💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 165
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 330
  • earth
Фейгин я заобикалят една тълпа нахани каки и батковци и почват да и крещят в лицето, че е долна предателка, срам и позор за семейството си. Ако имаше повече житейски опит можеше да прозре, че това са посредствени хорица, с оскъден умствен капацитет, чийто мнение е несъществено. Дано сега като е излязла, с помощта на близки и приятели, да е осъзнала това. Но не всеки има до себе си морисей да го напътства мъдро през живота...

# 3 331
  • Пловдив
Ох, вярно ооо , щеше да е хубаво Генчо и Гошо да купят грошове и да отстрелят някой от коалицията на Алекса. Виктория би била чудесен избор, и без много шансове срещу Михаела. Еееххх,как ме е яд, че няма да знаят за имунитета. А дали пък не са разбрали от другото племе?
Иначе, Алекса наистина като Дон Корлеоне се изживява, яд ме е,че Генчо му влезе в ролята и се държеше с натрапника от племето като с началник. Ясно е,че го направи за себе си, но мисля,че надцени достойнството и честта на Алекса и мъжката солидарност. Не случайно всички пажове на Алекса в червеното племе са жени. Ужас.

# 3 332
Ясно е,че го направи за себе си, но мисля,че надцени достойнството и честта на Алекса и мъжката солидарност. Не случайно всички пажове на Алекса в червеното племе са жени. Ужас.

откъде да знае, че биенето в гърдите на алекса е много фалшиво и това за честта и достойнството, за мъжкарството всъщност е доста далеч от него. не му се получи на генчо. и сега джуджето ще се перчи какъв мъж и атлет е.

# 3 333
Боже и многострадални Геновеви сме имали!
Страдали били, съжалявали ! Ами не вярвам.Дори и на Фейгин.Страда и рева не ,че го е направила ,а по други съображения.
От това, което ви прочетох разбрах че жълтите са победили, но пък имало някаква Драма с лабиринта.Довечера новодошлите са с имунитет,та цитирам Генча:"Номинирам Георги ,защото ...може и да не се върне"😜

# 3 334
  • София
Ох, вярно ооо , щеше да е хубаво Генчо и Гошо да купят грошове и да отстрелят някой от коалицията на Алекса. Виктория би била чудесен избор, и без много шансове срещу Михаела. Еееххх,как ме е яд, че няма да знаят за имунитета. А дали пък не са разбрали от другото племе?
Иначе, Алекса наистина като Дон Корлеоне се изживява, яд ме е,че Генчо му влезе в ролята и се държеше с натрапника от племето като с началник. Ясно е,че го направи за себе си, но мисля,че надцени достойнството и честта на Алекса и мъжката солидарност. Не случайно всички пажове на Алекса в червеното племе са жени. Ужас.

Алекса с брадвето ще им отсреля грошовете.

# 3 335
  • София
Генчо това със заверата Елица/Алекса го видя много отдалеч. Не знам поради каква причина Куката реши толкова рано да се маха от формата, но сега щеше да му е от полза. След падането на Пух, приключи и играта за Гената. Затова реши да се пробва на елиминации за трупане на грошове.
Мира и Зори тактично се присламчиха да помагат по всякакъв начин на Елица, защото после ще се появи и Алекса с още антураж. Зори може да обърне нещата, но така е по-лесно на завет и само да тропа и слухти.

# 3 336
Мен не ме учудва поведението на Гого, силно е огорчен и обиден, един близък за него човек /макар и не в неговата коалиция/ го предаде.
Те не са били в коалиция или играли заедно, че да се чувства предаден. По-скоро егото му страда, защото се почувства надхитрен и надигран от подценяван участник ( за тяхната коалиция Мани си беше пътник, с почти нулеви ходове в синьото племе). Не ми харесва, че сякаш той гледа да се присламчи при по-силни и властни натури, които да вземат решенията и да дърпат конците, докато той стои на завет по отношение на социалния елемент в играта. Защо се отказа въобще да става капитан и оставяше Алекса? После на съвета на жълтите пак драма, че му се наложи да вземе решение (решаващия глас се оказа при него).

# 3 337
Забавляват се двама от любимците на форума:

Разочарована съм от стойката на Филип, много има още да работи над нея. Мислех го за чудесен атлет.
Гого е с перфектна стойка, но това не ме изненадва, част е от дисциплината, с която се занимава.
Е, за Гого това е спортът, с който се занимава професионално от години, на Филип му е просто за забавление предполагам. От останалите пък никой не го умее това, така че даже е повече от очакваното Simple Smile

# 3 338
  • София
Това са двете снимки за разликата в лабиринта. Очевидно я има, но според мен тук продукцията просто не си е свършила като хората работата и тестовете и не е било целенасочено.

