💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 540
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 880
Момичета и момчета - моля ви припомнете ми, че с толкова много епизоди зад нас вече забравям подробностите.

Досега Джаферович била ли е на елиминационна битка?

ПП: Тези дни не мога за 5 пари работа да свърша. Все поглеждам какво се случва тук. Satisfied
Яко ни вкараха продукцията в джаза - зомбираха ни.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 18:08 от Tahiti

# 2 881
По скоро попитай го - ако неговата група беше останала мнозинство, дали щяха да започнат да крещат, да се налагат и заповядват с господарско отношение към Гого , Виктория и Алекса
Вижте сега, не питам, защото знам отговора. Нямаше. Това, че във въпросната ситуацията подкрепям едната коалиция, не означава автоматично, че одобрявам всичко в нея. Човек може да симпатизира на някого, без да е сляп за недостатъците. А симпатизант на "господарите" ме направиха точно Мани и Илиян.

# 2 882
А Лефтеров защо стоеше като удървен?
Пак ли Фифо? На него трябва да му плащат за извънреден труд със ставката на Женя  Simple Smile
Изцяло подкрепям Гого, Виктория и Алекса.
Нашенската помия, която се изля, дойде в повече на Гого, нормално е да реагира така.
Виктория добре, че само викаше пред камерите.
Аз щях да ги "одрусам с джанката" - след камерите Simple Smile
При Женя, казвате, че няма натиск? Innocent

# 2 883
Дяволо, супер идея за въпросите.

Моите към Илиян са два.
Той се заяви като стратег, като човек, който влиза в шоуто не просто заради физическите битки, а и заради социалната част.
Питанията ми са - ако беше в някое от другите племена, по какъв начин щеше да играе, с кого щеше да търси съюз и кого щеше да отстреля първо. И второ - имал ли е планове за някакви ходове, които по разни причини не са се случили (и какви, ако иска да вади от торбата с тайните Joy)?

# 2 884
Не успях да прочета всичко, но не видях да се коментира самата битка, покрай скандала с Мани и Фейгин.

Това, че жълтите трябваше да държат 8 дървета, а червените 7, след като Жени пусна почти веднага своето. А после обясняваше как никога не би предала племето си и да играе за себе си, за разлика от Мани. А продължава да седи в племето контузена и реално заради нея изгубиха вчера.

И Мирела на синхорна дрънка, че не разбира какъв е проблемът и защо червените държат... Без коментар. No Mouth

Коментирахме го това за 40-те килограма в повече разлика.

# 2 885

И като сме на тема саботажи ..... Trollface най-доброто за мен довечера ще е Рали и Мишето да саботират и на съвета да срелят по Джаферович с помоща на Мани и грошовете, ако трябва и сабите. Джаф е контузена и най-вероятно ще отпадне, а Михаела ще се върне и играта се обръща яко в тяхна полза. Trollface

Чисто стратегически - и аз се зачудих защо още във вчерашния епизод не го направиха. Тя е тежък противник и стратегът с многото коалиции в това племе. Нали имаше приказка за отсичането на главата на змията ли, змея ли - как беше че ми се губи? Тя е кукловодът, всички други са куклите на конци. Ако не искат да бъдат кукли - трябва да се пробват да я елиминират възможно най-скоро.

Миналата година Мани игра контузена, когато отпадна. Номинирането на контузени играчи не е в разрез с правилата на продукцията.

Защото си живееха с илюзията за женската коалиция и не очакваха този развой. Но сега вече нямат оправдание и трябва да действат. Trollface

# 2 886
По скоро попитай го - ако неговата група беше останала мнозинство, дали щяха да започнат да крещат, да се налагат и заповядват с господарско отношение към Гого , Виктория и Алекса
Вижте сега, не питам, защото знам отговора. Нямаше. Това, че във въпросната ситуацията подкрепям едната коалиция, не означава автоматично, че одобрявам всичко в нея. Човек може да симпатизира на някого, без да е сляп за недостатъците. А симпатизант на "господарите" ме направиха точно Мани и Илиян.

