💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 440
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 790
Интересно ми е да чуя едно наистина обективно мнение от поддръжниците на Илиян за думите му "Щом не ни искат тримата заедно, няма да има племе". Хайде кажете сега, смятате ли това за нормално, защото пак ще кажа, за мен си е това жива наглост, не саботажа. Питам, при условията на две коалиции, той наистина ли очаква никой да не ги закача. Най нормалното нещо е да воюват двете групи. По тази причина възприемам всичко като скандали и война в ИГРА.

Може да върнете предните епизоди, за да видите реакциите на Виктория и Цецо след номинация, в последствие и тази на Илиян, надявам се ще разберете, кое е нормално.

# 2 791
Хора, които се делят са Виктория, Цветан, Елица, Алекса и Мирослава. А първата все още е и обидена на съплеменниците си.

Според мен това бутане на Алекса, не се е харесало никак на останалите участници и може би и това да е причината да не говорят с тях, все пак където е Алекса там са Елица (за която се е хванала Мирослава) и Виктория(за която се е хванал Цветан).

# 2 792
  • София
mushama,

Съгласна съм, че Ралица не е първа приятелка с всички, според мен нямат и много общо по между си - тя и Мирела, да речем, но ми се струва прекалено добра, за да таи нещо в себе си дълго, все пак това, което виждаме, се е случило отдавна, а далеч след това тя е писала искрени поздравления и се е радвала на племето си. Може би ще остане с разочарование от формата, защото не съм сигурна, че е имала реални очаквания. Има участници, които обаче наистина няма да простят случилото се в предаването и още дълго ще го помнят. Сега например Зори и Генчо са скарани, но като че ли и двамата са способни да се извиняват и имат шанс да се помирят. А Ралица е способна да прости, ако  ѝ се извинят за думите, ще приеме.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 03:51 от La Vikinga

# 2 793
  • София
Червените жени и те за племето си милеят и душа дават, затова толкова бързо избраха външен за капитан. Защото явно принадлежността към определеното племе се предава по полов път. Хайде Зори не е никаква изненада, че е глупава, показа го нееднократно, но от Мирослава съм ужасно разочарована.
Много ми се иска вече Михаела и Ралица да се събудят, да се огледат къде се намират и да започнат да играят стратегически, а не наивно. Снощи изпуснаха брилянтен шанс да обърнат нещата в своя полза.

# 2 794
Чета в предните страници споровете дали трябвало да се меси продукцията. LaughingЧе те в миналия сезон дадоха на Валентин пъзел, който не може да се реши (този плъзгащия с плочките с числа), а онзи Димо бутна лодката на Стоян по време на дуела му с Мани и му събори кубчетата.

# 2 795
Абе и аз като бабите пред блока да се включа за нещо, което не ми е ок🤣. Вики хубаво харесва Алекса (особено след като седмици наред гледа късите му крака и голямо дупе 🤣), но снощи бая му висеше на врата🤣. Малко на любов ми избива, не знам 🤣. Не искам да създавам раздори в Листопад, но на Али Ръза да не му стане рязко лошо след снощния епизод🤣. Росалинда може да реве, но може и да се бие🤣. Не знам, не знам. Нещо ми намирисва🤣.

# 2 796
Интересно ми е да чуя едно наистина обективно мнение от поддръжниците на Илиян за думите му "Щом не ни искат тримата заедно, няма да има племе". Хайде кажете сега, смятате ли това за нормално, защото пак ще кажа, за мен си е това жива наглост, не саботажа. Питам, при условията на две коалиции, той наистина ли очаква никой да не ги закача. Най нормалното нещо е да воюват двете групи. По тази причина възприемам всичко като скандали и война в ИГРА.
Наглост е да агресираш, когато някой не изпълнява заповедите ти да предаде своята коалиция и да номинира своите.
От там нататък всеки играе за коалицията си.

Наглост е да обвиняваш тройната коалиция, че не играели за племето, когато първи Цецо игра за отпадане на член от неговото племе.
Това няма нищо общо с въпроса, който зададох. Съжалявам, но Вашето мнение е много далеч от обективност.

