💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 084
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 675

Не искам също никой от двамата да си тръгва. Между тези двама номинирани Михаела може би е в по-интересна "племенна" ситуация, но Георги е по-интересният играч и характер за мен.

👍 Стискам палци на Георги 🤞

# 3 676
Георги вече си спечели от Игрите Wink Супер са с Фейгин, толкова си отиват, визуално ако щеш. Генчо накрая ще се окаже ангелчето на любовта, той бяга, те се събират покрай него. 😂🤣🤣🤣🤣😂 А Алекса е просто сръбският поп, дето ще венчава, така си ги представям. ,, Фейгин йе влюбена во Георги” 😂

# 3 677
  • SF
Но Михаела е и много добра на терен. Не я искам само защото при Жълтите ще бъде по-интересно и непредвидимо с нея.

Не знам за кого да викам.
Каква невероятна футболна драма. От "все ми е едно" до "не искам никой да си тръгва".
Харесвам Михаела.
И Георги.
Тюх!

# 3 678
  • София
Не мога да се сетя, вчера на лайфа, Георги за коя жена  спомена, че е стигнала дооста напред в играта?! За Зори ли беше?

Аз вече съм 100% сигурна, че той ще отпадне и се изяждам от яд Frowning1 Направо се чудя дали да гледам. Но поне Мишето ще има шанс да е глас срещу Джаферович. Това ще ми е успокоението Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 679
Фифо от пясъка изрови две парчета и толкова липсваха от руля, ама после всички забравиха за едното
Няма такова нещо. Парчето беше само едно, но с две дупки в които да се вкарат дръжките на руля. Те и за това се объркаха, че липсващите парчета са две.
 Сървайвър и Игри на волята са само погледнати отгоре и от далеко еднакви формати. За мен са коренно различни.
 240 страници, а сме само петък. Дяволче, казваш в Ергенът много се пишело и нямат настигане 😁
 Аааа и си написах домашното. Моите чавета не гледат формата. Ноооо, имам представителна извадка от три тийнки.  Тъй, че чакам анкетата подготвена.

Върнах се на епизода с пъзела, ясно се чува как Виктория казва, че липсват две части от самото начало. Фифо намира първата, а Лефтеров посочва и втората. В 23-тата минута се развива действието.

# 3 680
Преди пак продукцията да покаже грозни моменти и да ни раздели и в темата на лагери на правотата, искам да ви кажа, че беше много хубаво да има и такива моменти като на двамата нови червеновлюбени- истински и непринудени, на които всички се радваме. И темата е позитивна, за малко. Simple Smile

# 3 681
Фейгин ще остави Георги в играта според мен.
Зараждащата се любов е огромен стимул, много по-голям от желанието за реванш на Михаела.

# 3 682
Скъпи Дядо Коледа, за тази година искам Мишето да се върне, нищо повече няма да искам..дори онези ботички прахосмукачката върни ..
В Лагера на Жорето там шанс и без това нямат, мнозинството е прекалено голямо

# 3 683
Генчо накрая ще се окаже ангелчето на любовта, той бяга, те се събират покрай него. 😂🤣🤣🤣🤣😂

Хмммм, мислиш ли? Трябва да се завъртя покрай него и да видим дали ще ме огрее. Trollface

# 3 684
  • софия
Олииии, третото ми око тъкмо мислих да го изхвърлям да събира прах на шкафа, а то взе, че проработи. Миличкото ми, оченцето ми то. Познах, че няма да се мятат грошове. Познах, че и Жорето е на пангара. Тюх,  мислих, че Фифо ще си вземе.
 Благодаря ти, Мише, че днес ще плакнем очички с Гогата.
  Ааааа и Жорката и Фейгин да толкова милички заедно. Нахилила съм се, като тиква и им се радвам.
 Vanesa_eli, да и след това се разбира, че парчето е едно. Това сигурно 100 пъти го говорихме в темата.

# 3 685
Мишето изненада отново.

# 3 686
Георги и Фейгин вече са победители HeartpulseHeartpulseHeartpulse

# 3 687
  • Другата България
Мдааа, или Фифо, или Гого.
Но, с това за Фифо и грошовете, и че му няма доверие.......Мишеее, Мише, май ще си довиждане.
Вече реших - твърдо съм за Георги. Оставям Джаферович на Ралица.

# 3 688
  • SF
Гого прави крачка обратно към сърцето ми. Но заради отношението си към Мани, след като вече станаха жълти, му остава още километър да извърви.

# 3 689
Бравоооо Мише!!! Избра си най- точния човек . Още повече започвам да те харесвам.😃😃😃

Общи условия

Активация на акаунт