💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 511
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 660
Много са сладки Георги и Фейгин Grinning

# 3 661
😁 Всяка една двойка дошла при Гено , а той толкова да не иска.😁

# 3 662
  • София
Смело от страна на Михаела да вярва, че Филип ще играе с нея и ще "отстреля" Жени. Laughing Добре, че са малко "след дъжд - качулка" тези размисли.

# 3 663
Не искам също никой от двамата да си тръгва. Който и да загуби ще е  втория играч, за когото съжалявам, че е отпаднал след Чакалов.

Обективно Георги е фаворит в дуела, но зависи много от играта. Дано Михаела успее да вземе предимство в битката на съюзниците. Защото с нея в играта за нас ще е по-интересно да гледаме събитията в племето на Жълтите.

# 3 664
Много приятна сценка при червените, такива кадри са ми хубави да гледам. Хем има двойка, хем няма рев, кеф.

# 3 665
  • Другата България
Тия двамата са много сладки. Фейгин искрено се притеснява от камерите.

# 3 666
Тука ще съм за Георги, но много исках Михаела, Ралица и Мани в коалиция. Като чуя гласа на Виктория и….

# 3 667
  • София
Не искам също никой от двамата да си тръгва. Който и да загуби ще е  втория играч, за когото съжалявам, че е отпаднал след Чакалов.
Аз досега съжалявах само за отпадането на Илиян на база лични симпатии, иначе и Чакалов и Валери залсужаваха да стигнат по-напред.Между тези двама номинирани Михаела може би е в по-интересна "племенна" ситуация, но Георги е по-интересният играч и характер за мен.

# 3 668
  • SF
За кого да викам???
Искам Георги да остане, но и Михаела, ако може.

# 3 669
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мишето и мен ме изкефи как се нахъса да отстрани коалицията при жълтите, но късно, прекалено късно. Поне с Раличка им дойде акъла и видяха класната в истинската и същност.

# 3 670
Георги ще спечели днес, има голям стимул Sunglasses Не е спойлер, просто мисля че любовта ще го окрили.
Много са сладки с Фейгин.

# 3 671
Няма да пиша за Алекс и Георги, че ще се повторя, поне дадоха някоя и друга минута без грозни сцени, врещения и напрежение.
Виктория обаче като някое кученце следва Алексата и не спира се се върти около него.

# 3 672
  • София
Не искам никой от двамата да си тръгва - Михаела заради коалицията срещу Жени, Георги - заради тази срещу Алекса, Виктория и придворните дами.

# 3 673
  • Другата България
Аз също съм “за“ и двамата да се върнат.
Гошо ми е един от двамата фаворити /ако махна Фифо и Гого/ за мъже победители, заедно с Лефтеров.
От друга страна, Мишето даде заявка да играе, най-сетне, най-после. Тъй че искам да го видя това нещо.

# 3 674
Гого лично “благодари” на саботьорките по негов интелигентен начин. Можеше да си спести тази травма, но отмъщението на двете беше по-важно.

Ох ,моля ви се, както според думите на едни Мани и Фейгин не са малки дечица, така и Гого не е детенце.

Какво е това вайкане, все едно отива на заколение?
 Знае къде е влязъл, иска да ходи на битки, ими сега може и да получи шанс.
И без това доста удобно беше пуснал корени в коалицията си.

То и от тук идва поведението му,защото за първи път му светва,че в друго племе без кликата си може и да няма кой да го пази и ще трябва сам да мисли какво да прави, а не да чака Виктория и Алекса да му кажат.

Стоя си зад думите,че в момента в който му се даде повече екранно време да говори се видя,че разсъжденията му са далеч от физическото му представяне.

Та,нищо му няма на Гого,събуди се от зимен сън с шут просто 😅

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 17:40 от Electric Papaya

Общи условия

Активация на акаунт