# 3 339
"Колко шансове и дадох, но вече край! ". Велико изказване, питам се какво ще се случи според Виктория след това. Да и бие по един задвратнЯк всеки път, когато Фейгин мине край нея или да я накаже в ъгъла - нека се срамува.
Когато някои хора се приемат много насериозно, стават за посмешище, ама откъде акъл да се сетиш!

# 3 340
За пръв път, мисля, виждаме как на новите в племето се обяснява какво и защо и да се иска при тях да се присламчи някой, а не първите да отидат при някой от лагерите 😹
Алекса и Виктория разчетоха добре намеренията на Генчо, ама пак си мисля, че по него ще стрелят днес на съвета.

# 3 341
  • софия
Брутрооо, кофи с кафе, както си му е редът. Насам, народе!
 За мен Алекса и Генчо са една порода.  Просто Гената има дар слово и огромното желание да се покаже достоен. И точно заради това желание не му се получава играта и все е на дъното на коалициите. Докато Алексата,  колкото и да се напъва да изглежда герой е, като слон в стъкларски магазин. И с джаста праста метода му се случват нещата. Много ще ми е интересно как ще се завихрят двамата тарикати в опит да се надлъжат.

# 3 342
Подлост? От Мани ? Която пое вината върху себе си? Която въпреки ,че Фейгин съжаляваше и плачеше и се изкара жертва пред всички, пак я защити и влезе в положение ? И нагла, защото се позволяв да се подиграва с ощипания Гого? Ако това е подлост, какво не е според вас?
Гого щеше да ми направи много по-доцра впечатление, ако вместо да се държи като дете и да гони Мани от стаята, просто я игнорираше . Това боли повече. Защото другото поведение е показване на слабост . Нямаш как да уязвиш другия, правиш го с детинщини.
Мани й НАРЕДИ да вземе едно парче. Пусни си пак предаването.
Да, тя я накара да извади парчето и да го скрие, за да обере после хейта. Ако й беше приятелка и наистина й пукаше за нея щеше сама да свърши мръсната работа. Лика прилика са си с Илиян, но Фейгин не е като тях. И след като за толкова време заедно са я опознали е трябвало да я оставят на мира, вместо да се опитват да я превръщат в себе си. Те са емоционални изнудвачи и ако е имало някакъв психически тормоз към Фейгин в племето, то е било точно от тях.

# 3 343
  • У Диспансера ...♥♥♥
Отношението на Гого към Мани си е напълно нормално, все пак човека се раздава на всяка игра.  Ама когато им крещяха ония двамата мутрагени, той кротко си трайкаше, не се чувстваше застрашен при сините и си левитираше по ъглите. Развалиха му плановете момичетата, и той най-вече това го ядосва.
Зорница лично мен страшно ме напряга, като ревнали двете за тая Елица с дружката си Мира... Ами напуснете бе, като ви е толкова тъжно.
Седнал бей Алекса и всички като божество му се кланят. Виктория се вкопчила в него, че ако разчита на нейните сили и Мира не може да бие.
Слабачка пък самочувствие до небето, не видя как никое племе не я избра.
Още ме е яд, че Кукчо отпадна, там какъв панаир щяхме да гледаме😄

# 3 344
  • София
Брутрооо, кофи с кафе, както си му е редът. Насам, народе!
 За мен Алекса и Генчо са една порода.  Просто Гената има дар слово и огромното желание да се покаже достоен. И точно заради това желание не му се получава играта и все е на дъното на коалициите. Докато Алексата,  колкото и да се напъва да изглежда герой е, като слон в стъкларски магазин. И с джаста праста метода му се случват нещата. Много ще ми е интересно как ще се завихрят двамата тарикати в опит да се надлъжат.

Една порода са Генчо и Алекса (тип селски тарикат), но с много различни методи. И двамата са правят на много достойни (но не са), с цел печелене на "гласоподаватели", и при двамата е поза, но Генчо обича да е в сянка, да играе от втора линия, докато Алекса обича да е в центъра на вниманието и всички да знаят, пред кого отговарят. Щеше ми се да бяха поставени в по-равностойни условия (без Панди, бонуси от продукцията и т.н.) за да могат да премерят по-адекватно сили. В така поставената ситуация, Генчо е губещ по подразбиране.

Общи условия

Активация на акаунт