Просто няма такива смотани beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep beeeeeeeeeeeeep beeeeeeeeeeep Продукцията трябва да се намесва, ако някой наруши правилата, за да наказва или дори да дисквалифицира, не да се меси в сратегиите на играчите и да контролира настроенията и отношенията между тях. Fucking idiots.
най-доброто за мен довечера ще е Рали и Мишето да саботират и на съвета да срелят по Джаферович с помощта на Мани и грошовете, ако трябва и сабите. Джаф е контузена и най-вероятно ще отпадне, а Михаела ще се върне и играта се обръща яко в тяхна полза.

най-доброто за мен довечера ще е Рали и Мишето да саботират и на съвета да срелят по Джаферович с помоща на Мани и грошовете, ако трябва и сабите. Джаф е контузена и най-вероятно ще отпадне, а Михаела ще се върне и играта се обръща яко в тяхна полза. 
най-доброто за мен довечера ще е Рали и Мишето да саботират и на съвета да срелят по Джаферович с помоща на Мани и грошовете, ако трябва и сабите. Джаф е контузена и най-вероятно ще отпадне, а Михаела ще се върне и играта се обръща яко в тяхна полза. 
Препоръчани теми