, но няма пречка друг да я осигури. И че продукцията дълго си е затваряла очите за храната, докато не прецени, че е дошъл моментът.

Също като с частта от пъзела. Димо можеше още на плажа да каже: Изпадна ви нещо. Или: Мани, Фейгин, нямате право.
Просто търсят сеир, това е. А изправени пред строя е далеч по-драматично и зрелищно.

# 2 827
  • София
Лъвица, говоря за думите на Илиян "Щом не ни искат тримата, няма да има племе." Те ми направиха изключително гадно впечатление, не саботажа. За това попитах. Не мисля,че която и да е коалиция, трябва да иска тримката от другата.

Както и коалицията на Илиян не беше длъжна да иска Цецо и Виктория? Според мен, отново казвам, думите на Илиян не бяха защото някой е дръзнал да ги номинира, а заради средствата. Племе нямаше, не защото бяха две коалиции, а защото едната тарторстваше над другата с агресия, всеки път когато не успяваше да ги надиграе с хитрост. А и Илиян не го е играел достойният, откритият, добрият, защитникът на малки момиченца. А всъщност точно той накрая си защити момичетата, с последния дъх в играта.

Между другото, защо достойният Алекса не прежали 50 гроша да спаси Цецо? И защо Виктория не му потърси сметка? Така щяха да ги разбият тримата "злодеи", а Цецо нямаше да отпадне. Сама останала Фейгин едва ли щеше да саботира. Но за Алекса, Цецо не струваше и 50 гроша. За сметка на това много смело обясни на другите как не жалели за Касим.

# 2 828
Цитат
Цитат на: Lafusko в чт, 27 окт 2022, 13:17
Интересно ми е да чуя едно наистина обективно мнение от поддръжниците на Илиян за думите му \"Щом не ни искат тримата заедно, няма да има племе\". Хайде кажете сега, смятате ли това за нормално, защото пак ще кажа, за мен си е това жива наглост, не саботажа.

Значи, ако половината племе , явно не иска другата половина  е ясно, че племе няма . Има сбор от хора, живущи на една територия. Кое не е ясно тук. ? Племе, е отбор от хора, които имат обща бъдеща цел , но трябва да се разделят с някой , защото правилата на играта са такива (както е в жълтото племе). Обща бъдеща цел, на едно племе е да се съхранят , колкото може повече хора до края. Така ли е или се лъжа. Ако племето няма такава цел, а обратно  иска да наказва и прогонва играчите си , защото са гласували (което е задължително)- и цели да прибере играчи от друг отбор - значи племе няма. Прав е Илиян

# 2 829
  • Sofia
Интересно ми е да чуя едно наистина обективно мнение от поддръжниците на Илиян за думите му "Щом не ни искат тримата заедно, няма да има племе". Хайде кажете сега, смятате ли това за нормално, защото пак ще кажа, за мен си е това жива наглост, не саботажа. Питам, при условията на две коалиции, той наистина ли очаква никой да не ги закача. Най нормалното нещо е да воюват двете групи. По тази причина възприемам всичко като скандали и война в ИГРА.

Всичко е така, да, и ето моето мнение – да, смятам за нормален всеки ход, който не е против правилата на тази игра. Още повече в етап, в който всички са наясно, че прегрупиране на играчи ще има,  смятам че никоя коалиция не дължи лоялност на друга, с която нали воюват. Т.е. за мен тая мантра за отборност си е популизъм и лост за власт и контрол – от страна на някои участници и също от страна на самата продукция.

# 2 830
Нещо не е наред с тази снимка 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 2 831
Ами ок, аз написах, че не са нормални тези думи и за мен е нагло да казваш, че щом, няма да сте тримката, няма племе. И това независимо коя коалиция ги казва.
Явно обаче съм прекалено отборен играч.
Сиена, благодаря, ей това е обективно.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 15:09 от Lafusko

# 2 832
  • София
Всичко е така, да, и ето моето мнение – да, смятам за нормален всеки ход, който не е против правилата на тази игра. Още повече в етап, в който всички са наясно, че прегрупиране на играчи ще има,  смятам че никоя коалиция не дължи лоялност на друга, с която нали воюват. Т.е. за мен тая мантра за отборност си е популизъм и лост за власт и контрол – от страна на някои участници и също от страна на самата продукция.

А, е тука е истината. Не се държиш с хората като с твои съотборници, а очакваш да има отбор... има ли отбор? Не. Робите не са съотборници.

# 2 833
Довечера според вас Зори умното кого ще издаде на даскалите по физическо?

# 2 834
Нещо не е наред с тази снимка 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ех,къде гледаш пак....Joy

Общи условия

Активация на акаунт