💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 217
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 240
  • София

За гледащите лайфа на Лефтеров, Фифо и прочие - какво каза Георги по темата защо са избрали Зорница на първата битка? Разсеях се, но ми се стори интересно

Не са избрали Вики, защото са видели, как се държи и крещи, а и заради Цецо, който искал да е в техния отбор.
Георги е искал Зори, защото са се познавали от плуването и се е надявал, че ще играят заедно.

# 3 241
Не виждам нищо нередно в поведението на Гого. Минава си човекът през фазите. След първоначалния шок идва чистият гняв. Вероятно е  премислял цяла нощ, въртял е лентата, та на сутринта емоциите вече са го заливали на талази. Нормално, загуба си е за него, приемал е племето за семейство, все пак прекараха дълго време заедно. Ще стигне и до приемането.
Сцената в кухнята беше един път, защото се припознах в Гого до най-малки детайли. Когато ме настъпят домашните ставам същата - мълча, държа ръцете си заети, сумтя и пускам ехидни забележки колкото да подлудя всичко живо наоколо. 😁
Преминавам към Алекса, който държи ръцете на Мира и Зори. Само запалена свещ им липсваше, за да се превърне сцената в ритуал за викане на духове. 😄
Голямо ухажване от страна на двете групировки, направо предизборна кампания. Не знам накъде ще се наклоят везните, ще видим.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 08:31 от _Hope_

# 3 242
... и Георги напусна лайфа, за да отиде да хапне 😀

# 3 243
Май доста хора се идентифицират с герои, или ситуации и това влияе на оценките.

ПС На мен ми хареса, че най-после се развенча митът за идеалния Гого и на много хора им се отвориха очите за същността му, след като Мани и Фейгин му развалиха тънката стратегийка, синята му коалиция да го добута много напред..

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 00:13 от Diorela

# 3 244
  • Другата България
Май доста хора се идентифицирате с герои, или ситуации и това ви влияе на оценките.
Нямаше нужда да пишеш “доста хора“, след като визираш мен.Joy
Сигурна бях, че точно така ще се разтълкува написаното.
От първия ден на формата пиша тук, и още тогава писах, че не харесвам Мани и Илиян, още преди да го гледам редовно и преценя ЗАЩО не го харесвам. Интуиция, явно ги надушвам. След това нещата просто започнаха да се нареждат. С примера просто се опитах да илюстрирам по-добре точно какво имам предвид.
И нека аз преценя кое влияе на преценката ми, ако е възможно. Точно това се опитах да обясня на потребителката, че това коментиране на потребителите е против моите разбирания за “стойностни“ аргументи по темата, която е за формата.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 01:08 от Merri_An

# 3 245
Странно, защо Елица отсъства.
Елица навън е много по-обрана. Според мен и до някаква степен опитва да се разграничи от ИВ.
Отделно и няма чак толкова много приятели според мен от предаването. От казаното за нея и от прочита между редовете в лайфовете на различни учстници определено мисля, че не е особено популярна сред тях.

# 3 246
Merri_An, ми не, нямах предвид точно теб. Други постове имах предвид, като го написах. Твоят пост, само на 1/2 , дори 1/3, защото съм чела и други твои мнения и познавам мисленето ти.

---------------
Елица навън е много по-обрана. Според мен и до някаква степен опитва да се разграничи от ИВ.
Отделно и няма чак толкова много приятели според мен от предаването. От казаното за нея и от прочита между редовете в лайфовете на различни учстници определено мисля, че не е особено популярна сред тях.

Странно ми е, че не присъства заедно с Алекса в тези лайфове. Независимо, че не е била в тяхното племе, нали уж са заедно, влюбени. Поне в реалния живот ,ако единия се сприятели с някоя двойка, то двойките започват заедно да излизат.
Замислих се, дали тази голяма екранна любов , не е чак толкова голяма.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 00:31 от Diorela

# 3 247
Гого почна да говори и всеки път копае още по-дълбоко. Не искал Мани в стаята си?! В неговата стая? Като не я иска да се изнася, що тя да се мести. Почвам да разбирам защо са дружки с Виктория, направо са си лика прилика. И той смята, че са му длъжни.
И пак с този енергиен вампир за Мани, когато си в коалиция с Алекса и Виктория…

Човек се определя що за стока е и по средата, хората с които общува. Чета, че и сега Гого е с Виктория , Цецо и Алекса. Явно си е паснал с тях.
А какво се очаква? Да общува с тихите агресори, които са го саботирали? Thinking Ами няма как да стане. Дзен, дзен, ама всичко си има граници. Аз също не бих общувала с подли, нагли и подмолни хора като Мануела и Илиян.