Никой не е сляп за недостатъците, мани и илиян също ме издразниха, когато си казаха- или фейгин гласува за нас или шат после нейната глава , оправданията им също са неадекватни - отмъщения али бали . Илиян се закопа още на визитката ..но пък действията му не бяха толкова лоши колкото сам се описа , Но за мен по-неприемливо е някой да ми се кара , независимо тихо или гръмко, да се държи с мен като с ученичка ,или малоумна да ме вкарва в скандали и разправии публично , да ми търси сметка защо съм се почесала, преоблякла , не знам текста на Куковицееее и да го гледам в очите докат го пея . Айде нема нужда.

# 2 887
Темата се натяга и натяга, няма ли някакви интересни гифчета или нови снимки на супер нинджата Гого или испанския боец Фифо?
В някои от мненията си потребителите са дали супер забавни прякори на участниците, дайте да им праснем на всички по един 😀.
Търсят се известни исторически личности за останалите участници Satisfied

🤣🤣🤣 Това е много добро.👍

# 2 888
Момичета и момчета - моля ви припомнете ми, че с толкова много епизоди зад нас вече забравям подробностите.

Досега Джаферович била ли е на елиминационна битка?

Не, разбира се, а както движи парада и другите играчи заради контузията съвсем не са склонни да я номинират, подозирам, че за пръв път във финалната седмица ще излезе на битка.

# 2 889
За Жени, мисля че повечето не смеят да й се противопоставят, защото е известна личност. Някой спомена, че повечето в жълтия отбор са млади хора, които искат да са популярни, за тях са важни лайкове в инста и т.н.,го беше споделил като мнение в темата, че повечето вероятно искат да бъдат инфлуенсъри, популярни и предпочитат да си мълчат, отколкото да са срещу нея. Предполагам и заради опита, който тя споделя от сървайвър, пъзелите, за които се е готвила... Аз я харесвах в началото, обачеее всичко се преобърна тотално, винаги си наглася нещата, както й е удобно, някои неща за нея са позволени, за други не и точка. Аз, аз, аз, други важни няма. А и реалната ситуацията, която се е случила с жената, на която е посегнала на пътя, за мен си е тотален минус.
Естествено и отношението й към Филип, който е един от най-добрите, а е вечно номиниран заради нея главно.

# 2 890
Обещания колаж за тримата мускетари и Дартанян
Или най-обичаните участници в историята на ИВ
Simple Smile

въпрос от мен, кой е Дартанян, кой Атос, кой Портос и кой Арамис? 😋
Дартанян май е ясен, хаха, ама другите?

За мен от ляво надясно са:Дартснян,Атос,Портос и Арамис.

# 2 891
Темата се натяга и натяга, няма ли някакви интересни гифчета или нови снимки на супер нинджата Гого или испанския боец Фифо?
В някои от мненията си потребителите са дали супер забавни прякори на участниците, дайте да им праснем на всички по един 😀.
Търсят се известни исторически личности за останалите участници Satisfied

🤣🤣🤣 Това е много добро.👍
Сега се сетих и за Жени Д'арк, ама късно ми дойде. Ще правя втора част май Wink

# 2 892
  • Другата България
15 нови страници в никакъв случай не мисля да изчитам, а и ми е ясно с какво са пълни и без да го правя.
Идвах с една новина за пост на Ралица, в стори мисля че e бил, в който Рали напълно одобрява поведението на Алекса, Вики и Цецо, и продължава да осъжда това на “малките малтретирани момиченца“. Нещо такова. Сигурна бях, не ме разочарова. Страхотно момиче, моят фаворит за победител от жените от самото начало. Ето и малко фото. Знаех си, че не случайно не посещава много редовно сбирките и на двете оформили се компанийки.

# 2 893
Сладури Heart Eyes. Дали да не предложим и един Ришельо? Хм
Обещания колаж за тримата мускетари и Дартанян
Или най-обичаните участници в историята на ИВ
Simple Smile

въпрос от мен, кой е Дартанян, кой Атос, кой Портос и кой Арамис? 😋
Дартанян май е ясен, хаха, ама другите?

# 2 894
На прякори сме, гледам. От мен една жълта кралица в ролята на Шензи Мари Чакалина  Хиена. 😁

Общи условия

Активация на акаунт