💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 050
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 4 020
Жорката ми е готин самодостатъчен непукист. Не знам колко е добър в спорта, който практикува, но тука е като олимпиец,  ядене, отива на  арената и мачка, не го интересуват другите около него, като  Меси в Жоркин вариант ми е

Джаферович почвам да си мисля, че е трнирала със съвети от психолог и се е допитвала до астролог. Така пък да не смеят гъг да и кажат, не проумявам.
Тя ще си седи до края, може и да и е платено, сега да и правят услуга да я популяризират, после да има повод да се показва по интервюта.

# 4 021
  • Стара Загора
За анкетата : Момче на 12 г.
1. Генчо, 2. Георги 3. Гого
1. Ралица 2. Фейгин
 ( Различава се от моята класация )

# 4 022
В анкетата:
Девойка на 14 г. - Гого, Генчо и Мирела.
Девойка на 17 г. - Гого, Филип, Генчо, Мани и Фейгин.

Аз искам да гледам битка между Гого, Филип, Генчо и Георги. Знам, че не може. Само искам Simple Smile

# 4 023
Ето ги и моите девойки:
Номер едно, на 12г - Гого, защото е различен /тук се надувам от гордост 😌/, силен и много умен. Филип - защото не се влияе от чуждо мнение, също е силен и умен. Михаела - защото е много симпатична и Ралица - защото е сериозна и не се лигави.
Номер 2 на 8г - Гого, Гого и само Гого - заради лостовете и акробатиката - все неща, по които диването припада, за мой ужас.
Изненадана съм, че не споменаха нито един плувец или Мирела. И двете плуват и танцуват.

Щефи , до утре мога да пиша за храненето при плувците.  Общо взето, бебетата ядат по-рядко. 😄

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 14:33 от _Hope_

# 4 024
  • София
Нов рекорд от мен за епизод
93.3%

Simple Smile

# 4 025
Аз пък мисля, че Гого би се коалирал с Мани. На това ме навяват думите на Михаела към Георги "Аз му разказах как стоят нещата", когато говореха за племената. Гого няма да преглътне саботажа, но за целите на играта може би ще се присъедини. Така реално Рали, Мани и Гого стават с шест гласа срещу пет, ако другата коалиция вземе капитана, което е неминуено, както отбеляза Дяволо. Ако могат да дръпнат и Фифо, ще стане Екстра. Фифо също има сметка от това, защото и ако успеят да отстрелят другите, той няма да е първа мишена, а Мани. Пък ако махнат Жени и Мирела, като нищо и Лефтеров ще се присъедини към него и Гого.  Единственото, което не ми харесва е това, че Мани ще спаси кожата за момента, ама.... Smiley

# 4 026
Аз пък мисля, че Гого би се коалирал с Мани. На това ме навяват думите на Михаела към Георги "Аз му разказах как стоят нещата", когато говореха за племената. Гого няма да преглътне саботажа, но за целите на играта може би ще се присъедини. Така реално Рали, Мани и Гого стават с шест гласа срещу пет, ако другата коалиция вземе капитана, което е неминуено, както отбеляза Дяволо. Ако могат да дръпнат и Фифо, ще стане Екстра. Фифо също има сметка от това, защото и ако успеят да отстрелят другите, той няма да е първа мишена, а Мани. Пък ако махнат Жени и Мирела, като нищо и Лефтеров ще се присъедини към него и Гого.  Единственото, което не ми харесва е това, че Мани ще спаси кожата за момента, ама.... Smiley
Припокрива се с моето мнение. Гого може да е сърдит, но не е глупав и не може да живее в миналото. Ако не може да се намести добре в едната коалиция, ще играе с тази, в която е Мани. Иначе буквално би означавало да излезе на пангара от инат да не играе по правилния за себе си начин.
Със сигурност в момента Жълтото племе ми е интересно за пръв път от началото на състезанието. Щеше да е супер и Мишето да се върне (не за сметка на Жоро!), но и така пак бива.

# 4 027
  • Sunshine state
Моят въпрос към Михаела би бил : От какво ви беше страх да се обърнете срещу Джаферович?
Значи дотук Джафа няма ни една елиминационна. То бива, бива будалък при жълтите, ама толкова вече не бива.

# 4 028
Гого може да е сърдит, но не е глупав и не може да живее в миналото. Ако не може да се намести добре в едната коалиция, ще играе с тази, в която е Мани. Иначе буквално би означавало да излезе на пангара от инат да не играе по правилния за себе си начин.

Аз пък мисля, че Гого няма да миряса докато не изхвърли Мани, ината и честолюбието му са в големи дози, абсурд да влиза в коалиция с нея.Така че за жълтите е ясно - Мани следваща на елиминация, след нея е Гого.

За червените има повече вариации, там не знам кой ще е следващия,все пак може би клоня към Фейгин - Вожда и придворните му ще са за нея, евентуално Георги може да я спаси с грошовете. Тогава вече не знам кой ще е, би трябвало Виктория мене ако питат Smiling Imp И ако Мани я изхвърли, ще съм на 50% доволна от тоя сезон на ИВ Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 4 029
  • София
Аз следващия двубой го виждам Мани срещу Фейгин, за съжаление.

# 4 030
Няма изненада и сред децата. Гого и Фифо. А това едно дете да те харесва и взема пример от теб....По-голямо признание от това няма. Няма нужда да печелят Игрите, те двамата са моралните победители. Браво!

# 4 031
Моят въпрос към Михаела би бил : От какво ви беше страх да се обърнете срещу Джаферович?
Значи дотук Джафа няма ни една елиминационна. То бива, бива будалък при жълтите, ама толкова вече не бива.
Само Фифо(2), Георги(3), Гената(2) и Виктория имат елиминционни.

# 4 032
  • Sunshine state
А Мани не ходи ли и тя?
Изтърваха я нея между капките, трябваше да я пратят.

# 4 033

Възможно е, с голяма вероятност, каква драма, двете саботьорки една зрещу друга, Гого ще бъде отмъстен, фенките му доволни 😜

# 4 034
Скрит текст:

Възможно е, с голяма вероятност, каква драма, двете саботьорки една зрещу друга, Гого ще бъде отмъстен, фенките му доволни 😜

Ааа не така. Аз съм против отмъщението. Феновете на Гогчо не сме отмъстителни, както и той не е, като го гледам. Продукцията ще си свърши работата.

Общи условия

Активация на акаунт