# 3 248
Мери, да си делнем секундите слава, че и аз съм в кюпа на "доста хора"? 😉
Diorela,
когато човек открие сходства с участник, основани на принципи и мироглед, е нормално да го харесва. Когато обаче открие припокриване и в кусурите си, направо изпада в екстаз!  Особено, когато е на възраст, в която е прегърнал същите и си живее в мир с тях. 😌

# 3 249
  • София
Илиян и Мани имат лайф със зрители, разделиха се по едно време, че прекъсна, та са на 2 отделни. Скучничко обаче. За пръв път при тях няма почти никакви хора, а в лайфа на Виктория, Алекса, Зори и Куков имаше в пъти повече.
Междудругото, гледах част и от него и учудващо положителен беше, много приятно си говориха. Куков е голяма шматка, жалко, че си тръгна толкова рано.
Зори, милата, много страда от хейта, другите я успокояваха, че няма как всички да я харесват и т.н.
Чакалов в момента се сърди на Зори, че е казала днес за Генчо (на Алекса), че е Чакалов 2. Много тънкообидни са всички тази година 😆

# 3 250
Чета, чета, и не мога да разбера едно и също предаване ли гледаме всички Sweat Smile Как го нападнахте този Гого, все едно я е наръгал Мани. Бил си показал истинското лице, бил агресор, пък мухльо, пък не знам какво си. И защо? Защото е истински обиден и ядосан, заради предателство. И отново питам защо е наричан по всички тези начини ? Защото не е защитавал “ранените птички”, които имат нужда от закрила явно. Нещо, което ние не знаем дали се е случвало или не, но нека си коментираме, че никога не е казвал нищо 😂 Ето, днес в лайф, на който попаднах, участници от Непобедимите казаха, че Фейгин е била защитена в разговора с Алекса и Виктория, но това не е било излъчено. Та да питам всички, които коментират без ясна представа какво се случва, когато не ни го излъчват по телевизора - Ще спрем ли да съдим хората без да знаем как са се развили нещата ? И Георги беше набързо осъден, че не е защитил Фейгин, пък друга се оказа истината. За пореден път се утвърди моето мнение, че просто когато някой се опита да попречи на скандал, няма смисъл да се излъчва, че ще вземе пък случайно да няма достатъчно драма във фейсбук и форумите 😄 Одумахте го това момче Гого, който в действителност е едно изключително интелигентно и добросърдечно момче. Ама ето, нали тук всичко се знае. Някой сигурно е лежал на леглото до него при Супергероите и е записвал кога си отваря устата и кога не . Пък после идва във форума и снася информацията кога е защитил някой, и кога пасивно е седял отстрани 😄

# 3 251
Чакалов обиден, ама и той изплиска легена по казуса със саботажа. Не може да кажеш на феновете, част от които и твои, че са неадекватни, а после "заповядайте в чисто новият ми чакалкаст". Малко е ...неадекватно. Ами, не благодаря! Няма да заповядаме.

# 3 252
# 3 253
Ето го моето племе играчи фаворити по стойност хора и физ подготвени

# 3 254
  • На морето!
Илиян и Мани имат лайф със зрители, разделиха се по едно време, че прекъсна, та са на 2 отделни. Скучничко обаче. За пръв път при тях няма почти никакви хора, а в лайфа на Виктория, Алекса, Зори и Куков имаше в пъти повече.
Междудругото, гледах част и от него и учудващо положителен беше, много приятно си говориха. Куков е голяма шматка, жалко, че си тръгна толкова рано.
Зори, милата, много страда от хейта, другите я успокояваха, че няма как всички да я харесват и т.н.
Чакалов в момента се сърди на Зори, че е казала днес за Генчо (на Алекса), че е Чакалов 2. Много тънкообидни са всички тази година 😆
Да, защото в лайфа на Виктория са се събрали да я нареждат. Хейтът събира повече зрители, а тя пак се развика. Отвратителна е.

Общи условия

Активация на акаунт