# 2 797
ами той алекса и без това гушкач се оказа, та....

# 2 798
  • Sunshine state
Да не дискутирам повече около Мани и Фейгин гейт, да питам нещо:
До кога Джафа няма да участва в игрите контузена? До кога ще я търпят още? То бива, бива, ама като не е в кондиция, да си заминава. Дразни ме това.

# 2 799
mushama,

Аз съм съгласна, че Ралица не е първа приятелка с всички, според мен нямат и много общо по между си тя и Мирела, да речем, но ми се струва прекалено добра, за да таи нещо в себе си дълго, все пак това, което виждаме, се е случило отдавна, а далеч след това тя е писала искрени поздравления и се е радвала на племето си. Може би ще остане с разочарование от формата, защото не съм сигурна, че е имала реални очаквания. Има участници, които обаче наистина няма да простят случилото се в предаването и още дълго ще го помнят. Сега например Зори и Генчо са скарани, но като че ли и двамата са способни да се извиняват и имат шанс да се помирят. А Ралица е способна да прости, ако  ѝ се извинят за думите, ще приеме.

О да, далеч не мисля, че ще го държи дълго. Сега го преживява наново, което е нормално. Просто аз си мисля, че тя ще заеме много рязка и твърда позиция оттук нататък и че просто е оставила игрите зад гърба си. Разочарована от някои хора, но не губи съня си, че Мирела не знае на кой свят е.

Мисля, че хората които няма да се разберат никога са Куков и Генчо, Звезди и всички, Чакала и Алекса, Виктория и света. Останалите очевидно, попадайки в нормална обстановка са се усетили и държат най-малкото любезни отношения, но то няма и защо да не...Това е игра. Ок е да не те кефят някои хора.

# 2 800
Подозирам, че за момента някои участници са си мили и драги, но с напредването на формата и инфото, което излиза от синхрони,монтажи, може и да не остане така.Пак ще общуват в приятелски тон, но нещо ще им нагарча.

Виктория беше по-ниска от зелето в присъствието на Елица, но след отпадането на пандичката, нещата си дойдоха по старо му,но в ново племе. Алекси грабна гегата, изведе овцете на паша с вярното си овчарско куче и запя. Има си и личен кавалджия  в племето даже-ГенчА/който свирука тъжно/

# 2 801
Абе и аз като бабите пред блока да се включа за нещо, което не ми е ок🤣. Вики хубаво харесва Алекса (особено след като седмици наред гледа късите му крака и голямо дупе 🤣), но снощи бая му висеше на врата🤣. Малко на любов ми избива, не знам 🤣. Не искам да създавам раздори в Листопад, но на Али Ръза да не му стане рязко лошо след снощния епизод🤣. Росалинда може да реве, но може и да се бие🤣. Не знам, не знам. Нещо ми намирисва🤣.

В един от епизодите каза, че не го приема за мъж заради ръста му...

# 2 802
Тъй като много се говори за чест, достойнство и предателство, само ще спомена, че първия, който предаде свой беше Цецо като номинира Касим първия път. Да не забравяме, че Касим играеше с Цецо и Виктория в началото и чак, когато Цецо го номинира, се обърна към другата коалиция.

# 2 803

В един от епизодите каза, че не го приема за мъж заради ръста му...
Е, айде пък ся 🤣 Не каза точно това. Аман от тоя ръст. Единият бил много висок, другия - много нисък. Тя ако само ще подбира няма да намери идеалния. Брад Пит е свободен, но вече избяга от една командаджийка и не му е до това 🤣 Тъй че и той отпада🤣 Да хваща първия спокоен и Дзен мъж, който й се заплете в краката 🤣 и да ражда деца, че времето тече 🤣

# 2 804
  Какво да прави Али Реза, сЪрце не му дава да не прегърне момиченцата от племето, нищо че това е една глава над него

Общи условия

Активация на акаунт