💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 325
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 865
Думите на Илиан- като не ни искате нас тримата- значи няма племе не ги разбирам , като - ако ни номинирате ще се разпаднем Той е достатъчно наясно със стратегиите и, че ще бъде  номинирван, като част от по-малка коалиция. Визира, че те не ги искат физически, т.е един вид да не им дишат въздуха в стаята дето се вика. Това значеха и думите на Мани -когато заяви , че пак би повторила действията си Да тя знае, че тук ще бъде пак на пангара вечно на номинации, но поне ще ходи като играч , който е нов, който е забавил отбора или каквато  да е причина, но не и ей тъй за наказание да ти натрием носа . Поне аз така ги почувствах нещата.

# 2 866
Ама те си казаха - сега вече отмъстихме за Илиан. Глупава работа.

# 2 867
Joy05, мен снощи ми казаха, че ще ме баннат заради флууд и огромни цитати 😎 Тъй че ако рязко изчезна от темата да знаете къде съм 🤣 В небитието 🤣

# 2 868
По принцип не съм негативен човек и трудно ще видите мой пост да хейти който и да е играч. Обаче след снощи, ако напиша истинското си мнение за продукцията, във връзка с разкриването на саботажа на Мани и Фейгин, ще получа поне 3 месечен бан. Rage Просто няма такива смотани beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep beeeeeeeeeeeeep beeeeeeeeeeep Продукцията трябва да се намесва, ако някой наруши правилата, за да наказва или дори да дисквалифицира, не да се меси в сратегиите на играчите и да контролира настроенията и отношенията между тях. Fucking idiots.
И като сме на тема саботажи ..... Trollface най-доброто за мен довечера ще е Рали и Мишето да саботират и на съвета да срелят по Джаферович с помощта на Мани и грошовете, ако трябва и сабите. Джаф е контузена и най-вероятно ще отпадне, а Михаела ще се върне и играта се обръща яко в тяхна полза. Trollface

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 18:08 от batigol

# 2 869
  • София
Да, Джаферович трябва да е главната мишена. Не Филип. Да престанат да се занимават с него, интригите идват от друго място, как пък не го разбраха.

# 2 870
Не успях да прочета всичко, но не видях да се коментира самата битка, покрай скандала с Мани и Фейгин.

Това, че жълтите трябваше да държат 8 дървета, а червените 7, след като Жени пусна почти веднага своето. А после обясняваше как никога не би предала племето си и да играе за себе си, за разлика от Мани. А продължава да седи в племето контузена и реално заради нея изгубиха вчера.

И Мирела на синхорна дрънка, че не разбира какъв е проблемът и защо червените държат... Без коментар. No Mouth

# 2 871
Темата се натяга и натяга, няма ли някакви интересни гифчета или нови снимки на супер нинджата Гого или испанския боец Фифо?
В някои от мненията си потребителите са дали супер забавни прякори на участниците, дайте да им праснем на всички по един 😀.
Търсят се известни исторически личности за останалите участници Satisfied

# 2 872
Вчера не успях да се включа с коментар за развоя на събитията, но определено отношението на Фейгин към цялата ситуация доста ме издразни. Първо, саботажът едва ли е обсъждан в последната секунда, това със сигурност се е говорило още като Илиян беше в играта. Явно тогава Фейгин или не е осъзнавала за сериозността на един подобен план и последиците, които носи със себе си, или е била твърде наивна. Можеше да им каже, че не подкрепя саботажи, особено когато на няколко пъти показа колко е нерешителна. А не когато опре ножа до кокала да започва да плаче и да проявява пълна слабохарактерност. Не мисля, че Илиан и Мани щяха да имат против, пак щяха да си запазят коалицията, но Фейгин нямаше да участва в саботажа.

Ами за мен лично възрастта не я оправдава... Джералдин беше по-малка от нея, но доста по-разумна сякаш. А и влизайки в подобна игра, не може да не си обмислил подобни развои.

Мани според меннаистина е човекът с най-много топки, както вече беше написано. За момент не трепна и не се разкая за случилото се. Жълтите няма как да я разберат защо би го направила отново, но те пък от самото начало са племето с най-много скрити под масата неща, въпреки че са ми любимци. Така и не си изговориха вътрешните проблеми, затова нямат причина да осъждат Мани за отношението ѝ към супергероите.

# 2 873
Малко поизпуснах дискусията тук, но не ми се връща да преглеждам предишните мнения, защото само мога да си представя какви моралистки оди са се разтегляли по-назад в темата.

Само една вметка, преди и аз да се впусна по принципарско-моралистката писта: много хубави въпроси сте пуснали в анкетата този път. Напълно в резонанс с пулса на последните събития, така да се каже. Браво!

Относно "предателската" драма от снощи. Лично за мен това е ходът на сезона. Направо им пръснаха кочинката на големите спортисти. Не става да не те зачитат ни за играч, ни за човек, да гледат на теб само като брой гласове на съвет, да те обиждат непрекъснато косвено и директно на убитак, нисък човек, слабо звено, и после да ти търсят лоялност към отбора. Евалата на Мани - истински хладнокръвен убиец в най-добрия смисъл на думата. Не трепна, призна си, защити лабилната Фейгин, гледаше хората в очите, докато й четяха назидателни лекции, и си отстоя твърдо решението с гордо вдигната глава. Абсолютният играч на седмицата.

