💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 376
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 720
Генчо накрая ще се окаже ангелчето на любовта, той бяга, те се събират покрай него. 😂🤣🤣🤣🤣😂

Хмммм, мислиш ли? Трябва да се завъртя покрай него и да видим дали ще ме огрее. Trollface
Имаше един филм "Чък за късмет", всяка жена била с Чък след това среща любовта, та и с Гената така, който се докосне до него става двойка Laughing Генчо за любов.

# 3 721
Мишето държеше тоя прът като за украсата. Само дето сама не си вкарваше топките.
Ето и Генчо си го каза-Георги се справи по добре от Михаела.

# 3 722
Фейгин с какво задоволство изгледа Гената, че спечели предимство за нейния любим. 😂
Море от любов с Гената.

# 3 723
  • София
Браво на Генчо! Вторият човек, който успява да победи Гого в единоборство. Страхотно се справи, Георги също беше по-добър "помощник" от Михаела.

# 3 724
Загубата е на сметката на Гого, но практически вината за загубата е на Михаела, която беше много слаба в тази игра.
Но факта си е факт - пореден провал в игра индивидуален дуел, която е самостоятелна за Гого .. до момента е 0/2.

# 3 725
Михаела защо не буташе с тая пръчка? При последната топка дори не се помръдна
Защото беше скрила коша зад колоната, която служи за опора на мелницата  и Генчо нямаше достъп - топката се удряше в нея.

# 3 726
  • SF
Да, спойлнаха, но не коментирайте!!

# 3 727
Ох, много ме кефят Генчо и Георги!
Хайде, Жоро! Сега си ти! Браво, Гена!

# 3 728
100 процента Михаела ще отпадне,само и само да не развалят рахата на класната 🙃

# 3 729
  • София
“Как да слагам?”
“Ми с черпака в чинийка!”
Joy Joy Joy

После се чудите защо не реве Мира за децата. Еми тя си има и там Kissing Heart
Алекса просто искаше тя да му сипе, но Мирослава го сряза, както и трябва. Smile

# 3 730
Браво на Генчо! Вторият човек, който успява да победи Гого в единоборство. Страхотно се справи, Георги също беше по-добър "помощник" от Михаела.
Той всъщност не победи Гого а победи Мишето дето едвам мърдаше.

# 3 731
Нямаше нужда да се стискат с някакви 30 гроша. Да си бяха дали 50, както си е за лична победа. Повечето неща, които се търгуват, изискват стъпки от по 50 гроша, а в такава ситуация 30 гроша стават равносилни на нула.

# 3 732
Чак ме хвана малко жал за Михаела, тя направо си му подаваше на Генчо кошовете 🤣 Георги се справи изключително добре в това да пречи на Гого, браво! Мишето ако си беше дала малко повече зор, предимството можеше и за нея да е.

# 3 733
  • Другата България
Значи не съм била само аз с виждането на статичното Мише.
Ами -
Като видях играта си мисля, вече сигурно, че Гошо ще се върне.
Но Мишето да се сърди на себе си. За всичко - и за Джаферович, и за това, че сега не беше помощник на висота.

# 3 734
Знам, че ще влезе в статистиката на момчетата, но аз не го броя (да, да, знам "Гогомания", заслепена съм и т.н. Laughing) обаче реално Мишето нищо не правеше.
Иначе и двамата са ми симпатични, ценни като качества и като участници в сюжета, така че и за двамата ще ми е мъчно.

Общи условия

Активация на акаунт