💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 432
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 735
Жорката напрово я развъртя тая мелница. Браво на Гого, че все пак успя 3 коша да вкара, а Мишето никаква не я свърши. Имам чувството че помогна на Генчо и сама си изгуби предимството. Но си ме е яд де.

Браво на Гого за феърплея. Поздрави Генчо за победата.

# 3 736
Михаела беше "скрила" долния кош зад гредата, затова накрая не въртеше колелото. Но все пак при леко разместване Генчо успя да вкара.

# 3 737
Много са сладки Георги и Фейгин. ❤️ Вики като че ли им се дразни.

Геори е страхотен на арената и ще му стискам палци да спечели.

# 3 738
Значи не съм била само аз с виждането на статичното Мише.
Ами -
Като видях играта си мисля, вече сигурно, че Гошо ще се върне.
Но Мишето да се сърди на себе си. За всичко - и за Джаферович, и за това, че сега не беше помощник на висота.
Мери, аз в началото на играта още изявих едно такова мнение, че щом иска да се бие срещу Генчо, не знам дали не иска просто да отпадне достойно, то в нейното положение с жълтите оси… и според мен не се стараеше на кошовете много да пречи, даже седеше статично.

# 3 739
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Изтекоха ми очите по Гого. Кое по-напред да гледаш? То чорапките, то плочките, то осанката. Браво на Генчо, вярно са като горд баща и младото, влюбено синче.

# 3 740
  • София
Знам, че ще влезе в статистиката на момчетата, но аз не го броя (да, да, знам "Гогомания", заслепена съм и тлнл Laughing) обаче реално Мишето нищо не правеше.
Иначе и двамата са ми симпатични, ценни като качества и като участници в сюжета, така че и за двамата ще ми е мъчно.
Аз също съм фен на Гого и също като Михаела го смятам за най-комплексен, оценявам, че той успя да навакса преднината на Генчо много бързо, но и Генчо беше много точен, това му е един от силните компоненти. Разбира се, смятам,че битката между Гого и Валери беше доста по-оспорвана и изтощителна, не сравнявам технически "загубите", но статистически са такива.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 22:05 от La Vikinga

# 3 741
Много са сладки Георги и Фейгин. ❤️ Вики като че ли им се дразни.

Геори е страхотен на арената и ще му стискам палци да спечели.
Тя Виктория на какво ли не се дразни?
Блокирала е мой приятел, защото ѝ е пратил смееща се реакция на стори. И то след 2-3 минути, шегуваме се, че никой не ѝ пише и затова успява веднага да види всичко...

# 3 742
  • Другата България
Скрит текст:
Загубата е на сметката на Гого, но практически вината за загубата е на Михаела, която беше много слаба в тази игра.
Но факта си е факт - пореден провал в игра индивидуален дуел, която е самостоятелна за Гого .. до момента е 0/2.
Joy ПристрАстен си, и си личи.
Какъв провал, ако Гого се целеше в кошовете на Михаела и тя стоеше като дърво до тях, дали нямаше да ги нацели, как смяташ?
Индивидуална игра за мен е такава, в която си сам срещу противника, и всичко зависи от теб. Само от теб. Като Фифо - Чакалов. Фифо - Аспарух. Тази, която предстои. Когато си зависим от друг, и сте двама, грешките на единия неминуемо рефлектират върху двамата.

# 3 743
  • София
Гого е много секси с тези чорапи 😂

В момента са хит. Преди 2 дни се сдобих с 3 такива чифта, за да са на сметка, че малко пари цената.
 Simple Smile

Еее, не може така без линк Grin

# 3 744
  • SF
Казаха й да върти, защото ако и Георги скрие коша зад стойката, играта няма да свърши.

Не вярвам на плувец и неплувец да дадат игра с плуване!

# 3 745
Имаше един филм "Чък за късмет", всяка жена била с Чък след това среща любовта, та и с Гената така, който се докосне до него става двойка Laughing Генчо за любов.

Утре съм заета през целия ден, но вечерта ще трябва да отскоча до Харманли и ... не знам ... да говоря ли с него, да го пипна ли, да го прегърна ли .... хммм,  кое е нещото, което носи любовен късмет ... а, сетих се,  може да рева около него, сигурно това ще да е!

# 3 746
mon day, просто дишай неговия въздух! Явно е заразен. 😆😆😆😆

# 3 747
Георги много е отслабнал, поне 3 дни е бил най-много на сухари и картофи

# 3 748
Генчо се справи супер добре - дали шанс, дали Мишето се поиздъни, дали наистина е много точен, дали ментално надхитри Мишето (повече отколкото Гого успя да надхитри Георги), трудно да се каже. Първоначално като избираха помощник (аз вече знаех играта от анонсите), си мислех, че Алекса би бил по-добрият избор, защото е показал, че може да хвърля точно. Не очаквах изобщо Генчо да е особено добър, но той игра брилянтно. Беше много бърз и чрез сила хвърляше по права линия почти без парабола - и така постигна завидна точност. Но и надхитри Мишето. А нейната "статичност" като цяло беше правилна тактика. Ако реагира достатъчно бързо, така може до безкрай да отмества в последния момент и да избягва топката. Това е по-сигурен подход от хаотичното въртене, стига да се изпълнява добре. Планът на Мишето беше добър, само изпълнението много куцаше. И времето за реакция и изборът на контра действие бяха далеч под очакваното за нея. Заслужено загуби предимството за себе си.

# 3 749
  • SF
Сега виждате ли защо съм фен на Михаела!

Общи условия

Активация на акаунт