💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 318
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 805
  • София
Тъй като избягвам да гледам промото за следващия епизод (предполагам, че няма нужда да казвам защо 😁), може ли някой да каже каква ще е днешната игра?

# 2 806
Изгледах отново играта, Женя е “добре” гримирана, мощна и безполезна. Не положи никакви усилия и закопа племето си, ама иначе то едни дълбоки размисли минават през главата ѝ и камерата държи да ни покаже поклащане на глава, свиване на устни, направо мъката на главната героиня в нискобюджетен сериал. Нищо по-дразнещо няма в този сезон от намазаната физиономия и натрапеното присъствие на Евгения.

# 2 807
Абе и аз като бабите пред блока да се включа за нещо, което не ми е ок🤣. Вики хубаво харесва Алекса (особено след като седмици наред гледа късите му крака и голямо дупе 🤣), но снощи бая му висеше на врата🤣. Малко на любов ми избива, не знам 🤣. Не искам да създавам раздори в Листопад, но на Али Ръза да не му стане рязко лошо след снощния епизод🤣. Росалинда може да реве, но може и да се бие🤣. Не знам, не знам. Нещо ми намирисва🤣.
Много ми е интересно как Виктория ще се овеси на врата на Алексата. Ми той и е до пъпа.

# 2 808
Абе и аз като бабите пред блока да се включа за нещо, което не ми е ок🤣. Вики хубаво харесва Алекса (особено след като седмици наред гледа късите му крака и голямо дупе 🤣), но снощи бая му висеше на врата🤣. Малко на любов ми избива, не знам 🤣. Не искам да създавам раздори в Листопад, но на Али Ръза да не му стане рязко лошо след снощния епизод🤣. Росалинда може да реве, но може и да се бие🤣. Не знам, не знам. Нещо ми намирисва🤣.
  Какво да прави Али Реза, сЪрце не му дава да не прегърне момиченцата от племето, нищо че това е една глава над него
Тъкмо главата му ще е на правилното място 🤣

# 2 809
  • софия
Надкаста с Ели е мнооого добър. Виртуално и стискам ръката на тази жена. Възхитена съм.
  След цялата идиотия, която успяха да забъркат герои и продукция вече ми олекна. Знам за кой ще стискам палци. Вики, Гого и Алекса. Сините така или иначе ми бяха на сърцето изначално. И още помня защо те ми станаха най-мили. Защото бяха истински, защото направиха невъзможното, защото имаха волята. Та моето палцестискане ще е за смърфовете, които с гордост се наричаха такива.
Тъй като избягвам да гледам промото за следващия епизод (предполагам, че няма нужда да казвам защо 😁), може ли някой да каже каква ще е днешната игра?
Сляпата баба с колелата в които има по един човек. Въртят го и той ги насочва по трасето. Мани миналата година беше култова там.😁

# 2 810
Интересно ми е да чуя едно наистина обективно мнение от поддръжниците на Илиян за думите му "Щом не ни искат тримата заедно, няма да има племе". Хайде кажете сега, смятате ли това за нормално, защото пак ще кажа, за мен си е това жива наглост, не саботажа. Питам, при условията на две коалиции, той наистина ли очаква никой да не ги закача. Най нормалното нещо е да воюват двете групи. По тази причина възприемам всичко като скандали и война в ИГРА.

Може да върнете предните епизоди, за да видите реакциите на Виктория и Цецо след номинация, в последствие и тази на Илиян, надявам се ще разберете, кое е нормално.
НЕ говоря за реакциите. Зададох въпрос за конкретни думи и поисках обективна оценка, защото наистина ми е интересно. Да разбирам ли,че при две коалиции е нормално едната да иска другата да не я закача, за да си остане цяла. Само за сведение ще кажа, че ако някой от Вики, Алекса и Гого беше направил или казал същото, аз пак щях да ги осъдя. За Вас обаче дали щеше да е така в обратния вариант.

# 2 811
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Темата се натяга и натяга, няма ли някакви интересни гифчета или нови снимки на супер нинджата Гого или испанския боец Фифо?
В някои от мненията си потребителите са дали супер забавни прякори на участниците, дайте да им праснем на всички по един 😀.

# 2 812
Изгледах отново играта, Женя е “добре” гримирана, мощна и безполезна. Не положи никакви усилия и закопа племето си, ама иначе то едни дълбоки размисли минават през главата ѝ и камерата държи да ни покаже поклащане на глава, свиване на устни, направо мъката на главната героиня в нискобюджетен сериал. Нищо по-дразнещо няма в този сезон от намазаната физиономия и натрапеното присъствие на Евгения.

освен, че посоченото е много дразнещо, направо се учудвам кой се доверява на "професионалните" качества на джафката. толкова зле се гримира....

# 2 813
Много ми е интересно как Виктория ще се овеси на врата на Алексата. Ми той и е до пъпа.

В този случай Алекса може да обърне една тенджера на главата на Виктория и да се набира на дръжките, за да ...