Единствено за Гого ми стана малко жал, особено след тези мъжки сълзи, но и той получи своя важен урок. Когато седмици наред седиш отстрани и наблюдаваш безучастно явните несправедливости, които се вършат пред очите ти, това те прави пълет съучастник на неправдите и следва да си понесеш последствията наравно с явните агресори.

Алекса - много го харесвах в началото, накефи ме как обедини разпасаната дружина на сините и ги поведе към победи, но всичко приключи от момента, в който събра Мани и Фейгин, за да ги командори за кого да гласуват.

Виктория - за мен това е еманация на типичния БГ спортист комплексар, продукт на една уродлива казармена школа - агресивен, нагъл и злобен човек с характерното дебилно самочувствие без покритие, мачкащ и потискащ всичко наоколо и оправдаващ това със "спортен хъс" и "силен характер". Виктория беше истинският енергиен вампир в синьото племе и Гогата може да се сърди изцяло на нея и себе си за злополучния край на племето.

За жълтите лицемери не искам и да отварям дума. Женята дала втори шанс на Мани? Ало, коя беше ти бе, моралистката? Тази дето гледа целия сезон като зрител от кошарката на пъзелистите или от превързочния пункт и разби най-силното и сплотено племе с интриги и двуличие. Надявам се Мишето да се върне, Фифката да се осъзнае и заедно с Мани и Рали да ги отстрелят един по един тези непотребни паразити - като започнем от Женята, Мирелка и безгласникът Лефтеров.

За финал: много достойно отпадане на Елица. И тъкмо навреме в името на баланса и "съспенса" в племето и играта като цяло. Ако продукцията има пръст в това, еваларка за сценария.

Страхотен коментар! Съгласна съм на 100% с всичко написано!

# 2 874
Сиена, от тази гледна си права. Явно обаче разбираме по различни начини отбора. Няма лошо. Я да те питам, мислиш ли, че ако Илиян и Касим бяха останали и ситуацията е четири на три срещу Алекса, Вики и Гого, последните щяха да бойкотират. Изключваме какво ще е стратегически правилно, защото и на момичетата беше.  Аз смятам, че дори нямаше да им хрумне, именно защото са спортисти. За това си мисля, че и Фейгин малко зорлем я навряха в тази ситуация. Сигурна съм, че не е била очарована, то си и личи.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 16:42 от Lafusko

# 2 875
Убедена на 1000%съм че ако ситуацията беше обратна нито Алекса, нито Виктория, нито Гого щяха да саботират.

# 2 876

И като сме на тема саботажи ..... Trollface най-доброто за мен довечера ще е Рали и Мишето да саботират и на съвета да срелят по Джаферович с помоща на Мани и грошовете, ако трябва и сабите. Джаф е контузена и най-вероятно ще отпадне, а Михаела ще се върне и играта се обръща яко в тяхна полза. Trollface

Чисто стратегически - и аз се зачудих защо още във вчерашния епизод не го направиха. Тя е тежък противник и стратегът с многото коалиции в това племе. Нали имаше приказка за отсичането на главата на змията ли, змея ли - как беше че ми се губи? Тя е кукловодът, всички други са куклите на конци. Ако не искат да бъдат кукли - трябва да се пробват да я елиминират възможно най-скоро.

Миналата година Мани игра контузена, когато отпадна. Номинирането на контузени играчи не е в разрез с правилата на продукцията.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 16:50 от Tahiti

# 2 877
Според мен, Виктория саботира играта с въжетата, естествено, че по сценарий (няма да се уморя да го повтарям), но го направи - никой не може да ме убеди, че професионален волейболист, на когото хляба му зависи от това, да подава в екстремна обстановка на съотборници и да се пласира на правилното място, не различава ляво от дясно, сори (както би казал Цветан).

# 2 878
По скоро попитай го - ако неговата група беше останала мнозинство, дали щяха да започнат да крещат, да се налагат и заповядват с господарско отношение към Гого , Виктория и Алекса

# 2 879

И като сме на тема саботажи ..... Trollface най-доброто за мен довечера ще е Рали и Мишето да саботират и на съвета да срелят по Джаферович с помоща на Мани и грошовете, ако трябва и сабите. Джаф е контузена и най-вероятно ще отпадне, а Михаела ще се върне и играта се обръща яко в тяхна полза. Trollface

И аз се зачудих защо още във вчерашния епизод не го направиха. Тя е тежък противник и стратегът с многото коалиции в това племе. Нали имаше приказка за отсичането на главата на змията ли, змея ли - как беше че ми се губи? Тя е кукловодът, всички други са куклите на конци. Ако не искат да бъдат кукли - трябва да се пробват да я елиминират възможно най-скоро.

Миналата година Мани игра контузена, когато отпадна. Номинирането на контузени играчи не е в разрез с правилата на продукцията.
ААА когато става въпрос за Джаферович правилата са други. Как бе с тази тооолкова контузен ръка сложи тази перфектна очна линия.

Общи условия

Активация на акаунт