# 2 814
Да се включа и аз с късен коментар.
Постъпката на Мани и Фейгин беше от тъпа, по-тъпа. Няма как такова нещо да остане незабелязано, не знам дали бяха подготвени за последиците. Не беше никак честно и спортсменско от тяхна страна. Но ги разбирам. Седмици наред се раздаваха за племето си и мъкнаха на гърба си онзи влюбен трубадур Цецо. Палячото му с палячо, не разбра, че не става за нищо. Няма друг човек с толкова грешна самооценка като него. Дори Виктория в един епизод каза, че е слаб, зад гърба му, разбира се. Та, момичетата търпяха много и в един момент всичко изби. Лошото е, че покрай сухото гори и мокрото.
Поведението на Виктория снощи беше под всякаква критика. То врясъци, писъци, каканижене. Добре бе, разбрахме те колко си разочарована, не е нужно да го изкрякваш 30 пъти един след друг. Прави се на селска мутреса, то не бяха физиономии, грозни чупки, дърдорене. Ако бях на Фейгин нямаше да я изтрая, сериозно. Но Фейгин е неопитна да защити каквато и да е своя теза и постъпка. Дали от малкото години и липса на опит, дали други дефицити и ще продължават да я мачкат, ако не се окопити малко.
Алекса и той все едно не знае на какво ги подложиха, че сега да се пули и пита Защо.
Гого ми се стори най-адекватен спрямо случилото се.

# 2 815
Отново сляпа баба, но този път дистанционното ще си го търкалят с тях по терена.
Разбрира се задължително показаха кои отпадат. Laughing

# 2 816
Жената е с разлепени пръсти 🤣 имайте малко милост🤣. Тъкмо взе да ги свива и хвана очната линия 🤣. Нещата не стават бързо 🤣. Главата й е паприкаш от схеми, стратегии, Фифо, коалиции, грошове, саби, ножове, жезъли и брадви 🤣. Повтаря си непрекъснато на ум “омръзна ми да се правя на глупава” 🤣, още я боли стомаха от развалената риба на реката 🤣, трудно си връзва дори кока на главата 🤣 Изобщо хич ни й е лесно на нея.🤣 

# 2 817
  • София
Интересно ми е да чуя едно наистина обективно мнение от поддръжниците на Илиян за думите му "Щом не ни искат тримата заедно, няма да има племе". Хайде кажете сега, смятате ли това за нормално, защото пак ще кажа, за мен си е това жива наглост, не саботажа.
Наглост е да агресираш, когато някой не изпълнява заповедите ти да предаде своята коалиция и да номинира своите.

Наглост е да обвиняваш тройната коалиция, че не играели за племето, когато първи Цецо игра за отпадане на член от неговото племе.
Това няма нищо общо с въпроса, който зададох. Съжалявам, но Вашето мнение е много далеч от обективност.
Колко да е далеч? Колкото всяко друго, включително Вашето. Личните мнения изначално са субективни, оксиморон е да искате обективно мнение от един човек.

Виж, анкетите са друго. Там мнението ми е далеч по-близо до графа "обективност" от Вашето, доколкото позицията ми съвпада с тази на мнозинството.

# 2 818
  • Някъде в Матрицата
Следя темите "от клончето" без да се разписвам в нея, но след поредната намеса на продукцията ми се иска да кажа, че тоя публичен линч ми дойде малко в повече. За моментите, когато ми се иска да пратя продукцията на елиминации ще пиша накрая.

По отношение на саботажа и реакциите на играчите спрямо него - ами абсолютно нормално, останалите сини да са ядосани. Дори да седнат и да си самоананализират поведението, едва ли ще кажат: "Да бе, аз/ние се държахме гадно, затова сега хак да ни е. Благодаря ти, че по този начин ни отвори очите - повече няма да правим така".
Що се отнася до саботьорките: ами щом правилата го разрешават и им е стискало да го направят - ОК. В крайна сметка, накрая ще победи само един. Няма да си поделят наградата като племе.
Не мога да се поставя на тяхното място, защото не мисля, че някога ще попадна в тази игра. В момента, не се сещам за житейска в ситуация с която да направя паралел и да преценя дали съм склонна към саботажи или не.
За хората от другите племена ми се струва, че сред тях има такива, които са одобрили постъпката им още там на терена, но публичната им реакция е такава, защото "какво ще кажат хората?!"
Най-големите губещи от това са самите саботьорки. Заради това което направиха, едва ли ще изградят силни линии на доверие с хората от новите си племена. Алекса и Вики пак са си заедно и и могат да приобщят още някого. Гого - разочарован е, но и той ще успее да се сговори с част от новото си племе, защото има качества, които и противниците му са забелязали. Да, възможно е престоят му в играта да е различен спрямо това дали си беше останал Супергерой, но и това не е лесно да се прогнозира.

Ситуациите с подпирането на разни играчи от страна на продукцията - ами то не е от вчера. Не мога да си спомня за конкретни случаи от първите два сезона, но предишният път се възмутих няколко пъти. Единият със сигурност беше след тайната вечеря на реката. Порицаха ги публично, но можеше да пратят племето директно на съвет. Или да ги спрат в момента на "престъплението", като са такива радетели за справедливост. На терена, останалите отбори очакваха отслабени от липса на храна хора, а идват такива, които може да са "замезили" повече от тези на стопанството. Другото нещо, което отразих като несправедливо беше какво получи един от губещите битката на острова: Симеон вместо вкъщи отиде в играта, всички останали отпаднаха след загубите си.

# 2 819
Илит, напротив. Ако ме бяхте прочели, щяхте да видите когато казвам, че щях да реагирам така на думите дори ако бяха казани от другата страна. Самите думи са наглост, да искаш от другата страна да те пази, за да сте си тримката. И като си тръгнеш..след теб потоп. Също така писах, че бях фен на Мани и Фейгин. И не ме издразни саботажа, той е ок., а ето всички тези позьорски думи, тип "Ще видите вие пък", които са продиктувани от това, че не сме заедно Пенчо, Генчо, Атанас и аз.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 14:36 от Lafusko

Общи условия

Активация на акаунт